Brock פורסם דצמבר 26, 2004 דיווח פורסם דצמבר 26, 2004 עיינתי לי בתיקיה של הסימולטור ומה עיני רואות? Flight Instructor נכנסתי לזה וזה מבקש משהו עם מולטיפלייר למשהו יש קצת מידע על התוכנה הזאתי? אשמח לדעת. בתודה, ברוק
yuval_el פורסם דצמבר 26, 2004 דיווח פורסם דצמבר 26, 2004 התוכנה מאפשרת לשני אנשים להתחבר במולטיפלייר כאשר אחד נמצא בעמדה על "הקרקע" ויכול לעקוב אחר כל הנתונים של הבנאדם השני (שטס), מוצגים לו נתונים של שיעור פנייה, גובה, קצב טיפוס מהירות וכו'. האיש שעל הקרקע יכול גם לגרום לכל מיני תקלות....נחמד מאוד אם רוצים להשתמש בזה ככלי ללימוד.
Itay Zecharia פורסם דצמבר 26, 2004 דיווח פורסם דצמבר 26, 2004 בדיוק נציג Microsoft, ערן קולבר שמו, הציג לנו את האופציה הזו בהרצאה בהאנגר של אוויה בהרצליה. מתנצל על האיכות... הכל הוקרן על הקיר ממקרן. ובנוסף השתמשתי בזום דיגיטלי, לכן האיכות פחתה. בקרוב נעלה את כל התמונות בצורה מסודרת לשרת ISRA-SIM ותוכלו לראות את תיעוד האירוע. נ.ב: איפה זה בדיוק התיקייה של Flight Instructor?
Noam פורסם דצמבר 26, 2004 דיווח פורסם דצמבר 26, 2004 הנציג הזה של מיקרוסופ אחד כזה נחמד עם קוקו, מדבר עם מבטא קצת באנגלית נכון ? הוא עשה לי הרצאה בבית הספר על נושא בכלל לא קשור לזה, כנראה שהוא איזה איש יחסי ציבור שלהם.
Itay Zecharia פורסם דצמבר 27, 2004 דיווח פורסם דצמבר 27, 2004 נ.ב:איפה זה בדיוק התיקייה של Flight Instructor?
BlackRaven פורסם דצמבר 27, 2004 דיווח פורסם דצמבר 27, 2004 נ.ב:איפה זה בדיוק התיקייה של Flight Instructor? זה לא נמצא באף תיקיה... תעשה קיצור דרך לפלייט, כפתור ימני וכנס למאפיינים, לשונית Shortcut וב-Target פשוט תוסיף : INSTRUCTOR / כלומר שיראה ככה : C:\FS2004\fs9.exe /INSTRUCTOR
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 27, 2004 דיווח פורסם דצמבר 27, 2004 דבר ממש מגניב. אנחנו שוקלים לעשות בVFS בחינת תקלות דרכה לאנשים בטח יהיה ממש כייף. בכול מקרה אני פיספסתי את ההרצאה כי היתי בFNA ככה שתודה לאיתי שהראה לי איך להשתמש בה!