Shayt פורסם נובמבר 11, 2003 דיווח פורסם נובמבר 11, 2003 ראשית ברצוני להודות לכל הפקחים הוירטואלים באשר הם על תרומתם לקהילה. אני אמנם רק בצעדי הראשונים בואטסים אבל כבר מס' פעמים נתקלתי בבעיה שכאשר אני מתחיל טיסה מסוימת אשר אמורה להסתיים בנתב"ג או בכל שדה מאוייש אחר, איני יכול לדעת האם יחכה לי שם פקח כשאגיע ולעיתים זה די מאכזב להגיע לשדה ריק. אני יודע שקשה עד בלתי אפשרי לפקח להתחייב לשעות מסוימות ולכל אחד מאיתנו יש את הבלתמ"ים שלו אבל היה מאוד עוזר אם כל פקח היה יכול לרשום ב ATIS בסרבאיפו את שעת הסיום המוערכת שלו. כך כל אחד יוכל לתכנן את טיסותיו בהתאם ולדעת אם היא תסתיים בשדה מאוייש או לא. זו לא אמורה להיות התחייבות "בסלע" אלא פשוט הצהרת כוונות. מה אתם אומרים? בברכה, שי 4X-SHY
Ben Bogin פורסם נובמבר 11, 2003 דיווח פורסם נובמבר 11, 2003 רעיון טוב, רואים כאלו לפעמים גם באירופה. אכן מועיל...
Shadi Abo Ahmad פורסם נובמבר 11, 2003 דיווח פורסם נובמבר 11, 2003 זה רעיון טוב , לפעמים אני גם רואה כמה פקחים שעושים את זה. בקרוב אנחנו עולים עם מערכת חדשה לרישום טיסות לטייסים , משולבת עם רישום "משמרות" של פקחים (יורובוק) . בתקווה שזה יעזור לשני הצדדים לתאם את לוח הזמנים שלהם ברשת.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 גם שעת סיום לצערי קשה מעט לחזות כי אני ממש לא רוצה להגיד לך שעה שבה אני יסיים ואז אם יצוץ איזה משהו שיצריך אותי להתנתק זה סתם יאכזב אותך ואת שאר הטייסים וזה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות, חוץ מזה שתמיד אתה יכול לשאול את הפקח...
Atar_Omri פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 אני חושב שהכי כדאי כרגע הוא שתרשמו את עצמכם או באתר או ביורובוק, הרי לא כל פעם יקרה מצב שבו פקח צריך לצאת מוקדם יותר, ובדרך כלל הוא יודע כמה זמן הוא הולך לפקח. אם פה ושם יהיו פאשלות זה לא נורא, העיקר שבגדול נדע מתי לצפות לפיקוח במרחב.
אורח פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 ואם אפשר אז עוד רעיון, לכתוב את כתובת ה IP של נערוץ שאליו הפקח מחובר. הרבה פעמים אין לי זמן לטוס, אך אני רוצה להקשיב לערוצים, עוזר לי ללמוד את צורת הנדבר. ואיציק, סחטן על ה 101
Izik Bakshi פורסם נובמבר 12, 2003 דיווח פורסם נובמבר 12, 2003 הסיבה שהפקחים חוסמים את הערוצים היא בגלל שנכנסים לערוצים אלה כל מני מאזינים שמפריעים סתם לכן הפקחים חוסמים, אבל אם יש טייס שרוצה להאזין אז יש שני דרכים: 1) להתחבר לרשת בתור מטוס בחניה ואז להתחבר לפקח ואז לצאת מהרשת ולהשאיר את הרוגר פועל. 2) אם יש לכם קשר במסנגר או באיי סיי קיו עם הפקח אז פשוט תבקשו ממנו את הערוץ ושוב אני רוצה להדגיש להרבה פקחים בכירים בחטיבה קשה מאוד לחזות את השעות שהם יפקחו וזה מתוקף העבודה שלהם, אגב יש כרגע בתהליכים תוכנה חדשה שדומה ליורובוק רק שבה טייסים יוכלו לרשום טיסות צפויות ואז פקחים יתנו פיקוח בהתאם, התוכנה הזאת כרגע בנסיון ואני מקווה שהיא תפורסם בקרוב ותפתור את הבעיה.