el_m פורסם דצמבר 28, 2004 דיווח פורסם דצמבר 28, 2004 שלום לכולם. אני טסתי לי היום בסימולטור במסוק. וזה כבר די מתחיל לעצבן שכל פעם שומעים את הרעש של המנוע, אז שאלתי כמה אנשים ויש אפשרות להשים כפתור בתוך הקוקפיט של מוזיקה! אבל צריך להוריד את התוכנה אז מה שאני צריך זה: 1)את התוכנה. שאם למישהו יש אז בבקשה שיביא לי קישור 2) הסבר קצר על איך מתקינים את הכפתור דרך התוכנה
yoni revivo פורסם דצמבר 28, 2004 דיווח פורסם דצמבר 28, 2004 יש לי משהו דומה.. הנה דוגמה מהדיון תמונות שפרסמתי לא מזמן: http://img.photobucket.com/albums/v142/ ... /chm03.jpg בצד ימין לקוקפיט מוצב רדיו/קומפקט דיסק למטוסים. כל מה שצריך לעשות זה להכין דיסק MP3 עם כל השירים האהובים ופשוט להעביר, לשלוט על הווליום, להשתיק והכל מהקוקפיט של המטוס.. לי אישית יש Disk2Go אז זה מסדר את הקטע של צורך דיסק חיצוני.. אבל עדיין זה לדעתי שווה. בייחוד בטיסות ארוכות ומרדימות מעל הים. (רק לא להגביר יותר מדי, לא תשמעו ת'פקח ). אתה יכול להשיג מ: http://www.fsfreeware.com תהנה ובהצלחה.
OmriSoudry פורסם דצמבר 28, 2004 דיווח פורסם דצמבר 28, 2004 יש את התוכנה FDSFX שהכנתי לה גם רעשים שהקלטתי בטיסת אלעל להשמעה (למשל, בזמן הדחיפה וההסעה אפשר להשמיע את סרטון הבטיחות של אלעל!). יש בפאנל ההוא כפתורי מוזיקה 1 2 ו-3 שאפשר להגדיר אותם לאיזה MP3 שרוצים וכל פעם לשנות ולשמוע שירים כמה שרוצים! FDSFX להורדה מ-AVSIM...גם את הצלילים של אלעל...
Moshico Biller פורסם דצמבר 28, 2004 דיווח פורסם דצמבר 28, 2004 אני מחפש קסטת וידיאו של הבטיחות ששמים לנוסעים לפני הטיסה
OmriSoudry פורסם דצמבר 28, 2004 דיווח פורסם דצמבר 28, 2004 יש לי חלקים ממנה מושיקו... טיסה הבאה שלי אני אצלם בוידאו הכל...
el_m פורסם דצמבר 28, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 28, 2004 יש את התוכנה FDSFX שהכנתי לה גם רעשים שהקלטתי בטיסת אלעל להשמעה (למשל, בזמן הדחיפה וההסעה אפשר להשמיע את סרטון הבטיחות של אלעל!). יש בפאנל ההוא כפתורי מוזיקה 1 2 ו-3 שאפשר להגדיר אותם לאיזה MP3 שרוצים וכל פעם לשנות ולשמוע שירים כמה שרוצים!FDSFX להורדה מ-AVSIM...גם את הצלילים של אלעל... אני צריך כפתורים כאלה פשוט שזה ישמיע לי כמה סוגים של שירים ואגב אני רוצה להשים את זה במסוק ובססנה
Moshico Biller פורסם דצמבר 28, 2004 דיווח פורסם דצמבר 28, 2004 יש לי חלקים ממנה מושיקו...טיסה הבאה שלי אני אצלם בוידאו הכל... צריך את הקסטה עצמה ....
el_m פורסם דצמבר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 ת'שמעו לא סתם עשיתי את הדיון הזה... תוכלו לדבר דרך המסנג'ר.... שאלתי אם למישהו יש קישור להורדה של התוכנה