עבור לתוכן
Itai Ganor

מה יותר טוב מאלפים שוויצרים ומטוס?

Recommended Posts

פורסם

במקרה שלנו מירא'ז שוויצרי, סרטון בערך של 15 דקות והוא יגזול מקסימום 10-5 דקות הורדה מהמחשב שלכם., יש קטעים שממש יפים ויש חלק שישעממו אותכם בטח אבל תציצו מדי פעם שלא תפספו קטע.

תהנו., נ.ב קיבלתי את הסרטון הזה במייל ולא לקחתי אותו ממקום אחר.

תהנו שוב, ואם הסרטון לא מתאים לפורום ניתן להעביר אותו לפורום סקרינשוט.

http://www.ekpp.org/personal/micha/MIII.wmv

פורסם

סרט ממש מדהים! כול הכבוד שמצאת דבר כזה.

דרך אגב מי ששם לב במשך חודש וחצי כול יום רבעי צוות VFS נעלם ...

פשוט ברשת של UKATC כול יום רבעי יש טיסות אתגריות בסיגנון שראיתם בסרט רק עם קינג איר...

טסים בתוך בקעות ועל נחלים בזמן שיש מהצדדים הרים בגובה 5 ו6 אלף רגל(זה התוכנית לרבעי הקרוב)

וטסנו גם באיזור נפאל שם הגענו לגובה של 26000 רגל ועוד היו הרים שצריך לעבור מהצדדים בקיצור טיסות אתגריות שבועיות רק ב220 קשר ונחיתות על מסלולי חול !

מומלץ 8) ובקרוב הגירסה הישראלית תיתפרסם בISRA-SIM.

פורסם

חח אלירן,

אני, אלמוג עטר ואיתי גנור יצאנו למסע עם EXTRA ב-IP שכולו טיסות ראיה.

המראנו משדה דוב, מתדלקים איפה שאפשר, וטסים רק לפי נחלים, כבישים וכו'...בלי טייס אוטומטי ובגובה נמוך כמה שאפשר!

המראנו משדה דוב, היום אנחנו חוצים את הגבול לצרפת. שעות מול הסימולטור (וסקייפ כדי לדבר בינתיים) לטוס טיסת מבנה - אין לך מושג כמה שזה כיף ומעביר את הזמן. טסנו מעל האלפים ובכל זאת המטוס סחב...נחתנו בחורים בעולם, שדות דשא, שדות מושלגים, הכל!

נותרה לנו רק בעיה אחת קטנטנה: איך אנחנו חוצים את האוקיינוס עם המטוס :lol:

פורסם
חח אלירן,

אני, אלמוג עטר ואיתי גנור יצאנו למסע עם EXTRA ב-IP שכולו טיסות ראיה.

המראנו משדה דוב, מתדלקים איפה שאפשר, וטסים רק לפי נחלים, כבישים וכו'...בלי טייס אוטומטי ובגובה נמוך כמה שאפשר!

המראנו משדה דוב, היום אנחנו חוצים את הגבול לצרפת. שעות מול הסימולטור (וסקייפ כדי לדבר בינתיים) לטוס טיסת מבנה - אין לך מושג כמה שזה כיף ומעביר את הזמן. טסנו מעל האלפים ובכל זאת המטוס סחב...נחתנו בחורים בעולם, שדות דשא, שדות מושלגים, הכל!

נותרה לנו רק בעיה אחת קטנטנה: איך אנחנו חוצים את האוקיינוס עם המטוס :lol:

אחי תאמין לי אני יודע, כבר חודש וחצי כול שבוע אני טס מבנה ועושה טיסות כאלה...

בקרוב נפרסם את התמונות...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...