talkaplan פורסם דצמבר 28, 2004 דיווח פורסם דצמבר 28, 2004 שלום רב. שמתי לב שיש לנו פה חטיבות שונות יש לנו 2 חברות של טיסות מסחריות 2 חברות של טיסות ראיה+IFR ועוד חברה אחת לא מוגדרת (קים ניר בלי להעליב) עכשיו כבר יש לנו כמעט את כל החברות השונות מהמגוונות ויש לי הצעה לעשות עכשיו גם חברה לאולטרה לייט ולפתח את הנושא כמובן יהיה בית ספר לטיסה וכו' על אולטרה לייט (הכל בגדר הרשת כמובן) מי שעוניין שיצור איתי קשר icq: 207643090 messenger: kaplantal@hotmail.com email: thesexy2@walla.co.il
OmriSoudry פורסם דצמבר 28, 2004 דיווח פורסם דצמבר 28, 2004 טל, אתה יכול לומר לי אילו חברות יש לטיסות ראיה ולטיסות מכשירים? שנית כל, אם תשאל אותי, יש את VFS - שהם בית ספר לטיסה. זה מה שהם עושים. ובשביל זה מיותר לפתוח בתי ספר נוספים, ש-VFS ילמדו ושהטייסים יבחרו לבד לאן ללכת לאחר מכן. זו דעתי.
Moshe Bensal פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 עומרי, ב-VFS לא מצליחים לפתוח קורס בהגדר מכשירים(מסיבות שונות), ניראה לך שיהיה להם זמן להתעסק עם אולטרהלייט? חוץ מזה, תמיד טוב שיהיו כמה בתי-ספר, זה יגביר את התחרות בינהם, ומי שיצא נישכר הם, החניכים.
Eliran-VFS1 פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 עומרי, ב-VFS לא מצליחים לפתוח קורס בהגדר מכשירים(מסיבות שונות), ניראה לך שיהיה להם זמן להתעסק עם אולטרהלייט? חוץ מזה, תמיד טוב שיהיו כמה בתי-ספר, זה יגביר את התחרות בינהם, ומי שיצא נישכר הם, החניכים. בזמן האחרון VFS עושה יותר מידי דברים מסביב חוץ מללמד ולבנות קורס. הודעת הדרושים שפירסמנו אולי עזרה לנו קצת(10 אנשים שבאמת רוצים לתרום) אך עדיין חסר כוח אדם. וכמו שאומרים יש קורס IFR ויש קורס IFR (אני יכול כבר היום לפתוח "קורס" או לחכות שנסיים לבנות באמת קורס מציאותי). אני עובד על הקורס עם טייס אמיתי בעל 130 שעות IFR ולכן אני מתאים את עצמי לזמן שלו . בסוף שיהיה כבר קורס IFR הוא יהיה מקצועי . ושוב כאן אני רוצה לבקש ממי שבאמת רוצה לעזור ולתרום שיצור קשר.
talkaplan פורסם דצמבר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 מה פירוש האפשרות השנייה בסקר ? האפשרות הראשונה זה מישהו שממש חושב שזה רעיון מצויין ויוכל לעזור בפיתוח בתכנון ואפילו חושב שהוא יצטרף לבית הספר או לאתר והאפשרות השניה זה מישהו שחושב שזה לא יזיק.....
Shadi Abo Ahmad פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 מה פירוש האפשרות השנייה בסקר ? האפשרות הראשונה זה מישהו שממש חושב שזה רעיון מצויין ויוכל לעזור בפיתוח בתכנון ואפילו חושב שהוא יצתרף לבית הספר או לאתר והאפשרות השניה זה מישהו שחושב שזה לא יזיק..... וזאת מילה בעברית? או שהיא ממשפחת "יצתרף"?
Itay Zecharia פורסם דצמבר 29, 2004 דיווח פורסם דצמבר 29, 2004 מה פירוש האפשרות השנייה בסקר ? האפשרות הראשונה זה מישהו שממש חושב שזה רעיון מצויין ויוכל לעזור בפיתוח בתכנון ואפילו חושב שהוא יצתרף לבית הספר או לאתר והאפשרות השניה זה מישהו שחושב שזה לא יזיק..... וזאת מילה בעברית? או שהיא ממשפחת "יצתרף"? כן שאדי, אותה משפחה, כמו "פיטרון".