אורח NNN פורסם דצמבר 31, 2004 דיווח פורסם דצמבר 31, 2004 מי בא לעשות איתי טיסה רשת ספונטנית היום בערב לכבוד השנה האזרחית ה חדשה :BIG: אז מי בא? שיסביר לי בקצרה איך עושים טיסת רשת- כי שכחתי ויתן לי את הפרטים... התוכנית: טיסה עם מטוסים קלים בשמי הארץ- המראה משדה דוב- אני אטוס עם מטוס ברון 58 - ביצ'קרפט... אז מי גבר ובא איתי היום לטיסת רשת לכבוד השנה החדשה? {היום ב-9 בערב למי שרוצה}
zmatan פורסם דצמבר 31, 2004 דיווח פורסם דצמבר 31, 2004 המלצה אישית:קרא את חוקי הפורום דחוף הוא צודק! תקרא ואז תערוך טוב טוב את ההודעה שלך!
אורח NNN פורסם דצמבר 31, 2004 דיווח פורסם דצמבר 31, 2004 קראתי כבר את עשרת הדיברות של הפורום ואין שום חוק האוסר על פירסום הודעה כזאת- פשוט פירסמתי הזמנה לטיסת רשת, מה?? זה אסור? :oops:
matan פורסם דצמבר 31, 2004 דיווח פורסם דצמבר 31, 2004 NNN אני לא מנהל הפורום ואין לי שום זכות לומר בקשר לאם זה מותר או אסור,רק שתדע שאין כזה דבר על רגל אחת לטוס ברשת!!!! לומדים ולומדים ולומדים ולומדים בשביל לטוס ברשת,זה לא משחק כמובן שמותר לטעות,אבל בטח שלא על רגל אחת מנהלים מקווה שתסכימו איתי
Yoav פורסם דצמבר 31, 2004 דיווח פורסם דצמבר 31, 2004 (אני חושב) שכשהוא אמר טיסת רשת הוא התכוון בIP פרטי.... אנשים קודם תבינו את תוכן ההודעה מקסימום תפנו אליו בפרטי, אבל הוא חדש, תרגיעו, הוא יכיר לאט לאט את החוקים. קודם הודעה פרטית או מסנג'ר או ICQ או איך שאתם רוצים ואז תעירו לו..... :?
matan פורסם דצמבר 31, 2004 דיווח פורסם דצמבר 31, 2004 לקחתי לתסומת לבי יואב תודה נמרוד מקווה שלא נפגעת זה לא היה אישי,שיהיה לכם שנה טובה
אורח NNN פורסם דצמבר 31, 2004 דיווח פורסם דצמבר 31, 2004 ל-IP אישי- איך עושים זאת? מישהו רוצה לטוס איתי? שנה טובה :smilecolros: !!!!! נ.ב: לא נפגעתי!!
Izik Bakshi פורסם ינואר 6, 2005 דיווח פורסם ינואר 6, 2005 נמרוד היקר הכוונה העיקרית פה היא שטיסה ברשת היא לא משהו שאפשר להסביר בקצרה, יש פה טייסים שטסים שנה+ ברשת ועדיין לומדים כל יום דבר חדש, לכן שב ולמד, ויש מהיכן ללמוד, ואנחנו פה לעזור.