Koobe פורסם ינואר 2, 2005 דיווח פורסם ינואר 2, 2005 שלום ובטחון, מחר, יום שני, בשעה 1900 ואילך, אני מקליט את ערוצי הפיקוח בחטיבה לטובת קולות רקע לסרט התדמית על החטיבה. בואו לטוס בהמוניכם, אולי עוד תשמעו את עצמכם בסרט. :-) פקחים - התייצבותכם נדרשת. שימו לב שאני צריך את קולות הרקע אמינים ביותר - דהיינו, טייס "מקרטע" שקורא את ה-readback במהירות שאחותי קוראת רומן באמהרית - לא יזכה לשמוע את קולו. מאידך - פקח חרוץ בעל אנגלית מדוקדקת (אההההההמ. אביב!! :-) כבר מצא את עצמו עמוק עמוק בתוך התסריט. הסרט מתקדם יפה, לכל מי ששואל. תודה ללבון שעוזר. בימים הקרובים נתחיל, לבון ואני, להציק לכם לטובת צילומים וראיונות אישיים. הכינו את עצמכם נפשית. ;-)
moti פורסם ינואר 2, 2005 דיווח פורסם ינואר 2, 2005 כל הכבוד דורון, מה בקשר לטייסים זרים? הם יודעים על זה?
OmriSoudry פורסם ינואר 2, 2005 דיווח פורסם ינואר 2, 2005 בימים הקרובים נתחיל, לבון ואני, להציק לכם לטובת צילומים וראיונות אישיים. הכינו את עצמכם נפשית. ;-) אתה תיאלץ לדבר אך ורק עם הסוכן שלי, דורון.. מה מתוכנן בסרט? קוקפיטים ביתיים? ILS12? טיסה ברשת? VAs? ראיונות?
Oren-ELY3 פורסם ינואר 2, 2005 דיווח פורסם ינואר 2, 2005 שיהיה בהצלחה!!!!!! כל הכבוד דורון ולבון שבוע טוב.
Koobe פורסם ינואר 2, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 2, 2005 קוקפיטים ביתיים, ILS12, השוואה סימולטור-מציאות, ממשק טיס-פקח, VAs כמובן. ראיונות אישיים עם אנשים אשר יצרו אבני דרך בקהילה שלנו, ראיונות עם אנשי תעופה "כבדים" בהתייחסם לשריטה הזו שיש לכולנו. וכמובן, נמרוד. בקטע סולו משלו. יש למישהו עוד רעיונות? אלי במסר פרטי בבקשה. :-)
Erez Savir פורסם ינואר 3, 2005 דיווח פורסם ינואר 3, 2005 ש"ד יפתח ב- 7 כנ"ל למגדל בן גוריון..בואו לטוס
Omer k פורסם ינואר 3, 2005 דיווח פורסם ינואר 3, 2005 אני בא לטוס, אתה מחפש לקולות CVFR או IFR ? בכל מקרה אני אבוא.
the pilot פורסם ינואר 3, 2005 דיווח פורסם ינואר 3, 2005 אני מדי פעם אפתח קרקע בן גוריון עם זה עוזר..בערב
e_dor פורסם ינואר 3, 2005 דיווח פורסם ינואר 3, 2005 אם עולה איזה סנטר או משהו אני בטוח בא, מלא זמן לא באתי רעיון מבורך ושיהיה המון בהצלחה דורון. אם תצטרך עזרה - פנה אליי בלי היסוס ואעשה את הטוב ביותר שאני יכול כדי לעזור לך.
Itai Ganor פורסם ינואר 3, 2005 דיווח פורסם ינואר 3, 2005 אני משער שכולם מחכים שסנטר יכנס או גישה כי אין תנועה בינתים.
Itai Ganor פורסם ינואר 3, 2005 דיווח פורסם ינואר 3, 2005 האם יערך עוד יום של הקלטות?, כי ראיתי שהרבה טייסים לא היו הרבה יחסית היום.
moti פורסם ינואר 3, 2005 דיווח פורסם ינואר 3, 2005 כנראה בגלל ההקדמה הלא צפויה, בניתי לעלות ב8 לאיזה טיסה אחרי שאני אסיים ללמוד למבחן ואז ראיתי שזה הוקדם :cry:
Or Netzer פורסם ינואר 3, 2005 דיווח פורסם ינואר 3, 2005 לא היו הקלטות כי לא היה מה להקליט כולם באו מזמן אחרי שדורון התאכזב.. אבל אי אפשר להאשים אף אחד אני בטוח שיהיה עוד פעם