Erez Savir פורסם ינואר 4, 2005 דיווח פורסם ינואר 4, 2005 ממש כול הכבוד, לCHC,CDA,MJB,MBO,SHA ELY316,CAT כולם ביצעו את ההוראות שלי מאד יפה,בלי תקלות ובלי שאלות מוזרות איך עושים ומה עושים. ואני אומר לכם,נתתי הרבה צלע מתה,הליכה סביב,ריתוקים ב CVFR וכו'... היה ממש כיף ואני רוצה להגיד תודה לטייסים שבאו לטוס.. לילה טוב
Shai B פורסם ינואר 4, 2005 דיווח פורסם ינואר 4, 2005 תודה רבה, מדי פעם כיף לקבל קצת צלע מתה ושינוי קטן של השגרה בהקפה... היה ממש כיף ואני מקווה לעוד פיקוח, ב"ג תמיד כיף... :wink:
moti פורסם ינואר 4, 2005 דיווח פורסם ינואר 4, 2005 תודה רבה ארז! עשיתי אימונים בנמל כ CHC במשך שעה ועשרים, האימונים כללו: יציאה לסגולה, 180 וחזרה לנחיתה על 21, תל חנן+ריתוק,נגיעה על 12+הקפה, יציאה לאילון+ריתוק, חזרה לנגיעה על 12, הקפה ל 26, יציאה על DEENA1E בגובה 4 ונחיתת ILS על 12. את הכל כמובן- ארז הנחה תוך כדי טיסה ללא ידיעה שלי מה שהפך את הטיסה למרתקת ומהנה עוד יותר.
Omer Efrat פורסם ינואר 4, 2005 דיווח פורסם ינואר 4, 2005 תודה רבה ארז, גם לך מגיע שיבוח על שהצלת לי את היום ושהייתה לי לפחות טיסה אחת עפ פקחים היום. ממש היה לי כיף להמריא לשם שינוי מ 26, נדמה לי שזאת הייתה הפעם הראשונה. שוב תודה ולילה טוב.