Omer k פורסם נובמבר 13, 2003 דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 היי מה המצב? הסיםור שלי מתחיל ביום שישי אני נמצא בשבט של הצופים ומלא אבל מלא סצנות טסות מכיוון צפון מזרח לדרום מערב התברר שאני בנתיב מאום אל פחם אל צומת השרון שלשום בלילה אני שומע פתאום איזה מטוס ואני רואה את האורות כנפים זה היה מטוס בינוני והוא טס יחסית נמוך היום אני חוזר מבית ספר וממש מעל הבית שלי טס לו מטוס מדרום לצפון ממש מעל הבית שלי אני גר בפרדסיה שזה ליד נתניה מדרום לצומת השרון - מצד מזרח לכביש הישן והוא טס בגובה נמוך לא הצלחתי לזהות את הסוג - אבל הוא היה בינוני מישהו יודע מה הולך פה?
Izik Bakshi פורסם נובמבר 13, 2003 דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 סביר להניח שמה שראית זה טיסת CVFR 500 רגל מעל פני השטח
Omer k פורסם נובמבר 13, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 אבל אין נתיב מעל הבית שלי יש מערבה יותר אבל הוא עבר ממש מעלי
Izik Bakshi פורסם נובמבר 13, 2003 דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 ב CVFR אין נתיב שהוא ממש מודגר כמו במכשירים הנתיבים שאתה רואה במפות הם נתיבים דמיונים ובחלק מהנתיבים מטוסים שטסים לכיוון צפון טסים מזרחית לו ואלה שטסים לכיוון דרום טסים מערבית לו או ההפך כי אני לא בדיוק זוכר אבל זה ככה, לכן זו גם הסיבה שהוא עבר מעל הבית שלך, וזה בגלל שב CVFR אין נתיב מוגדר כי הנתיב הוא דמיוני מנקודה לנקודה
Koobe פורסם נובמבר 13, 2003 דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 חשוב לתקן - גם נתיבי CVFR מושתתתים על תוואי נתיב, אמנם לא מדוייק כמו נתיבי IFR (הנמתחים בין VOR ל-VOR). רוחב נתיב CVFR הוא 2 ק"מ, כאשר הטיסה - תמיד תבוצע בצידו הימני של הנתיב. כלומר - בטיסה בנתיב בין הנקודות בצרה -> צומת השרון - המטוס שטס צפונה יטוס בחלק המזרחי של הנתיב (ימין שלו) והמטוס שטס דרומה - יטוס בחלק המערבי של הנתיב (ימין שלו). מעבר לכך - דעתי היא כי ראית מטוסים נמוכים בטיסות מרחב, אשר להם יש צורך בהגשת מרשה מיוחד כולל פירוט כל הנקודות בהם תטוס והגבהים. הגובה המינימלי לטיסת מרחב הוא 500'. אפשרות שניה היא פשוט מטוס באיזורי אימון. סמוך לצומת השרון ישנם שני איזורי אימון אשר מפוקחים ע"י מגדל הרצליה - איזורים 8,9. מקווה שעזרתי.
Omer k פורסם נובמבר 13, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 כן תודה אני לא חושב שזה אימון - זה היה מטוס נוסעים.
makover פורסם נובמבר 13, 2003 דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 היום היה נדמה לי כי ה-SID בשעות הצהריים היה NATANIA וזה מתאים לתאור של טיסות CVFR ב 50ft. מכיוון שהטיסות הבינלאומיות נעות בגובהה של 8000Ft באזורך. זה עדיין לא מסתדר מדוע כל-כיקרים ך נמוך אבל אולי לא סתם צירוף מיקרים? או שאני טועה בקשר לSID לא הקשבתי לרדיו באותו הזמן
Shmulik Lin פורסם נובמבר 13, 2003 דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 זה נכון סיד סולין 3 או נתניה 3 זה בדיוק מעל הגג של הבית שלי היום עברו קצת כבדים והשמיעו את קולם מעל כ"ס הם מגיעים כבר לגובה 4-5