guyg פורסם נובמבר 13, 2003 דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 שלום לכולם! אני די מתחיל בעולם הסימולטורים, למרות שהנני חובב טיסה מושבע. לאחרונה רכשתי את ה- fs-2004 ומאז אני מנסה ללא הועיל להוסיף Scenery חדשים. אחרי שביצעתי את כל הנדרש על פי הוראות קובץ הרידמי, ואחרי שהוספתי את הסינרי החדש דרך תפריט ה Settings-Scenery library אני מנסה ליצור טיסה משדה התעופה שהוספתי באמצעות בחירה בכפתור ה- Search add on scenery (בתפריט Create a flight ). משום מה שדה התעופה, או לא מופיע כלל (ראש פינה), או שאינני יכול לבחור בו. האם אני עושה מה שצריך? האם בכלל ניתן לבחור שדה תעופה שהוספתי בסינרי כשדה תעופה להמראה? אם מישהו יוכל להדריך אותי בנושא הזה אני אודה לו מאד, כיוון שאני די תקוע עם זה. תודה גיא
Shadi Abo Ahmad פורסם נובמבר 13, 2003 דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 היי גיא :wink: ברוך הבא לפורומים ... תבצע את החיפוש ב Search Default Scenery ולא Addon Scenery זה מכיוון שהסינירים של הארץ הם בעצם חידושים לשדות קיימים ב FS , ולא תוספות של שדות חדשים.. בהצלחה.
guyg פורסם נובמבר 13, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 אם הבנתי נכון, אז הסינרי פשוט משפר את השדה הקיים, נכון? מעבר לכך, שדה ראש פינה לא מופיע אצלי ב - Defult למה? או אמור להופיע או שיש דרך להוסיף אותו? תודה על קבלת הפנים, אני ממש מתרשם מהרמה המופגנת, באמת כל הכבוד!