Izik Bakshi פורסם נובמבר 13, 2003 דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 שלום חברים אני רוצה לשאול כמה אנשים רוצים להפגש היום על הפיינל של 12? (וזה בהנחה שנפגשים כי מבחינתי שום דבר לא סגור כרגע)
Izik Bakshi פורסם נובמבר 13, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 13, 2003 אוקי חברים מבחינתי אני יהיה היום בפיינל של 12 עם עוד כמה חברים מהחטיבה בסביבות 00:33 או 1 עד 2 בערך. אז כל מי שרוצה להגיע מוזמן
Izik Bakshi פורסם נובמבר 14, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 14, 2003 שלום חברים יקרים אתמול ההיתי בפיינל של בן גוריון עם אילון, ברק, אלון אורי ובן דודו ונהננו מ"התחנת קליטה" שיש לאילון פשוט משהו מדהים, עד שמשטרת ישראל (סיור כפרי) הגיעו לביקורת ופשוט העיפו אותנו בלי שום הוכחה לזה שיש חוק שאוסר עלינו להיות שם, ופה אני רוצה להעלות הצעה שהיא לשלוח עצומה למנהל רשות שדות התעופה ולהגיד להם שאנחנו אוהבים להיות שם ומבקשים מהם לתת לנו רשות לזה, אני אשמח לקבל את התגובות שלכם בנושא...
Atar_Omri פורסם נובמבר 14, 2003 דיווח פורסם נובמבר 14, 2003 הייתם נשארים שם, הם לא יכולים סתם לגרש אתכם, אין שום חוק נגד זה. צריך לפנות להנהלת השדה או לא יודע למי, ולהוציא מהם בכתב הוראה לפיה מותר להיות באותו אזור לשם צפיה בתנועה. כשתבוא משטרה, להוציא להם את המכתב.
e717 פורסם נובמבר 14, 2003 דיווח פורסם נובמבר 14, 2003 תכין את העצומה ולא נראה לי שלמישהו תהייה בעיה לחתום
Atar_Omri פורסם נובמבר 14, 2003 דיווח פורסם נובמבר 14, 2003 כולם יחתמו השאלה היא מה יהיה עם רשויות הבטחון של השדה.
makover פורסם נובמבר 15, 2003 דיווח פורסם נובמבר 15, 2003 בנתב"ג יש סדר מסויים כל החפץ באישור כניסה לשדה למטרה כלשהי צריך לפנות לגורם ברשות שדות התעופה והמרכז של רשות שדות התעופה הוא בנת"בג. לפי מה שזכור לי יש פניות ציבור לרשות שדות התעופה ושם צריך להתחיל ולציין שהבעיה היא לא עם צוות הבטחון של השדה אלא גורם חיצוני לשדה שהוא המשטרה המתנשאת. נ.ב. אולי עוד נצא ברווח אולי ידאגו למשהו מסודר ואולי גם כניסה פנימה לאיזור המסלולים השמיים הם הגבול, "לא נבקש לא נקבל " אין לנו מה להפסיד.
Barak פורסם נובמבר 15, 2003 דיווח פורסם נובמבר 15, 2003 אני מסכים עם איילון !!! אין לי אפילו מה להוסיף..