Erez Savir פורסם ינואר 13, 2005 דיווח פורסם ינואר 13, 2005 פיקוח מלא בבן גוריון |+הרצליה+חגב!!! מיני אירוע ,תוך חצי שעה ... כדאי לבוא לטוס....!!!
אריק א. פורסם ינואר 13, 2005 דיווח פורסם ינואר 13, 2005 WOOOOWWWW :shock: :shock: :shock: =D> חברה, כל כך הרבה פיקוח: הרצליה, בן גוריון, גישה ב"ג, קרקע, תל אביב, חגב.... מה עוד אפשר לבקש? (כמה שעות שינה, חזרתי עכשיו ממילואים והמקום היחיד שאני מסוגל לטוס אליו זה המיטה :sleeping: :cry: .....) כל הכבוד אנשים, חבל שכרגע אני רואה שאין הרבה טייסים. פעם הבאה תודיעו מראש (כמו ששמתי לב שארז מודיע תמיד בזמן האחרון) ואני בטוח שיהיו הרבה הרבה יותר מטוסים. לילה טוב, אריק
Itai Ganor פורסם ינואר 13, 2005 דיווח פורסם ינואר 13, 2005 זה היה בהבזק שניה, מגדל וגישה נכנסו בגלל האירועון של המטוסים לבוקרשט, אחרכך קרקע(אפיק ברק) שזו היתה הפעם הראשונה שלו, אחרכך כולם נכנסו בהדרגה סנטר הרצליה. עכשיו יש עדין פיקוח.
Izik Bakshi פורסם ינואר 13, 2005 דיווח פורסם ינואר 13, 2005 אהלן אריק. אתה חזאת ממילואים ואני מהצבא, ראיתי פיקוח ואמרתי למה לא לפתוח חגב, לכן לא תמיד קל לצפות מתי תעלה, וגם שאפשר אז לא תמיד אפשר לרשום ולהודיע מראש, פיקוח ספונטני כזה יהיה וימשיך להיות מדי פעם, אך עם זאת יהיה גם ידוע מראש כגון אירועים... סוף שבוע טוב.
×�פיק פורסם ינואר 13, 2005 דיווח פורסם ינואר 13, 2005 כן היה קשה... פעם ראשונה זה מלחיץ באמת תודה לאביב התותח, בלעדיו הייתי באמת מרסק את מיקי על רן... מזל שזה רק כמעט קרה. אני רק חייב לבקש סליחה ענקית ממיקי שבגלל טעות שלי הוא חיכה על הקרקע בבן גוריון 30 דקות במקום מקסימום 10 דקות ברגיל, אז מצטער מיקי. בכלל, את כל השלישיה שהמריאה לבוקרסט שיגעתי, אז באמת, ממש מצטער אם נגרם לכם עוול כלשהו. יש סליחות לפעם ראשונה או שגם על זה נטחנים? :oops: :oops: :oops: זה לא יחזור שוב. ושוב תודה לארז סביר ואביב גלעדי על העזרה!!! תודה!
mickey lip פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 בוקר טוב. ראשית ,כבר סלחתי לך בדרך לרומניה כאשר תחקרנו את הארועים . שיהיה לך בהצלחה אפיק והכי חשוב זה ללמוד ולהפיק לקחים למחר. מי שלא עושה, לא טועה . היתה אחלה טיסה עם נחיתה בראות של 50 רגל ,וגם על זה אני לא סגור . תמונות אני מקווה בקרוב . שיהיה לכולם סוף שבוע שקט ורגוע.
Itay Zecharia פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 כן היה קשה...פעם ראשונה זה מלחיץ באמת תודה לאביב התותח, בלעדיו הייתי באמת מרסק את מיקי על רן... מזל שזה רק כמעט קרה. אני רק חייב לבקש סליחה ענקית ממיקי שבגלל טעות שלי הוא חיכה על הקרקע בבן גוריון 30 דקות במקום מקסימום 10 דקות ברגיל, אז מצטער מיקי. בכלל, את כל השלישיה שהמריאה לבוקרסט שיגעתי, אז באמת, ממש מצטער אם נגרם לכם עוול כלשהו. יש סליחות לפעם ראשונה או שגם על זה נטחנים? :oops: :oops: :oops: זה לא יחזור שוב. ושוב תודה לארז סביר ואביב גלעדי על העזרה!!! תודה! שכחת לבקש מעוד מישהו סליחה... :!:
hagay פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 היתה אחלה טיסה עם נחיתה בראות של 50 רגל לא ידעתי שעשית הגדר ל CAT III :wink:
Kobi David פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 זה היה CATIII+ אסור היה לנו לנחות בכלל. פשוט מדהים.
mickey lip פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 איזה הגדר ? , נחתתי ידני . ושרנו כל הדרך הגשם נהיה כבד ולא רואים ממטר.....
אורח פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 היתה אחלה טיסה עם נחיתה בראות של 50 רגל לא ידעתי שעשית הגדר ל CAT III :wink: אחרי מה שעברנו שבוע שעבר בשוויץ, 50 מטר ראות זה מותרות
×�פיק פורסם ינואר 14, 2005 דיווח פורסם ינואר 14, 2005 והפיקוח ממשיך להיות מטורף גם עכשיו. אני על הקרקע, קובי על הגישה, ואיציק בCTR. כמובן לא לשכוח את שיר בשדה דוב! בואו לטוס!