tal 2 פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 כל הכבוד לכם . אני עכשיו מוריד את הסינרי, אני בטוח שהוא מדהים .
Elad Zeierman פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 שלום לכם במזל טוב טרמינל 3 שוחרר החל מעכשיו כל הנהלים שעברנו עליהם בתוקף - טיסה ומשמרות פיקוח נעימות
Or Netzer פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 שלום לכםבמזל טוב טרמינל 3 שוחרר החל מעכשיו כל הנהלים שעברנו עליהם בתוקף - טיסה ומשמרות פיקוח נעימות עכשיו אפשר לחגוג ולהתלהב :n00b: :popcorn: :shocked!:
Erez Savir פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 בדקתי עכישו,סינרי ממש יפה,כול הכבוד בעיה קטנה: העצים מותקים Trees_V3 אך עדיין רואים את הבלוקים.
Shai B פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 מה לגבי פריימים? עכשיו סיימתי להוריד (11 מגה ומשהו :shock: ), אבל אני רוצה להיות בטוח לגבי הפריימים לפני שאני מתקין...
Yoav פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 מה לגבי פריימים? עכשיו סיימתי להוריד (11 מגה ומשהו :shock: ), אבל אני רוצה להיות בטוח לגבי הפריימים לפני שאני מתקין... לא אוכל פריימים בגרוש!! סינרי מהמם, תמונות עוד מספר דקות! :shock:
Brock פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 בדקתי עכישו,סינרי ממש יפה,כול הכבודבעיה קטנה: העצים מותקים Trees_V3 אך עדיין רואים את הבלוקים. גם אותו הדבר אצלי.. אני מחפש פתרון עזרה?
×�פיק פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 כל העולם ואחותו מורידים את הסינרי! חצי שעה לקח לי להוריד 11.5 MB ויש לי אינטרנט 1.5!
Shtoza פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 מזל טוב לכל הקהילה! סוף סוף טרמינל 3... ממש עלה לי חיוך כשראיתי את זה
Moshe Bensal פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 מזל טוב, ותודה לעוסקים בבניה, ממש מהמם, מתי חוגגים? צריך לפתוח בקבוק שמפניה לא?
liran פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 לצערי הרב יש לי בעיה עם הסנרי... באיזור השרוולים אין לי רצפות על הקרקע אלא אני רואה דשא... מה לעשות??? מישהו יודע??
Izik Bakshi פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 לירן וכל שאר החברים. שימו לב שצריך להוריד את הסינרי 051, מהסיבה שהסינרי החדש מכיל שם שינויים, אז לכל מי שיש בעיה עם T3, שינסה להוריד את הישן קודם ואז להתקין.
Oren-ELY3 פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 יופי של סינרי מדהים!!!, בקרוב תשמעו עוד חדשות טובות
milan פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 אצלי ב FS2004 נראה טוב . אגב מישהו יודע אם זה עובד גם על FS2002 ??
mickey lip פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 מדהים. תודה לכל מי שטרח והשקיע שעות על גבי שעות למען שכולנו נהנה. תודה מכל הלב, באמת . כמו שאיציק אמר , חובה להסיר את הסינרי הישן אחרת זה לא עובד ( זה לא מצויין ברידמי). אולי מישהו נתקל בחוסר עצים? כל העצים שהיו לי הפכו לבלוקים ( לא דרך הטבע) , אודה לכם על פיתרון לבעיה שוב תודה לזאב ולכל מי שהשקיע בפרוייקט הנהדר הזה.
Ilan Cohen פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 אין לי מסלולים הכל עפר . התקנתי אפקד. מה עושים? תודה ליוצרים.
moti פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 תמחק את הAFCAD של נתב"ג ה"ישן" ותשים של את הAFCAD החדש.
Itai Ganor פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 הייתי איתו היום ברשת, רציתי לטוס לפרנקפורט והיה בעיה במטוס, ורן צחק עלינו ושלח אותנו לאבו כביר יש לו רשימה מפורטת של כל מי שהגיע לשם. תודה לכל מי שעמל על הסינרי הוא ממש ברמה כל הכבוד@!
Itamar Koren פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 סוף סוף זה הגיע גם לרשת בהצלחה לפקחים ולטייסים וכמובן תהנו ותודה רבה ליוצרים :wink:
אריק א. פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 ברכות ליוצרים!!!! עלו והצליחו והמשיכו כך =D> \:D/ חבל שלא נכנסתי לפורום קודם, "ביזבזתי" 45 דקות טיסה מלרנקה לבן גוריון 0.51 --> ואז "הופתעתי"( ) לגלות שהסינרי יצא.... אחרי פתיחת השמפניה במטוס, התחלנו להסיע 30 דקות כדי לחנות בL1 דרך כל המסלולים כדי לא להפריע לכל שאר המטוסים להסיע כיאות ל-12.......(לכל הצוות שהיה בבן גוריון מצטער על ההתקלה :oops: ). היה נחמד דווקא.... ושוב פעם, כל הכבוד ליוצרים אריק
Kobi David פורסם ינואר 18, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 18, 2005 אהלן חברים, כפי ששמתם לב, הסינרי עלה בטרם עת התכנון היה להעלות אותו הערב ל AVSIM, ושמחר יופיע להורדה, אבל כיוון שב AVSIM מכירים את זאב, הם שיחררו את זה ללא בדיקה בכלל! אז כמה פרטים והבהרות לגבי הסינרי. במשך 8 השבועות האחרונים, עמלו חבורה של אנשים נפלאים, על מנת להביא לכם את הסינרי המצויין הזה. קבוצה של טסטרים,אנשים שעובדים בנתב"ג, כולם נרתמו לטובת הפרוייקט שמטרתו הייצה אחת: ליצור סינרי לבן גוריון במהירות המירבית תוך הקפדה על איכות, במגבלות הזמן. הדרישה לסינרי הייתה גבוהה, ומישהו היה חייב לעשות משהו על מנת שגם אנחנו נוכל להנות מהטרמינל המדובר כל כל. זאב כהן זה השם, זאב הוא זה שהביא לנו את הסינרי הנפלא הזה. בשיחותי הראשונות עם זאב, הוא הבטיח לי שהסינרי יהיה מוכן עד 3 שבועות. הייתי בספק, כל כך מעט זמן, למבנה כל כך מורכב? ואכן, זאב אמר ועשה, תוך שבועיים וחצי עמד לרשותי סינרי של נתב"ג עם טרמינל 3! אמרתי לזאב, שאם הגענו עד הלום, למה לא להמשיך לעשות את כל הסינרי, ייקח עוד קצת זמן, אבל בוא נלך על זה! זאב, שעסוק עד מעל הראש עם RWY12 המוצלח, אהב את הרעיון, ואז התחילה העבודה הקשה. מייד גייסתי טסטרים, בנינו לנו פינה משלנו, שם העברנו ביקורות, דעות, וייעוץ שהאריכו את המועד המקורי, והניבו 8 גירסאות של נתב"ג 2004, ולמוצר המוגמר בו כל אחד משתמש עכשיו. קצת על הסינרי.... מאז לפני שאתם מעלים טענות, כדאי שתזכרו את הדבר הבא: מראש יידענו כי הסינרי לא יהיה ברמת פירוט ודיוק מירבי, והדגש היה על הוצאה מהירה של הסינרי לשימוש לטובת הקהילה, תוך כדי הקפדה על דברים חשובים באמת. מספר בעיות ידועות: (תמנעו מלנגן עליהן) החניות בכוכב לא מדוייקות. ישנם שרוולים כפולים בחלק מהזרועות בשני שרוולים פתח השרוול לא מקביל לדלת המטוס החניות ברחבת הבראבו לא הכי מדוייקות מבחינת המיקום נפילת פריימים כאשר מביטים מערבה -זה לא בגלל הסינרי, זה יותר בגלל תל אביב אלו בעיות שאנחנו מקווים שייפתרו עם הזמן. אנשים, תחפשו טוב טוב קבצי AFCAD ישנים שמתחבאים לכם בסימולטור - זו הסיבה שאתם רואים את הטרמינל על החול. וכמובן, לקרוא את ה READ ME, לא יזיק לדעת קצת על ההיסטוריה של נמל התעופה העיקרי של ישראל. הסינרי נמצא להורדה גם בעמוד ההורדות באתר החטיבה. אני רוצה להודות לזאב כהן, שסבל את כל ההערות של הטסטרים שלא ריחמו עליו, והביא לנו סינרי מדהים. סינרי שכולנו נטוס בו ונהנה ממנו! תודה רבה זאב! תודה לכל הטסטרים שעזרו והתעקשו, תודה למקורות בנתב"ג, תודה לכל מי שלקח חלק ביצירת הסינרי הנפלא הזה, שנעשה כולו באהבה ובהתנדבות למען הקהילה הנפלאה שלנו. המשך התודות בקובץ הREAD ME של הסינרי. תלמדו את הסינרי, תלמדו את הנהלים, את נהלי הפיקוח.... בקרוב אירוע פתיחה גדול נ.ב. - בטח שכחתי כמה דברים, אני אעדכן אחר כך :wink:
milan פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 ממש מעולה !! :!: :!: :!: האם מישהו ניסה אותו עם FS2002 :?: :?: :?: