Avshalom פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 כל הכבוד לכם :!: אני אמור לבדוק את הסינרי במהלך היום, ואני בטוח, ממה שראיתי, שהוא מעולה. אני ניסיתי להתקין את הסינרי על FS2002 ויש בעיה עם קובץ ה-AFCAD שבא עם הסינרי החדש, אני לא יודע בידיוק איפה למקם אותו בFS2002. ניסיתי כמה מקומות (כמובן שמחקתי את הישן..) ובכל זאת הסימולטור מראה לי את החניות הישנות, ונתקע כשאני בוחר חנייה.. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות בידיוק כדי לתקן זאת, כי בחלק גדול מהטיסות שלי אני תלוי ב FS2002. תודה רבה לכם ויום טוב.. :wink:
oz פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 אבשלום קובץ הAFCAD מתאים אך ורק חל04 קבצי הAFCAD של 02 בנוים בשיטה ישנה לכן קובץ AFCAD של 04 לא יכול לעבוד שם
AVIV פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 דווקא מכביד לי על הסימולטור במבט משדה-דב לכיוון הטרמינל....קצת חבל :cry:
Baruch Spiegel פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 כל הכבוד על ההשקעה גם אם יש פה ושם מחלות ילדות, (כן רואים רצפה לא רואים רצפה...) בסוף נתגבר על התקלות. התוצאה הכללית היא מדהימה. יישר כח גדול גם על הREADME שמרחיב גם לגבי ההיסטוריה של השדה מעבר לSCENERY עצמו. זאב, טסטרים יקרים, וכל מי שהשקיע זמן ומאמץ. תודה רבה רבה.
Almog Atar פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 כל הכבוד לכם :!: אני אמור לבדוק את הסינרי במהלך היום, ואני בטוח, ממה שראיתי, שהוא מעולה. אני ניסיתי להתקין את הסינרי על FS2002 ויש בעיה עם קובץ ה-AFCAD שבא עם הסינרי החדש, אני לא יודע בידיוק איפה למקם אותו בFS2002. ניסיתי כמה מקומות (כמובן שמחקתי את הישן..) ובכל זאת הסימולטור מראה לי את החניות הישנות, ונתקע כשאני בוחר חנייה.. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות בידיוק כדי לתקן זאת, כי בחלק גדול מהטיסות שלי אני תלוי ב FS2002. תודה רבה לכם ויום טוב.. :wink: גם לי יש את אותה בעיה, אבל התקנתי אותו בנוסף עך ה2004 והסינרי עובד מצויין וכל הכבוד לזאב ! אז לפקחים-תצפו לראות אותי גם בJ ובL בגלל ה2002 :cry:
Avshalom פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 גם לי יש את אותה בעיה, אבל התקנתי אותו בנוסף עך ה2004 והסינרי עובד מצויין וכל הכבוד לזאב ! אז לפקחים-תצפו לראות אותי גם בJ ובL בגלל ה2002 כנ"ל אני... בינתיים עד שיוציאו (אם בכלל) קובץ AFCAD מתאים לFS2002... נ.ב הסינרי הזה ממש מדהים! ישר כוח זאב :!:
Avi Dudai פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 לזאב ולכל מי שעשה במלאכה - כל הכבוד. אולם שמתי לב שלא עונים לאלו שרואים את העצים של זאב כבלוקים לבנים. גם אצלי זה כנ"ל. והמחשב שלי כולו מהמעודכנים שבנמצא. מה עושים???
BlackRaven פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 זאב, צוות RWY12, וכל מי שמאוחרי הסינרי הזה בצורה כזו או אחרת - תודה! סינרי מדהים ביופיו, מרשים ואיכותי, שווה כל פריים - תודה :!:
Moshe Bensal פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 אני שוב רוצה להודות על הסינרי הנפלא לזאב ולכל העוסקים בדבר. אני לא מפסיק להתענג עליו, ותוך כדי זאת, ראיתי משהו לא מובן, נראה לי שהחצים בשלטים M1, M2, K1, K2, הפוכים כאשר מסיעים על M, תקנו אותי אם אני טועה.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 כל הכבוד לכם :!: אני אמור לבדוק את הסינרי במהלך היום, ואני בטוח, ממה שראיתי, שהוא מעולה. אני ניסיתי להתקין את הסינרי על FS2002 ויש בעיה עם קובץ ה-AFCAD שבא עם הסינרי החדש, אני לא יודע בידיוק איפה למקם אותו בFS2002. ניסיתי כמה מקומות (כמובן שמחקתי את הישן..) ובכל זאת הסימולטור מראה לי את החניות הישנות, ונתקע כשאני בוחר חנייה.. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות בידיוק כדי לתקן זאת, כי בחלק גדול מהטיסות שלי אני תלוי ב FS2002. תודה רבה לכם ויום טוב.. :wink: זה לא יעבוד ב-2002, זה לא בנוי לעבוד ב-2002 כי זה מסתמך על האפקד בעשיית המסלולי המראה והרחבות חניה, בדיוק כמו בראש פינה שעשיתי.
Brock פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 טוב, אז קצת ביקורת בונה. יש לי שאלה, אם כבר, בסינרי הקודם, ראיתי את המסלולים מאוד חלקים וחדשים (אני משתמש בaeu6), ועכשיו אני רואה אותם עם שברים, מה יותר נכון? (האם בדקת את סוג האספלט?) דבר שני, חיריה נעלמה. מתי נוסיף אותה? חוץ מזה, כל השבכים מגיעים לשף הסינרי ממש ממש ממש מעולה, וכל הכבוד על העבודה. תמשיך כך בתודה ושלך, ברוק
zvi rodes פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 זאב כהן,תודה לך, כל הכבוד על העבודה והמאמץ לטובת כולנו.
Itai Ganor פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 אגב לנוחתים, שאתם מפנים בY למשל, הפנייה לK לכיוון טרמינל 3 צריכה להיות חדה, כי אם אתם לא פונים בזמן אתם נכנסים בטקסיי M.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 טוב, אז קצת ביקורת בונה.יש לי שאלה, אם כבר, בסינרי הקודם, ראיתי את המסלולים מאוד חלקים וחדשים (אני משתמש בaeu6), ועכשיו אני רואה אותם עם שברים, מה יותר נכון? (האם בדקת את סוג האספלט?) דבר שני, חיריה נעלמה. מתי נוסיף אותה? חוץ מזה, כל השבכים מגיעים לשף הסינרי ממש ממש ממש מעולה, וכל הכבוד על העבודה. תמשיך כך בתודה ושלך, ברוק הסינרי הקודם השתמש בטקסטורה משלו למסלולים, הסינרי החדש משתמש בטקסטורה של הסימולטור או במקרה שלך הטקסטורה שהתקנת כדיפולט (aeu6) שמראה מאין סדקים באספלט
Brock פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 טוב, אז קצת ביקורת בונה.יש לי שאלה, אם כבר, בסינרי הקודם, ראיתי את המסלולים מאוד חלקים וחדשים (אני משתמש בaeu6), ועכשיו אני רואה אותם עם שברים, מה יותר נכון? (האם בדקת את סוג האספלט?) דבר שני, חיריה נעלמה. מתי נוסיף אותה? חוץ מזה, כל השבכים מגיעים לשף הסינרי ממש ממש ממש מעולה, וכל הכבוד על העבודה. תמשיך כך בתודה ושלך, ברוק הסינרי הקודם השתמש בטקסטורה משלו למסלולים, הסינרי החדש משתמש בטקסטורה של הסימולטור או במקרה שלך הטקסטורה שהתקנת כדיפולט (aeu6) שמראה מאין סדקים באספלט למען האמת, לאחר שהתקנתי את הaeu6 בסינרי הקודם, זה כן שינה לי את הטקסטורות של המסלולים.., ולא השאיר אותם כרגיל (מה שהייתי מצפה, אם לשדה הייתה טקסטורה משלו למסלולים), לכן הנחתי שסוג האספלט הוא שונה, אבל מי יודע.. בכל אופן תודה שלך, ברוק
Avi Dudai פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 טוב חברים, כל מה שאני יודע עשיתי וכלום אבל כלום לא עזר. לא רק העצים או מה שאמור להיות עצים נשארו כמלבנים לבנים או אפורים גם עצים שהוספתי ונוסעים (אנשים) שהוספתי עם ה -Rwy12 Object Placer מהספרייה של זאב אותו כנ"ל. עצים אחרים שהוספתי כמו העצים של AG Tree Library כן רואים כמו שצריך. שמתי לב כי "המתלוננים" שרואים מלבנים כמוני משתמשים בכרטיסי מסך תוצרת ATI. או שאני טועה. אני מקווה שזאב בודק מה הסיבה וימצא את הפתרון במהרה.
zeev פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 כמה הצעות לפתרון בעיית העצים אין לי הסבר לכך מדוע משתמשים מסוימים לא רואים את הטקסטורות של העצים. בכל זאת אני מציע לעשות את הדברים הבאים – 1. להסיר (ולשמור מחוץ ל- FS9 ) את כל מרכיבי תוכנת RWY12 שהתקנתם בסימולטור. חפשו היטב אם לא העתקם קבצים לכל מיני פולדרים בסימולטור (אולי עשיתם נסיונות או הוספתם לסינרים אחרים) . הקבצים אמורים להיות רק ב - C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Addon Scenery\Static Objects Library 2. להסיר את קבצי העצים מ- LLBG החדש (גם BGL וגם טקסטורות) add_SeevKahn_Trees.BGL LLBG_trees.BGL טקסטורות: sk_tree_1 עד sk_tree_16 3. לבדוק שאין לכם גירסאות נוספות של נתב"ג ואם יש לנטרל אותם. לבדוק שאין לכם גירסה נוספת של ה- AFCAD 4. להפעיל את המחשב מחדש 5. לבדוק שנתב"ג החדש עובד (בלי העצים כמובן – אותם הסרתם) 6. להפעיל מחדש את המחשב ולהתקין את הקבצים בשלבים ולבדוק אם כל שלב עובד . קודם כל ל- LLBG ואחכ" לRWY12 ובסוף לסינרים אחרים. ברצוני לציין עניין חשוב. LLBG יצא עם כל קבצי RWY12 למרות שמי שמוקנת אצלו התוכנה לא צריך זאת. הסימולטור יודע לקרוא את הקבצים מתוך ספריית C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Addon Scenery\Static Objects Library. הסיבה שכללתי את הקבצים גם ב- LLBG היא להקל על משתמשים שאינם מעונינים להתקין את RWY12 מקווה שזה יביא תוצאות. אני לא חושב שסוג הכרטיס הגרפי אחראי לתופעה, אבל בהחלט יכול להיות שיש כאן עניין של הגדרות הכרטיס. על כל פנים מתוך למעלה מ- 3,000 הורדות היו רק דווחים מעטים על תופעה זו. בהצלחה, אנא דווחו מה קרה. במקרה הגרוע ביותר תטוסו עוד כמה ימים בלי העצים. בכלל אם אתם לא מעוניינים בחלק מסויים של הסינרי - פשוט בטלו או תסירו את ה- BGL שלו. זאב
Avi Dudai פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 כמה הצעות לפתרון בעיית העציםאין לי הסבר לכך מדוע משתמשים מסוימים לא רואים את הטקסטורות של העצים. בכל זאת אני מציע לעשות את הדברים הבאים – 1. להסיר (ולשמור מחוץ ל- FS9 ) את כל מרכיבי תוכנת RWY12 שהתקנתם בסימולטור. חפשו היטב אם לא העתקם קבצים לכל מיני פולדרים בסימולטור (אולי עשיתם נסיונות או הוספתם לסינרים אחרים) . הקבצים אמורים להיות רק ב - C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Addon Scenery\Static Objects Library 2. להסיר את קבצי העצים מ- LLBG החדש (גם BGL וגם טקסטורות) add_SeevKahn_Trees.BGL LLBG_trees.BGL טקסטורות: sk_tree_1 עד sk_tree_16 3. לבדוק שאין לכם גירסאות נוספות של נתב"ג ואם יש לנטרל אותם. לבדוק שאין לכם גירסה נוספת של ה- AFCAD 4. להפעיל את המחשב מחדש 5. לבדוק שנתב"ג החדש עובד (בלי העצים כמובן – אותם הסרתם) 6. להפעיל מחדש את המחשב ולהתקין את הקבצים בשלבים ולבדוק אם כל שלב עובד . קודם כל ל- LLBG ואחכ" לRWY12 ובסוף לסינרים אחרים. ברצוני לציין עניין חשוב. LLBG יצא עם כל קבצי RWY12 למרות שמי שמוקנת אצלו התוכנה לא צריך זאת. הסימולטור יודע לקרוא את הקבצים מתוך ספריית C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Addon Scenery\Static Objects Library. הסיבה שכללתי את הקבצים גם ב- LLBG היא להקל על משתמשים שאינם מעונינים להתקין את RWY12 מקווה שזה יביא תוצאות. אני לא חושב שסוג הכרטיס הגרפי אחראי לתופעה, אבל בהחלט יכול להיות שיש כאן עניין של הגדרות הכרטיס. על כל פנים מתוך למעלה מ- 3,000 הורדות היו רק דווחים מעטים על תופעה זו. בהצלחה, אנא דווחו מה קרה. במקרה הגרוע ביותר תטוסו עוד כמה ימים בלי העצים. בכלל אם אתם לא מעוניינים בחלק מסויים של הסינרי - פשוט בטלו או תסירו את ה- BGL שלו. זאב יופי זאב פתרתי את הבעיה. מצאתי כפילות עם llov ששם גם היו העצים וברגע שניטרלתי אותם הכל בסדר. כמו כן הסרתי את RWY12 ויש עצים. ושוב תודה לך זאב היקר.
Moshe Bensal פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 זהו, יש עצים, זאב, אתה גדול, באמת כמה קבצי עצים התחבהו באחד הסינרים, וזה פתר את הבעיה. המלצה לכל אלה עם הבעיה של העצים לעשות חיפוש בכל הסינרים, ובמיוחד בסינרי של LLOV ,כפי שאבי המליץ. תודה לזאב, ולכל העוזרים, והמשך טיסה נעימה. נ.ב. רשמתי לפני יום יומיים, שראיתי את השלטים של M1, M2, K1, ו-K2, עם חצים הפוכים. מישהו התיחס לזה? או ראה את זה? האם אני טועה? נא להגיב, תודה.
mickey lip פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 תודה רבה ,זאב ואבי . פתרתם לי את הבעיה. כל הכבוד . אה, ואור , אתה מפוטר!
Or Netzer פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 תודה רבה ,זאב ואבי .פתרתם לי את הבעיה. כל הכבוד . אה, ואור , אתה מפוטר! לאא אני צריך לכסף מיקי אל תעשה לי את זה בבקשה!! יש לי תוכי ללהאכיל
Ilan Jonas פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 מעניין מה שאתם אומרים - זה לא אמור להתנגש עם עובדה בכלל... אני אבדוק למה זה קורה.
Avi Dudai פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 מעניין מה שאתם אומרים - זה לא אמור להתנגש עם עובדה בכלל... אני אבדוק למה זה קורה. רק עם העצים של עובדה. אתה השתמשת באותו קובץ וזה גורם לבעיה שאולי זאב ידע מדוע.
zeev פורסם ינואר 21, 2005 דיווח פורסם ינואר 21, 2005 הי אילן יש בעיה בשורת עצים מס' 2 בספרית העצים של RWY12. אל תשתמש בסוג עצים זה. רק בשורות עצים 1, 3, 4 וכמובן בעצים הבודדים. בינתיים תיקנתי את הבעיה והקובץ החדש יועלה ביחד עם הגירסה הבאה של RWY12 אם עשית את כל היתר נכון בעובדה אז יתכן וזו הסיבה להתנגשות עם LLBG (למרות ששם לא השתמשתי בשורה 2), אני משער שהשמוש בשורה 2 יכול לחסום את יתר העצים מ"לראות" את הטקסטורות במקרים מסוימים - אבל אני לא בטוח. פשוט תוציא תיקון לעובדה בלי שורת עצים 2 (תשתמש בדקלים האחרים - טיפוס קליפורניה) זאב
Ilan Jonas פורסם ינואר 21, 2005 דיווח פורסם ינואר 21, 2005 זאב - לא השתמשתי בשורות עצים - יש לי עץ בודד אחד... אני אנסה להוריד אותו ונראה מה קורה.