עבור לתוכן
Continental Airlines

ILS 12 זמנים

Recommended Posts

פורסם

יש לכם מושג אולי מה קורה שם מבחינת מים? כלומר, לאחר הגשמים, האם השטח רטוב מאוד ולא נעים ללכת שם ברגל?

בפעם האחרונה שדיברו פה על ILS 12, אמרו שסללו איזושהי דרך כך שאפשר להיכנס עם האוטו. בפעם האחרונה שנכנסתי עם האוטו, באמת היתה פניה ימינה לכביש סלול לכיוון ב"ג, אבל אח"כ הייתי צריך לנסוע בדרך אפר שהיתה אפשרית לנסיעה בתנאי קיץ אבל כיום אני לא בטוח שיתאפשר להגיע עם האוטו עד למסלול, אלא אם באמת נסללה שם דרך מאספלט.

אם מישהו יוכל לאשר את קיום הדרך החדשה, או לחילופין לשלול, זה יהיה נחמד, כיוון שלא יהיה כיף להגיע לשם כשכל השטח מלא מים...

פורסם
יש לכם מושג אולי מה קורה שם מבחינת מים? כלומר, לאחר הגשמים, האם השטח רטוב מאוד ולא נעים ללכת שם ברגל?

בפעם האחרונה שדיברו פה על ILS 12, אמרו שסללו איזושהי דרך כך שאפשר להיכנס עם האוטו. בפעם האחרונה שנכנסתי עם האוטו, באמת היתה פניה ימינה לכביש סלול לכיוון ב"ג, אבל אח"כ הייתי צריך לנסוע בדרך אפר שהיתה אפשרית לנסיעה בתנאי קיץ אבל כיום אני לא בטוח שיתאפשר להגיע עם האוטו עד למסלול, אלא אם באמת נסללה שם דרך מאספלט.

אם מישהו יוכל לאשר את קיום הדרך החדשה, או לחילופין לשלול, זה יהיה נחמד, כיוון שלא יהיה כיף להגיע לשם כשכל השטח מלא מים...

אל תיכנס עם אוטו!

המשטרה ישר קולטת והיא תוציא אותך משם על שניכנסת באי כניסה, מניסיון מיום שישי האחרון.

תחנה את האוטו בכניסה אחרי שאתה פונה מהכביש הראשי לכיוון ב"ג, ולך ברגל. :wink:

פורסם

אל תיכנס עם אוטו!

המשטרה ישר קולטת והיא תוציא אותך משם על שניכנסת באי כניסה, מניסיון מיום שישי האחרון.

אני מתכנן להגיע לשם בערב\לילה (לא היום). בפעם האחרונה שהייתי שם זה היה בלילה ונכנסתי עם רכב עד המסלול. כאשר הגיע הביטחון הפנימי של נתב"ג, שעושה סיורים מהצד השני של הגדר, שאל אותי איש הביטחון מה מעשיי במקום ועניתי לאיש ,בשיא הנימוס, שבאתי לראות מטוסים עם חבריי. איש הביטחון אמר בסדר ועזב אותנו להנות.

ראיתי כבר את כל המקרים שמעיפים, לפעמים אני הייתי בין אלה שהעיפו, לפעמים התחבאתי בדיונות והמשטרה לא ראתה אותי והעיפה רק את האנשים עם המכוניות ולפעמים פשוט צריך ליפול על איש ביטחון נחמד ואז הכל בסדר.

כמה סיבות אפשריות שאיש הביטחון לא העיף אותי או קרא למשטרה:

1. אני נראה קטן ובלתי מזיק (שמוליק יעיד, ראיתי אותו היום באל גאוצ'ו :wink: )

2. הייתי עם עוד חבר ו3 בנות .

3. היינו היחידים עם אוטו, והיתה שם עוד משפחה חרדית שבאה ברגל מאור יהודה.

שורה תחתונה, מה שאתה בעצם אומר לי, מיתר, זה שאין בעיה ללכת ברגל מתחנת הדלק באור יהודה עד המסלול, דרך השדה, נכון?

פורסם

אל תיכנס עם אוטו!

אני מתכנן להגיע לשם בערב\לילה (לא היום). בפעם האחרונה שהייתי שם זה היה בלילה ונכנסתי עם רכב עד המסלול. כאשר הגיע הביטחון הפנימי של נתב"ג, שעושה סיורים מהצד השני של הגדר, שאל אותי איש הביטחון מה מעשיי במקום ועניתי לאיש ,בשיא הנימוס, שבאתי לראות מטוסים עם חבריי. איש הביטחון אמר בסדר ועזב אותנו להנות.

ראיתי כבר את כל המקרים שמעיפים, לפעמים אני הייתי בין אלה שהעיפו, לפעמים התחבאתי בדיונות והמשטרה לא ראתה אותי והעיפה רק את האנשים עם המכוניות ולפעמים פשוט צריך ליפול על איש ביטחון נחמד ואז הכל בסדר.

כמה סיבות אפשריות שאיש הביטחון לא העיף אותי או קרא למשטרה:

1. אני נראה קטן ובלתי מזיק (שמוליק יעיד, ראיתי אותו היום באל גאוצ'ו :wink: )

2. הייתי עם עוד חבר ו3 בנות .

3. היינו היחידים עם אוטו, והיתה שם עוד משפחה חרדית שבאה ברגל מאור יהודה.

שורה תחתונה, מה שאתה בעצם אומר לי, מיתר, זה שאין בעיה ללכת ברגל מתחנת הדלק באור יהודה עד המסלול, דרך השדה, נכון?

לא יודע מה הכוונה בתחנת הדלק, לא ממש זוכר אם הייתה שם תחנה.

בכל מקרה התכוונתי שמהפניה לכיוון המסלול מהכביש הראשי ללכת ברגל ואת האוטו להחנות בכניסה למקום השוטרים אמרו לנו ששם זה המקום היחידי שאפשר להיות עם האוטו.

גם אנחנו, אני ואבא שלי, חמש דקות אחרי שהגענו ,הגיע אלינו איש הביטחון הפנימי של השדה ולאחר שביקשנו ממנו בנימוס עזב את המקום ואיפשר לנו להישאר עד שהגיעה המשטרה (שעתיים שלוש אחרי)..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...