Shayt פורסם ינואר 18, 2005 דיווח פורסם ינואר 18, 2005 שלום, אחרי CRASH טוטלי במחשב התקנתי מחדש את FS (הזדמנות טובה לנקות קצת :? ) ובמסגרת ההורדות נתקלתי ב MESH הנ"ל של אלכס. שאלה: האם הוא במקום או בנוסף ל Light-weight- mesh הרגיל שתמיד השתמשנו בו והאם הוא משתלב עם ה LANDCLASS של זאב? ובהזדמנות זו שאלה נוספת: ראיתי שקיימים שתי גרסאות לראש-פינה. האם יש אחת מומלצת יותר? או שזה פשוט עניין של טעם? כנ"ל לגבי שדה דוב? ובלי קשר לתשובות שאקבל, כל הכבוד למפתחים השונים שגורמים לנו כל כך הרבה הנאה? תודה בברכה, שי
Shayt פורסם ינואר 19, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 19, 2005 65 איש קראו את השאלה ולאף אחד אין דעה??? מה קורה אתכם??? בברכה, שי
Itai Ganor פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 9 בבוקר, הרוב בביתצפר או בעבודה איך יענו לך? אני במקרה חולה אז אני יענה. לגבי הלאנדקלאסס של זאב אין לי מושג, בשדה דוב תוריד את הגירסא האחרונה שניר יצר, ובראש פינה תוריד גם את האחרונה שעידו יצר כי איתם עובדים.
Arie Halperin פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 קדם כל זו שאלה שמתאימה לפורום תמיכה נדמה לי שנית חפש קצת אחורה יש תשובות בנושא אריה
Ido Rosenthal פורסם ינואר 19, 2005 דיווח פורסם ינואר 19, 2005 בקשר למאש, א. הוא במקום Light-weight- mesh ב. הוא יותר מציאותי מ-Light-weight- mesh ג. הוא עובד בסדר עם הלאנדקלאסים של זאב, יש רק בעיה עם ירושלים אבל לטעמי זה זניח. ד. הגרסה האחרונה של אילת גם כן לא ממש מותאמת לסינרי הזה. בקשר לראש פינה יש את הגרסה המאוד ישנה של אנטולי ויש מה שאני עשיתי שלזה קיימות 3 גרסאות, האחרונה שבניהן נתנת להורדה אך ורק מעמוד ההרודות של אתר החטיבה.