עבור לתוכן
Barak

אז איך יודעים שחורף בחלון??

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

אתמול החלטתי לטוס לורשה במקביל לטיסה האמיתית.

ב-17:10 לאחר סיום כל ההתארגנויות המטוס בלימה4 התכנית בפנים מיכלים התמלאו הכל תקין ודוחפים...לאחר מכן מניעים ומסיעים ל-30 ממריאים מיד ומבצעים דינה1 פוקס ספיישל וממשיכים בנתיב למעלה ללרנקה משם חותכים את טורקיה דרך הים השחור לרומניה-אוקראינה ובסוף פולין הנתיב היה ממש נחמד כאשר למעשה הייתי על ה-ILS כבר משהו כמו 150 מייל מהשדה מרוב שהמסלול ישיר ל-ILS של מסלול 33.

במהלך ההנמכה גם עלה CTR של ורשה והוא הדריך אותי לנחיתה בראות של מעט פחות מקילומטר ואחרי זה הסעה לשער 12 (השער של אלעל בורשה).

לאחר מנוחה והתארגנויות לחזור בחזרה הייתי כבר מוכן לזוז למראה ראות של פחות מ-200 מטר בחוץ פשוט מזג אוויר מזוויע למרות שהיו כמה טיסות שם הכל התעכב והפקחים לא ידעו מה לעשות אז אחרי שקיבלתי מירשה ודחפתי+הנעה עם עוד איזה 2-3 טייסים פתאום מודיע המגדל שבשל תנאי מזג אוויר השדה נסגר !

כמו ילד טוב כיביתי מנועים וביקשתי רשות ובסופו של דבר חזרתי לשער שלי פתחתי דלתות ומיזוג וחיכיתי משהו כמו חצי שעה אחרי שכנועים רבים הפקח נתן לי לצאת ויצאתי אמנם בקושי רב כי לא ראיתי כמעט כלום אולי עד גובה של 12000 רגל מעל כל העננים שם.

בסופו של דבר הגעתי גם לבן-גוריון שם מזג האוויר היה ממש מצוין איזה פלא..

בכל מקרה, רציתי להמחיש לכולכם אז אתם מוזמנים לראות:

http://www.israelairlines.org/gallery/report.php?ID=118

אתם חייבים לנסות לנחות בתנאים האלה זה פשוט חוויה !!

(בשביל הקטע, אחרי זה ראיתי שהטיסה האמיתית יצאה משהו כמו 10 דקות אחרי מורשה..)

פורסם

כן עמרי עשיתי ממש עבודת חקר לפני ההמראה עם כמה אנשים שנסעו לורשה ובאמת גם ראיתי בתמונות ש-AIRLINERS שהם חונים ב-27..

אבל אתמול עם כל הערפל כשבחוץ 0 מעלות הלכתי לשרוול מספר 12, הפינתי של אלעל.

פורסם

אני הייתי בפולין בסוכות, ולא זוכר איפה חנינו - אבל חוויה אחרת היתה שכשיצאנו משם אז הטמפ' היתה בסביבות 2- ושטפו אותנו במים חמים עם המכונה הזאת, היה ממש נחמד.

ד"א בלינק למטה תוכלו לראות את המטוס שלנו כשנחת בפולין ביום כשהגענו - מדובר ב-AXQ ועבדיכם הנאמן נמצא בקוקפיט ברגע הצילום (:

http://www.airliners.net/open.file/443931/L/

פורסם

לפי התמונה אתם חונים בסטנד מס' 27 שם חונים בד"כ ה-742 של אלעל..

אני נחתתי לקראת הלילה והיה 0 מעלות בחוץ אז הסעתי לפי מה שאלעל באמת עושה לשער הפינתי 12 ושם נשארתי..לא חיפשתי את כל הדברים האלה שמחממים...יש את זה בסינרי של מילאנו אני יודע..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...