4x-cgo פורסם ינואר 22, 2005 דיווח פורסם ינואר 22, 2005 השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשרות להוריד מאתר כלשהוא תוכניות מוכנות מראש ל FMC ואם כן אז מהיכן ואיך מתקינים אותן? בתודה מראש אוהד.
AVIV פורסם ינואר 22, 2005 דיווח פורסם ינואר 22, 2005 בטח שאפשר,צריך למצוא באתרים של החטיבות השונות,להתקין פשוט מאוד,אתה שם את הקובץ איפה שכל תוכניות הטיסה של הסימ' שמורות וממחפש ב-FMC את האופציה של להעלות תוכנית טיסה שמורה,אתה בוחר בקובץ וזה נטען,ואז צריך להכניס ידנית את הסיד וסטאר וכו' וכו'
Nimrod פורסם ינואר 22, 2005 דיווח פורסם ינואר 22, 2005 יש עוד אפשרות שאני מעדיף יותר, שהיא, להכין בעצמך את התוכנית ואז פשוט לשמור אותה, וככה כל פעם שתעשה את הטיסה LLBGLGAV אתה פשוט מעלה אותה דרך הFMC.
AVIV פורסם ינואר 22, 2005 דיווח פורסם ינואר 22, 2005 יש עוד אפשרות שאני מעדיף יותר, שהיא, להכין בעצמך את התוכנית ואז פשוט לשמור אותה, וככה כל פעם שתעשה את הטיסה LLBGLGAV אתה פשוט מעלה אותה דרך הFMC. זה אותו דבר בעיקרון רק שהוא לא צריך להכין את התוכנית,אלא היא מוכנה.
the pilot פורסם ינואר 22, 2005 דיווח פורסם ינואר 22, 2005 בטח שאפשר,צריך למצוא באתרים של החטיבות השונות,להתקין פשוט מאוד,אתה שם את הקובץ איפה שכל תוכניות הטיסה של הסימ' שמורות וממחפש ב-FMC את האופציה של להעלות תוכנית טיסה שמורה,אתה בוחר בקובץ וזה נטען,ואז צריך להכניס ידנית את הסיד וסטאר וכו' וכו' יש לך אתר דוגמא?
AVIV פורסם ינואר 22, 2005 דיווח פורסם ינואר 22, 2005 המאגר של יעדי KLM לדוגמא: http://www.aussiepeter.com/plans/plans.htm