Nimrod פורסם ינואר 22, 2005 דיווח פורסם ינואר 22, 2005 הסטיק הישן עשה את שלו אחרי, 7 שנים של נאמנות, והגיע הזמן למשהו חדש. אם מישהו מכיר סטיק טוב בעל 3 צירים, PITCH ROLL וYAW (חשוב שיהיה YAW), עם מצערת כמובן. כרגע אין הגבלה של תקציב. תודה לכל העוזרים
Yehonatan_el פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 אני ממליץ לך על X-45 של סאייטק , לי יש אותו הוא בא עם מצערת אני נהנה ממנו מאוד למרות שהוא קצת קרבי .http://www.saitek.com/row/prod/x45.htm
Omer Efrat פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 בעקרון ה X52 נראה הרבה יותר יפה. http://www.saitek.com/row/prod/x52.htm
Shai B פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 אני מניח שכל אחד ימליץ לך על הג'ויסטיק שלו, וכמובן בנוסף על הסיידווינדרים של מיקרוסופט... אז הנה שלי: http://autopilot.sourceforge.net/images/wingman.gif או בעוד גרסה שלו: http://i.walmart.com/i/p/00/09/78/55/00 ... 15X215.jpg די נוח ונחמד, קל משקל אבל לא זז עם התנועות של היד שלך, כולל ROLL PITCH YAW ומצערת קטנה עם האחוזים של הכוח שלה, על הפנים של הסטיק יש כפתור חצים 8 כיווני, 4 כפתורים נוספים והדק לבלמים, ובקצה הרחוק שלו בצד שמאל עוד שני כפתורים שימושיים למדי... שני חיבורים-USB וחיבור לחשמל. החיבור לחשמל הוא בשביל הרטט-קח בחשבון שלוקח זמן עד שמתרגלים אליו. יש לו Force Feedback ממש טוב, הוא נותן לך רעידה נחמדה כזאת בנגיעה של הגלגלים, ורועד כל זמן שאתה רץ על המסלול בהמראה עד שאתה מנתק את הגלגלים מהקרקע, ונותן לבאסים ולאפקטים בסאונד של הסימולטור תחושה ממש אמיתית-כמו נניח שיש את הסאונד שאתה רץ על המסלול ואז נשאר רק סאונד של המנוע כשאתה מנתק גלגלים-הרטט נותן לזה תחושה ממש מציאותית. נוח להתקנה וניתן לשנות את הכפתורים בנוחות מתי שרוצים. הדיסק התקנה מביא איתו עוד תוכנות שימושיות. שמו המלא: Logitech Wingman Force 3D Force Feedback עולה 300 ש"ח ללא מע"מ. [אם אתה מחליט לקנות אותו ולא עובד, לא על אחריותי! סיפר לי מישהו שאצלו לא עובד, אבל אצלי עבד מצויין]. מקווה שעזרתי
Nimrod פורסם ינואר 23, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 23, 2005 שי ההמלצה שלך נראת לי הכי טובה עד עכשיו, אבל אני מחכה לראות אם יהיו עוד המלצות. במקרה ואני באמת ילך בכיוון של לוגיטק אז אני ידבר איתך כבר.
oz פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 טוב אני מקווה שפה זה לא כמו גיימר ולא יהרגו אותי על מה שאני עומד להגיע הסטיקים של לוגיטק גרועים ולא שווים את המחיר! אתה רואה סטקי טוב? יש לך 4 חברות סייטק שמיצרת את הX45 והX52 שנחשבים לסטיקים מעולים אבל לא ניתנים להשגה בארץ טרמאסטר היצרנית של הסטיק הכי טוב בעולם הקוגר כמו כן יש לה סטיקים פשוטים כגון האפטרברנר 2 שעולה בארץ בסביבות ה250 שקל סטיק מאוד מומלץ ונוח עם מצערת גדולה CH יצרנית היוקים הטובה ביותר ומיקרוסופט שהפורס פידבק 2 שלה פשוט מדהימים! אבל לוגיטק?? אל תחשוב אפילו להתקרב אליהם בסטיקים!
Shai B פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 טוב אני מקווה שפה זה לא כמו גיימר ולא יהרגו אותי על מה שאני עומד להגיעהסטיקים של לוגיטק גרועים ולא שווים את המחיר! אתה רואה סטקי טוב? יש לך 4 חברות סייטק שמיצרת את הX45 והX52 שנחשבים לסטיקים מעולים אבל לא ניתנים להשגה בארץ טרמאסטר היצרנית של הסטיק הכי טוב בעולם הקוגר כמו כן יש לה סטיקים פשוטים כגון האפטרברנר 2 שעולה בארץ בסביבות ה250 שקל סטיק מאוד מומלץ ונוח עם מצערת גדולה CH יצרנית היוקים הטובה ביותר ומיקרוסופט שהפורס פידבק 2 שלה פשוט מדהימים! אבל לוגיטק?? אל תחשוב אפילו להתקרב אליהם בסטיקים! לא יודע... אצלי לוגיטק מצויין עובד ואני מת עליהם... אין ספק שיצרני ה-Xים הרבה יותר טובים-אבל לא ניתנים להשגה בארץ... לגבי טראסטמאסטר, אני מקווה שפה זה לא כמו גיימר ולא יהרגו אותי על מה שאני עומד להגיד-הסטיקים של טראסמאסטר גרועים ולא שווים את המחיר! היה לי אחד של 260 ש"ח, והוא פשוט נוראי. קניתי את הלוגיטק, בגלל שהיה לי את הטראסמאסטר, ואחרי שבוע עם זה של לוגיטק לא יכולתי להאמין לעצמי שנגעתי בטראסמאסטר ההוא... ד"א, לגבי האפטרברנר עם המצערת הגדולה-ניראה ממש טוב, אבל אמרו לי שכשמנסים לדחוף את המצערת קדימה (לעבר המקסימום כוח) כל הקטע זז. הרבה כפתורים פתאום מפסיקים לעבוד, ואז חוזרים... אתה יכול להזיז את הסטיק 2 ס"מ לצד כלשהו, אפילו יותר, ורק אז המטוס בסימ' יגיב... הלחץ בלוגיטק חלש ונוח וחזק כשצריך, והלחץ של הסטיק בטראסמאסטר ממש גדול ואם אתה נניח מזיז את הסטיק לצד כלשהו הוא חוזר במכה למרכז-גם אם אתה מפחית את הלחץ בתחתית של הג'ויסטיק... אבל אין לי שום אינטרס בלמכור מוצרים של לוגיטק-אני רק מביע את דעתי כדי לעזור.
Eliran-VFS1 פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 טוב אני מקווה שפה זה לא כמו גיימר ולא יהרגו אותי על מה שאני עומד להגיעהסטיקים של לוגיטק גרועים ולא שווים את המחיר! אתה רואה סטקי טוב? יש לך 4 חברות סייטק שמיצרת את הX45 והX52 שנחשבים לסטיקים מעולים אבל לא ניתנים להשגה בארץ טרמאסטר היצרנית של הסטיק הכי טוב בעולם הקוגר כמו כן יש לה סטיקים פשוטים כגון האפטרברנר 2 שעולה בארץ בסביבות ה250 שקל סטיק מאוד מומלץ ונוח עם מצערת גדולה CH יצרנית היוקים הטובה ביותר ומיקרוסופט שהפורס פידבק 2 שלה פשוט מדהימים! אבל לוגיטק?? אל תחשוב אפילו להתקרב אליהם בסטיקים! לי יש לוגיטק ואתה דיי צודק.
Yehonatan_el פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 המחיר של הX-45 הוא דולר , עכשיו אפשר לקנות אותו מהאינטרנט עם קצת מאמץ הוא גם יגיע לארץ. אני אוהב אותו יותר מהX-52 לדעתי הX-52 נראה מצועצע קצת , אז בקיצור אני ממליץ לך בחום רב עליו.
Brock פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 לי היה לוג'יטק שקניתי , עם פידבק, והוא היה ממש גרוע. א. ההתנגדות שלו לא הפסיקה לעבוד גם כשהורדתי את היד, מה שיצר שבטייס האוטומתי הוא כל הזמן זז נגדית לכיוון של הטייס והמטוס כל הזמן רעד (בחלק מהמטוסים כמובן). ב. כל תזוזה קטנה הביא תגובה גדולה, יש לו מתחם תזוזה מאוד קטן ומצומצם, והוא כמעט בלתי אפשרי לשליטה. לא"כ מכן קניתי את הג'וייסטיק הידוע של מייקרוסופט עם הפורס פידבק, וזה פשוט עולם אחר. אני לא הטסתי שום מטוס לפני זה כמו שאני מטיס איתו עכשיו, איזה דיוק, איזה רמה.. מומלץ בחום. שלך, ברוק
Shai B פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 לי היה לוג'יטק שקניתי , עם פידבק, והוא היה ממש גרוע.א. ההתנגדות שלו לא הפסיקה לעבוד גם כשהורדתי את היד, מה שיצר שבטייס האוטומתי הוא כל הזמן זז נגדית לכיוון של הטייס והמטוס כל הזמן רעד (בחלק מהמטוסים כמובן). ב. כל תזוזה קטנה הביא תגובה גדולה, יש לו מתחם תזוזה מאוד קטן ומצומצם, והוא כמעט בלתי אפשרי לשליטה. לא"כ מכן קניתי את הג'וייסטיק הידוע של מייקרוסופט עם הפורס פידבק, וזה פשוט עולם אחר. אני לא הטסתי שום מטוס לפני זה כמו שאני מטיס איתו עכשיו, איזה דיוק, איזה רמה.. מומלץ בחום. שלך, ברוק וואו.... כנראה שיש לי עוד עולם ג'ויסטיקים מלא לבחון....חחח אני הייתי בטוח שאני יושב לי עם ג'ויסטיק יוקרתי ומושלם... התיאורים שנתת זה בדיוק מה שקורה, עכשיו אני מבין שזה לא מציאותי כמו שחשבתי עד עכשיו.... כרגע אני שואף ל-X-52...
oz פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 טוב אני מקווה שפה זה לא כמו גיימר ולא יהרגו אותי על מה שאני עומד להגיעהסטיקים של לוגיטק גרועים ולא שווים את המחיר! אתה רואה סטקי טוב? יש לך 4 חברות סייטק שמיצרת את הX45 והX52 שנחשבים לסטיקים מעולים אבל לא ניתנים להשגה בארץ טרמאסטר היצרנית של הסטיק הכי טוב בעולם הקוגר כמו כן יש לה סטיקים פשוטים כגון האפטרברנר 2 שעולה בארץ בסביבות ה250 שקל סטיק מאוד מומלץ ונוח עם מצערת גדולה CH יצרנית היוקים הטובה ביותר ומיקרוסופט שהפורס פידבק 2 שלה פשוט מדהימים! אבל לוגיטק?? אל תחשוב אפילו להתקרב אליהם בסטיקים! לא יודע... אצלי לוגיטק מצויין עובד ואני מת עליהם... אין ספק שיצרני ה-Xים הרבה יותר טובים-אבל לא ניתנים להשגה בארץ... לגבי טראסטמאסטר, אני מקווה שפה זה לא כמו גיימר ולא יהרגו אותי על מה שאני עומד להגיד-הסטיקים של טראסמאסטר גרועים ולא שווים את המחיר! היה לי אחד של 260 ש"ח, והוא פשוט נוראי. קניתי את הלוגיטק, בגלל שהיה לי את הטראסמאסטר, ואחרי שבוע עם זה של לוגיטק לא יכולתי להאמין לעצמי שנגעתי בטראסמאסטר ההוא... ד"א, לגבי האפטרברנר עם המצערת הגדולה-ניראה ממש טוב, אבל אמרו לי שכשמנסים לדחוף את המצערת קדימה (לעבר המקסימום כוח) כל הקטע זז. הרבה כפתורים פתאום מפסיקים לעבוד, ואז חוזרים... אתה יכול להזיז את הסטיק 2 ס"מ לצד כלשהו, אפילו יותר, ורק אז המטוס בסימ' יגיב... הלחץ בלוגיטק חלש ונוח וחזק כשצריך, והלחץ של הסטיק בטראסמאסטר ממש גדול ואם אתה נניח מזיז את הסטיק לצד כלשהו הוא חוזר במכה למרכז-גם אם אתה מפחית את הלחץ בתחתית של הג'ויסטיק... אבל אין לי שום אינטרס בלמכור מוצרים של לוגיטק-אני רק מביע את דעתי כדי לעזור. טרמאסטר גרועים??? קודם כל כל מה שאמרת על האפטרברנר לא נכון אני מכיר המון אנשים עם הסטיק הזה והם כל הזמן מנשקים לי את הרגלים כי בזכותי הם קנו את הסטיק דבר שני טרמאסטר נחשבת ליצרנית הטובה ביותר של סטיקים בעולם! ראה לדוגמא את הקוגר סטיק ב2000 שקל שנחשב לסטיק הכי הכי טוב בעולם העתק מושלם של הסטיק של הF16 אלירן כשאני אומר משהו זה לא רק מדעה אישית שלי למרות שהיו לי שני סטיקים שלהם זה גם מה שאני שומע מאנשים אחרים ואני זוכר את התלונות שלך ושל איתי באירוע בהרצליה על איך יכול להיות ששילמתם 300 ומשהו על סטיק של לוגיטק כשהייתם יכולים לקנות ב250 את הפורס פידבק 2 המדהים
Shai B פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 טוב אני מקווה שפה זה לא כמו גיימר ולא יהרגו אותי על מה שאני עומד להגיעהסטיקים של לוגיטק גרועים ולא שווים את המחיר! אתה רואה סטקי טוב? יש לך 4 חברות סייטק שמיצרת את הX45 והX52 שנחשבים לסטיקים מעולים אבל לא ניתנים להשגה בארץ טרמאסטר היצרנית של הסטיק הכי טוב בעולם הקוגר כמו כן יש לה סטיקים פשוטים כגון האפטרברנר 2 שעולה בארץ בסביבות ה250 שקל סטיק מאוד מומלץ ונוח עם מצערת גדולה CH יצרנית היוקים הטובה ביותר ומיקרוסופט שהפורס פידבק 2 שלה פשוט מדהימים! אבל לוגיטק?? אל תחשוב אפילו להתקרב אליהם בסטיקים! לא יודע... אצלי לוגיטק מצויין עובד ואני מת עליהם... אין ספק שיצרני ה-Xים הרבה יותר טובים-אבל לא ניתנים להשגה בארץ... לגבי טראסטמאסטר, אני מקווה שפה זה לא כמו גיימר ולא יהרגו אותי על מה שאני עומד להגיד-הסטיקים של טראסמאסטר גרועים ולא שווים את המחיר! היה לי אחד של 260 ש"ח, והוא פשוט נוראי. קניתי את הלוגיטק, בגלל שהיה לי את הטראסמאסטר, ואחרי שבוע עם זה של לוגיטק לא יכולתי להאמין לעצמי שנגעתי בטראסמאסטר ההוא... ד"א, לגבי האפטרברנר עם המצערת הגדולה-ניראה ממש טוב, אבל אמרו לי שכשמנסים לדחוף את המצערת קדימה (לעבר המקסימום כוח) כל הקטע זז. הרבה כפתורים פתאום מפסיקים לעבוד, ואז חוזרים... אתה יכול להזיז את הסטיק 2 ס"מ לצד כלשהו, אפילו יותר, ורק אז המטוס בסימ' יגיב... הלחץ בלוגיטק חלש ונוח וחזק כשצריך, והלחץ של הסטיק בטראסמאסטר ממש גדול ואם אתה נניח מזיז את הסטיק לצד כלשהו הוא חוזר במכה למרכז-גם אם אתה מפחית את הלחץ בתחתית של הג'ויסטיק... אבל אין לי שום אינטרס בלמכור מוצרים של לוגיטק-אני רק מביע את דעתי כדי לעזור. טרמאסטר גרועים??? קודם כל כל מה שאמרת על האפטרברנר לא נכון אני מכיר המון אנשים עם הסטיק הזה והם כל הזמן מנשקים לי את הרגלים כי בזכותי הם קנו את הסטיק דבר שני טרמאסטר נחשבת ליצרנית הטובה ביותר של סטיקים בעולם! ראה לדוגמא את הקוגר סטיק ב2000 שקל שנחשב לסטיק הכי הכי טוב בעולם העתק מושלם של הסטיק של הF16 אלירן כשאני אומר משהו זה לא רק מדעה אישית שלי למרות שהיו לי שני סטיקים שלהם זה גם מה שאני שומע מאנשים אחרים ואני זוכר את התלונות שלך ושל איתי באירוע בהרצליה על איך יכול להיות ששילמתם 300 ומשהו על סטיק של לוגיטק כשהייתם יכולים לקנות ב250 את הפורס פידבק 2 המדהים לגבי העניין של האפטרברנר-שוב, זה מה ששמעתי, הנסיון שלי עם טראסמאסטר עבר בנסיון להצתה שלו עם הרבה חומר דליק, בל בסופו של דבר אבא שלי זרק אותו, ואני לא מדבר על כזה של 2000 ש"ח, דיברתי על זה של 260... וזה בדיוק מה שאני אומר עכשיו "איך יכול להיות ששילמתי 2300 שקל על הדבר הזה..."
Nimrod פורסם ינואר 23, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 23, 2005 אני קניתי את SIDEWINDER שלי לפני 7 שנים! ואני לא מצטער על שום אגורה ששלמתי עליו. אבל היום מוכרים אותם? למישהו יש אתר שמראה מחירים? כי אני חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי כלום. נראה כאילו לא מיבאים יותר סטיקים לארץ, חוץ מכל מיני דברים שאני אפילו לא חושב להתקרב אליהם. אז אם למישהו יש אתר שיש בו את הSIDEWINDERS של מיקרוסופט בבקשה שיעלה לפה. תודה
Shai B פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 אני ראיתי סיידווינדר באילת, עולה 360 ש"ח, וזה בלי מע"מ (סיידווינדר 2)...
Yoav פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 אני ראיתי סיידווינדר באילת, עולה 360 ש"ח, וזה בלי מע"מ (סיידווינדר 2)... יש לי כזה, עלה לי בחיפה 290 שקל, עבדו עליך(וזה עוד היה לפני שנה)
Yoav פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 יואב איפה בחיפה? אתה יכול לתת קצת פרטים. בגרנד-קניון, באג בקומה השלישית........(צור קשר בפרטי ליותר פרטים)
oz פורסם ינואר 23, 2005 דיווח פורסם ינואר 23, 2005 שי איזה סטיק של טרמאסטר היה לך? נמרוד מיקרוסופט הפסיקו ליצר ציוד היקפי למחשבים כגון סטיקים לכן לא תמצא באינטרנט ציוד שלהם אבל אם תחפש בחנויות מחשבים כגון אופיס דיפו באג ועוד ועוד ועוד רוב הסיכויים שתמצא סטיקים שלהם
Nimrod פורסם ינואר 26, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 26, 2005 אחרי בדיקה בבאג מחשבים ובאופיס דיפו, אין יותר SIDEWINDER. עכשיו השאלה שלי היא, איזה סטיק של לוגיטק הכי טוב? או הכי פחות גרוע? וכמובן בעל שלושה צירים (PITCH ROLL YAW) וHAT
Or Netzer פורסם ינואר 26, 2005 דיווח פורסם ינואר 26, 2005 דרך אגב לכל מי שמחפש עם FORCE FEEDBACK מיקרוסופט לא מייצרים אותו לפי מה ששמעתי בגלל שהכוח הזה הרטט שמופעל על היד גורם לכל מני מחלות וכל מני דברים לא עלינו. ולוג'יטק = בזבוז!
Shai B פורסם ינואר 26, 2005 דיווח פורסם ינואר 26, 2005 אחרי בדיקה בבאג מחשבים ובאופיס דיפו, אין יותר SIDEWINDER. עכשיו השאלה שלי היא, איזה סטיק של לוגיטק הכי טוב? או הכי פחות גרוע?וכמובן בעל שלושה צירים (PITCH ROLL YAW) וHAT אחי, עם כל הלב, ועם ידי עליו, כל מה שחשבתי במציאותי בו, התברר לי שלא... לגבי איזה הכי טוב או הכי פחות גרוע, אז אני תמיד נמשכתי על האלחוטי, שהוא כסוף שחור השילוב האהוב עליי, ואלחוטי, קל כמו נוצה וניראה נוח, אבל שכנעו אותי שמה שיש לי, ה-ווינגמאן, היה עם טכנולוגיה מפותחת יותר... אבל באמת חבל לי אם תשתכנע בכיוון לוגיטק ובסוף תתאכזב עם מוצר גרוע... בכל מקרה, לינק לפרודוקטס של האתר שלהם: http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... ,crid=2214 תסתכל כל האלחוטיים כסופים שחורים, השני זה מה שיש לי, הרביעי זה גרסה מתקדמת יותר, מקווה שעזרתי, ושוב לא לוקח כל אחריות על בחירתך, שי
Nimrod פורסם ינואר 26, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 26, 2005 אלחוטי= בעיות ויקר... אני לא יודע אם אני הולך על לוגיטק עדיין. אני מקווה שתעלו עוד הצאות.