Ido Rosenthal פורסם ינואר 26, 2005 דיווח פורסם ינואר 26, 2005 בקשר לסיידווינדר - לוגיטק אז ככה: אבא שלי ז"ל החליף 3 לוגיטקים בזמן שאני עובד עם אותו סיידווינדר ישן בן 6 או 7 שנים שעדיין עובד מעולה
Nimrod פורסם ינואר 26, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 26, 2005 כמו שאמרתי הסיידווינדר שלי גם החזיק 7 שנים, זה למה אני מחפש עוד אחד כזה.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 26, 2005 דיווח פורסם ינואר 26, 2005 אני חושב שהדבר היחיד שיגרום לי להחליף אותו הוא שכבר לא תהיה יציאת GAMEPORT (כן כן הוא עד כדי כך ישן!)
talkaplan פורסם ינואר 26, 2005 דיווח פורסם ינואר 26, 2005 טוב אני מקווה שפה זה לא כמו גיימר ולא יהרגו אותי על מה שאני עומד להגיעהסטיקים של לוגיטק גרועים ולא שווים את המחיר! אתה רואה סטקי טוב? יש לך 4 חברות סייטק שמיצרת את הX45 והX52 שנחשבים לסטיקים מעולים אבל לא ניתנים להשגה בארץ טרמאסטר היצרנית של הסטיק הכי טוב בעולם הקוגר כמו כן יש לה סטיקים פשוטים כגון האפטרברנר 2 שעולה בארץ בסביבות ה250 שקל סטיק מאוד מומלץ ונוח עם מצערת גדולה CH יצרנית היוקים הטובה ביותר ומיקרוסופט שהפורס פידבק 2 שלה פשוט מדהימים! אבל לוגיטק?? אל תחשוב אפילו להתקרב אליהם בסטיקים! לי יש לוגיטק ואתה דיי צודק. כנ'ל