Itamar Koren פורסם נובמבר 17, 2003 דיווח פורסם נובמבר 17, 2003 סוף כל סוף השגתי סקאנר AR-108 בקרוב אני יביא תמונות אני מתכוון ללמוד ממנו על פיקוח ולהנות
Atar_Omri פורסם נובמבר 18, 2003 דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 סתם כדי לדעת מה המיקום. אני גר בירושלים ומהבית לא קולט הרבה בגלל ההרים, הקליטה משתפרת במקומות גבוהים יותר. מהבית אני שומע את כל התנועה דרומה.
Ben Bogin פורסם נובמבר 18, 2003 דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 אני גם גר בתל אביב, אבל לא מצליח לקלוט את נתב"ג (בקיץ קלטתי לפעמים את המטוסים, את הפקח בדרך כלל לא). את שדה דב אני קולט טוב מאוד. אני מחובר לאנטנה שנמצאת על הגג, אך מכיוון שגובה הבניין הוא של שתי קומות בלבד, הקליטה היא לא הכי טובה... מה גם שזו סתם אנטנה שנמצאה על הגג. מישהו יודע פרטים על אנטנות, והיכן אוכל להשיג אחת כך שאוכל לקלוט גם את נתב"ג?
Itamar Koren פורסם נובמבר 18, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 אני קולט את שדה דב מצויין ואת נתב"ג אני מדי פעם מצליח לקלוט בעיקר את המטוסים בלי הפקח ואני מצטרף לשאלה על האנטנות
yaniv פורסם נובמבר 18, 2003 דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 שנייה, שנייה. הכי חשוב: איך השגת? הברחת במכס? גם אני חם על הדגם הזה בדיוק.
Itamar Koren פורסם נובמבר 18, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2003 חחח לא ממש הברחתי שים אותו בכיס :wink:
Atar_Omri פורסם נובמבר 19, 2003 דיווח פורסם נובמבר 19, 2003 את שלי הבאתי מאמסטרדם, שמתי אותו בתיק. בשיקוף באמסטרדם לא יחסו לזה חשיבות, הסיכוי להיתפס בארץ ע"י המכס הוא אפסי (דאגתי גם להוריד את המדבקות שעל המזוודות לפני המעבר במכס, כי כשהם רואים שם אמסטרדם הסיכוי שהם יפתחו את המזוודה גדול יותר...אתם יודעים למה). את הפיקוח לא תקלטו אלא אם כן תהיו ליד השדה ויהיו מעט בתים ביניכם ובין מגדל הפיקוח. אל תשכחו שהפקח יושב על אותו קו גובה כמוכם ובלי אמצעי הגברה קשה מאוד לקלוט אותו.
Itamar Koren פורסם נובמבר 19, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 19, 2003 נכון עומרי אתה צודק אני אולי באמת יסע למסלול 12 לשמוע (אני אנסה שלא יראו את הסקאנר) הסקאנר שלי עלה במחיר מעולה יחסית של 99 יורו בחנות של jeppsen :wink:
Izik Bakshi פורסם נובמבר 19, 2003 דיווח פורסם נובמבר 19, 2003 אני גר בחולון ואני תופס מטוסים בגישה כולל הפקח וגם במגדל כולל הפקח, בתל אביב אני שומע רק מטוסים (מן הסתם ) אבל מה שהכי הפליא אותי זה שבדקתי את הסכנר בחצור והוא תפס מטוסים במגל בגישה ובתל אביב שלא נדבר על חצור עצמה
RoM פורסם נובמבר 20, 2003 דיווח פורסם נובמבר 20, 2003 איפה קונים כזה סקאנר?? אתם יכולים גם להעביר הודעות דרך זה? כי אם כן אפשר לארגן התנגשות בשביל הכיף.. חח
Atar_Omri פורסם נובמבר 21, 2003 דיווח פורסם נובמבר 21, 2003 בסקאנרים אי אפשר לשדר וטוב שככה. אוי ואבוי אם היה אפשר לשדר והיו מתחילים לשגע את האנשים בקשר, מדובר באחריות על מאות אנשים בכל רגע נתון. חוץ מזה שברגע שהסקנר מסוגל לשדר, אפשר לעלות עליך בלי בעיה, כשהוא רק קולט לא ימצאו אותו בחיים.