Brock פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 מזל טוב נבו! תמשיך להיות כזה נחמד (או מוזר?) ושתמשיך לעשות את הטיסות האלה להונג-קונג, ולא לראות דקה מהטיסה חוץ מהנחיתה וההמראה (חחח), ואולי תחזור גם לטוס ברשת. עוד מעט רשיון נהיגה, ואז רשיון טיסה כמובן חחח וכמובן עד 120. שלך, ברוק (ולראשונה בשביל נבו) - רועי
GUTI פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 נבו אחי גבר "גבר" מזל טוב ליום ההולדת ועל הדירה החדשה עד מאה ועשרים או יותר... הרבה אושר ועושר(לא שחסר...) לפני שנה אתה דחפת אותי לטוס ברשת היום אני אומר לך בוא תחזור לרשת :new-bday: :new-bday:
Nevo Dar-Perl פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 היום הוא היום הרשמי להולדתי (24.1) והייתי רוצה להודות לכולם על התגובות המשמחות... אני גאה להיות חלק מהחטיבה המדהימה הזאת ומקווה לזכות לעוד המון אשכולות ימי הולדת איתכם. כבוד גדול להיות חלק ממכם ותודה רבה על כל הזמן והמאמצים שכל אחד נותן כדי להפוך את המקום הזה למקום מקצועי ומכובד. שיהיה שבוע טוב ורגוע לכולם.
Shai B פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 חיכיתי להיום לאחל לך יום הולדת שמח ועד 120!!! מזל"ט! :new-bday: