ohadn747 פורסם ינואר 24, 2005 דיווח פורסם ינואר 24, 2005 אהלן חבר'ה, אני ביום שישי נוסע לILS 12 (אולי עם חבר אולי לבד :cry: ) וחשבתי שאולי נארגן לנו איזה "מיני מפגשון" אני אישית אהיה שם ואני מאוד אמשח לפגוש עוד חברי חטיבה... מי שמתכוון להגיע\רוצה\רוצה אבל לא יודע איך\רוצה להביע דעה מוזמן להגיב פה
ramimz פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 מה זה חשוב 28 או 27 ? העיקר שהיה מגניב. מי שלא בא פשוט הפסיד. ללא ביקורים מיוחדים של הביטחון והמשטרה, וחבל שהלכתם מוקדם.
Itai Ganor פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 הייתי שם הרבה פעמים כבר, מי שלא היה שיתחיל ללכת כי זה כיף חיים. רק לקוות שהמשטרה לא תגיע וזהו.
ארזS פורסם ינואר 29, 2005 דיווח פורסם ינואר 29, 2005 מה אגיד לכם? היה נחמד לבוא [בלי תיאום מוקדם ובלי שראיתי את ההודעה פה] ולפגוש כל כך הרבה אנשים שרוטים כמוני... ואיזה כבוד שהצעירים עשו לי ! לא תאמינו ! רק ראו את ה"זקן" מגיע ועשו לי ממש זולה ! היתה כזאת שמש חזקה והזולה עזרה קצת... בקשר לתמונות שאתם בטח רוצים לראות, אז תאלצו להתאזר קצת בסבלנות כי אני נורא עסוק בזמן הקרוב. אבל יצאו כמה תמונות יפות ויש למה לצפות.
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם ינואר 29, 2005 דיווח פורסם ינואר 29, 2005 דרך אגב דיברתי עם גיסי שעובד במרחב "בן גוריון", וביקשתי ממנו קצת גמישות עם אלו שמבקרים באתר ,הוא הבטיח לי לטפל בנושא. אני מאוד מקווה שזה יעזור.ומאחל לתוצאות חיוביות.
ארזS פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 דרך אגב דיברתי עם גיסי שעובד במרחב "בן גוריון", וביקשתי ממנו קצת גמישות עם אלו שמבקרים באתר ,הוא הבטיח לי לטפל בנושא. אני מאוד מקווה שזה יעזור.ומאחל לתוצאות חיוביות. נקווה שזה יעזור...
אורח פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 דרך אגב דיברתי עם גיסי שעובד במרחב "בן גוריון", וביקשתי ממנו קצת גמישות עם אלו שמבקרים באתר ,הוא הבטיח לי לטפל בנושא. אני מאוד מקווה שזה יעזור.ומאחל לתוצאות חיוביות. נקווה שזה יעזור... אלה אם הוא מנהל רשות שדות התעופה ...
ramimz פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 בקשר לתמונות שאתם בטח רוצים לראות, אז תאלצו להתאזר קצת בסבלנות כי אני נורא עסוק בזמן הקרוב.אבל יצאו כמה תמונות יפות ויש למה לצפות. ממתינים בסבלנות, רק תעשה את זה מהר :wink: ולא סתם אמרתי חבל שהלכתם, לאחר שהלכתם התחילה תנועה רצינית של נחיתות והמראות על 12. האירבס של סוויס המריא מ-12, ואחריו ה- 321 של אליטליה. חסכו להם "טיול ארוך" ל- 26. בקיצור - היה מדהים.
Aviel פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 בקשר לתמונות שאתם בטח רוצים לראות, אז תאלצו להתאזר קצת בסבלנות כי אני נורא עסוק בזמן הקרוב.אבל יצאו כמה תמונות יפות ויש למה לצפות. ממתינים בסבלנות, רק תעשה את זה מהר :wink: ולא סתם אמרתי חבל שהלכתם, לאחר שהלכתם התחילה תנועה רצינית של נחיתות והמראות על 12. האירבס של סוויס המריא מ-12, ואחריו ה- 321 של אליטליה. חסכו להם "טיול ארוך" ל- 26. בקיצור - היה מדהים. מה עדיף: להסיע ל26 ולהמריא מערבה או להסיע ל12, להמריא מזרחה ולבצע "פרסה" לכיוון מערב? עדיפות כמובן מתייחסת לעלויות.
Yehonatan_el פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 אני לא יודע להגיד מה עדיף אני רק יודע שבשביל מטוס כבד כמו 747 לדעתי קשה לפנות מהמראה מ12 וגם לטפס באותו זמן.