AVIV פורסם ינואר 27, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 27, 2005 אביב חמודי,קיבלת שתי תשובות משני אנשים בו זמנית. אני אפילו עוד לא מכיר את יוסי. ושנינו ענינו לך בדיוק אותו הדבר. מה? זה לא מספיק? :?: :?: במטוס אין מצב שתקטין מהירות ותשאר באותו גובה, אלא אם כן תגדיל זווית התקפה. אם לא תגדיל זווית התקפה המטוס יתחיל לשקוע אבל לא יאבד מהירות. זה לא אוטו!! נו?? סגרנו???? ברוכי טוב,זה יכול להמשיך ככה שנים,סגרנו.
Baruch Spiegel פורסם ינואר 27, 2005 דיווח פורסם ינואר 27, 2005 תגיד לי אדון יוסי, אני המתורגמן שלך? או אולי אתה המתורגמן שלי?? מה קורה פה?? איזה טלפתיה, מדהים תגיד יוסי, על מה אני חושב עכשיו?? סתם אל תגיד זה לא לפורום, פאדיחות
yossid פורסם ינואר 27, 2005 דיווח פורסם ינואר 27, 2005 אביב, עשה ניסוי בסימולטור. קח ססנה, תקטין מהירות ותרים אף וחוזר חלילה. בשלב מסויים תשמע את צפצפת ההזדקרות - כך זה באמיתי. עשה ניסוי נוסף. בזמן הקטנת המהירות אל תעשה כלום. מה שיקרה - אתה תאבד גובה. לא תזדקר. כל עוד לא הגדלת זוית התקפה לא תזדקר.
AVIV פורסם ינואר 27, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 27, 2005 אביב,עשה ניסוי בסימולטור. קח ססנה, תקטין מהירות ותרים אף וחוזר חלילה. בשלב מסויים תשמע את צפצפת ההזדקרות - כך זה באמיתי. עשה ניסוי נוסף. בזמן הקטנת המהירות אל תעשה כלום. מה שיקרה - אתה תאבד גובה. לא תזדקר. כל עוד לא הגדלת זוית התקפה לא תזדקר. אוקיי,עכשיו הבנתי אני הפלתי את עניין איבוד עילוי כמונח "הזדקרות",מתנצל לגמרי...סליחה,עכשיו הכל ברור 10X
yossid פורסם ינואר 27, 2005 דיווח פורסם ינואר 27, 2005 אין לך על מה להתנצל. וכמאמר חז"ל - "לא הביישן למד".