Yahav Barzilay פורסם ינואר 27, 2005 דיווח פורסם ינואר 27, 2005 לא ממש קשור לתעופה, אבל משהו נחמד.. קסם יפה שפועל באתר הזה.. לכו לפי ההוראות ותגיבו מה יצא לכם: http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html אחרי שעליתי על השיטה שלהם כבר פחות התלהבתי והצטערתי שעליתי על זה בואו נראה אם תצליחו לגלות את השיטה... בהצלחה.. תהנו
Shai B פורסם ינואר 27, 2005 דיווח פורסם ינואר 27, 2005 אני מכיר את כל זה, אבל לא מופיעה לי שום רשימה...בכל מקרה זה תמיד נחמד... :roll:
Eranre פורסם ינואר 27, 2005 דיווח פורסם ינואר 27, 2005 תמיד יצא אותה הצורה בכל חישוב שתעשה. בקשר לזה שהצורות משתנות זה מכיוון שהלוח משנה את עצמו ולא נשאר באותה הצורה.
Yahav Barzilay פורסם ינואר 27, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 27, 2005 תמיד יצא אותה הצורה בכל חישוב שתעשה.בקשר לזה שהצורות משתנות זה מכיוון שהלוח משנה את עצמו ולא נשאר באותה הצורה. זה לא נכון.. ד"א יש לי תיקון לעצמי, בדקתי את התאוריה שלי שוב אבל היא שגויה. זה פשוט צודק כל הזמן!.. יש כאלה שמנסים "לרמות" את זה וסתם זורקים מספר ואז יוצאת תשובה לא נכונה. אבל אנשים תנסו באמת לעשות את החשבון כמו בהוראות ופשוט תראה שזה צודק.
Eranre פורסם ינואר 27, 2005 דיווח פורסם ינואר 27, 2005 תמיד יצא אותה הצורה בכל חישוב שתעשה.בקשר לזה שהצורות משתנות זה מכיוון שהלוח משנה את עצמו ולא נשאר באותה הצורה. זה לא נכון.. ד"א יש לי תיקון לעצמי, בדקתי את התאוריה שלי שוב אבל היא שגויה. זה פשוט צודק כל הזמן!.. יש כאלה שמנסים "לרמות" את זה וסתם זורקים מספר ואז יוצאת תשובה לא נכונה. אבל אנשים תנסו באמת לעשות את החשבון כמו בהוראות ופשוט תראה שזה צודק. אני דווקא צודק, תנסה לקחת מספר תעשה תחישוב ותקח עוד מספר ותראה שיצא אותה הצורה וככה בכל המספרים.
niralp פורסם ינואר 27, 2005 דיווח פורסם ינואר 27, 2005 זה ממש ממש פשוט וישן... הנוסחה שהם נותנים בשביל המספרים הדו ספרתיים תמיד תחזיר מספרים מסויימים(יותר מאחד...), אם תשימו לב לדוגמא 27 הוא אחד מהם ותוכלו לראות שהסמל שנמצא בו נמצא בעוד כמה. עכשיו תלחצו על הריבוע למעלה ותראו את אותו הסמל. בקיצור תמיד יצאו מספר ספרות ידועות, שהסמל בהם משתנה והריבוע פשוט מראה לך אותם. קל מאוד....
talkaplan פורסם ינואר 27, 2005 דיווח פורסם ינואר 27, 2005 שימו לב שהוא נותן לכם לעשות מין חישוב שהוא כבר ידע את התוצאה ושם לכל מספר שיכול לצאת לכם את אותו צורה..... ואז יצא הצורה הזאת זה ממש פשוט וכל הזמן הצורה משתנה...
Yahav Barzilay פורסם ינואר 27, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 27, 2005 זה ממש ממש פשוט וישן...הנוסחה שהם נותנים בשביל המספרים הדו ספרתיים תמיד תחזיר מספרים מסויימים(יותר מאחד...), אם תשימו לב לדוגמא 27 הוא אחד מהם ותוכלו לראות שהסמל שנמצא בו נמצא בעוד כמה. עכשיו תלחצו על הריבוע למעלה ותראו את אותו הסמל. בקיצור תמיד יצאו מספר ספרות ידועות, שהסמל בהם משתנה והריבוע פשוט מראה לך אותם. קל מאוד.... אתה צודק.. עוד אחד מהמספרים הוא 9 אבל האמת, זה טריק ממש ממש ממש ממש יפה.. לא כולם היו מצליחים לגלות אותו. צריך להפעיל הרבה חשיבה..
Rubee פורסם ינואר 27, 2005 דיווח פורסם ינואר 27, 2005 שימו לב שכל מספר שתיקחו ותעשו את התרגיל הזה (תחסרו את סכום הספרות) יצא לכם כפולה של 9. לכן הם שמו על כל הכפולות של 9 את אותו המספר ואז מראים אותו בריבוע...פשוט
milan פורסם ינואר 27, 2005 דיווח פורסם ינואר 27, 2005 מאוד פשוט וזו התשובה : כל מספר בין 2 ספרות שתחסירו את סכום סיפרותיו ייתן לכם תמיד כפולות של 9. 9=13-4 18=20-2 27=33-6 וכן הלאה ולכן בטבלה לכל כפולות 9 יש אותה צורה .
Ido Rosenthal פורסם ינואר 27, 2005 דיווח פורסם ינואר 27, 2005 זה כמו הקסמים שעושים על ילדים קטנים: תחשוב על מספר מ-1 עד 9, תכפיל ב-9, תחבר את סכום הספרות, נכון יצא 9 ? דהההה
אבישי פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 חהחהחהחה.....בדיוק אתמול אני ואחד מפה(ברוק)ישבנו ומצאנו את הטריק...הטריק הוא שכל פעם שתחשבו הפיתרון יהיה בכפולות של תשע תשימו לב לצורה של התשע ותראו שזהמה שיוצא כל פעם...