zmatan פורסם ינואר 29, 2005 דיווח פורסם ינואר 29, 2005 אהלן חבר'ה. אשמח לדעת אם יש לכם אתרים טובים לדיספאצ'רים כלומר אתרים שבהם אני אוכל למצוא נקודות טיסה ל-FMC.נגיד אם אני רוצה לעשות טיסה לסכיפול מה הנקודות שאני צריך להכניס ל-FMC.אני לא מדבר עם תוכנית בנויה (אם יש גם טוב...),אבל אני בעיקר רוצה דיספצ'ר. תודה נ.ב: אל תציעו לי את ישראל אירליינס כיוון שאני לא יודע מה קורה איתו אבל בינתיים הוא "מת"(טרטי משמע....)
Meitar Lugasi פורסם ינואר 29, 2005 דיווח פורסם ינואר 29, 2005 http://rfinder.asalink.net/free/ תמצא באתר נתיבים ונקודות אבל בלי קשר ל FMC...
zmatan פורסם ינואר 29, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 29, 2005 מיתר תודה רבה על התגובה המהירה אבל לא הבנתי למה אמרת "בלי קשר ל-FMC"? את הנקודות שאני אקבל באתר אני אוכל לשים ב-FMC? (ושים לב שרשמת פעמיים את אותה תגובה...:-))
Meitar Lugasi פורסם ינואר 29, 2005 דיווח פורסם ינואר 29, 2005 כמובן שתוכל לשים ב FMC התכוונתי רק שהאתר לא שולח לך את הנתיב עם הנקודות למחשב טיסה שלך אם התכוונת לזה בבקשה שלך. ואני יודע שהגבתי פעמיים, מחקתי אחת :wink:
zmatan פורסם ינואר 29, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 29, 2005 כמובן שתוכל לשים ב FMC התכוונתי רק שהאתר לא שולח לך את הנתיב עם הנקודות למחשב טיסה שלך אם התכוונת לזה בבקשה שלך.ואני יודע שהגבתי פעמיים, מחקתי אחת :wink: אז כנראה הבקשה שלי לא הייתה מספיק ברורה,מה שאני רוצה זה כן נקודות למחשב טיסה כולל גבהים וכד' מקווה שעכשיו זה ברור
4x-cgo פורסם ינואר 29, 2005 דיווח פורסם ינואר 29, 2005 תפנה אליי למסנג'ר ואני אתן לך משהו טוב ויעיל!!!