Or Netzer פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 מזל טוב אלמוג - כל הכבוד :!: תתחדש על הלירג'ט :wink: אלמוג הלירג'ט כבר מוכן בקנדה כמו שאמרו נשאר לך לחתום על הניירת הזאתי: הנדון לא חשוב בלה בלה בלה בלה בלה על החתום: אני הנדון מתחייב בזאת לשלם על המטוס עצמו העברתו לארץ והוצאת כל הניירת המתאימה כולל חניה בארץ ודלק + הוצאת רשיון טייס
Yoav פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 מזל טוב אלמוג - כל הכבוד :!: תתחדש על הלירג'ט :wink: אלמוג הלירג'ט כבר מוכן בקנדה כמו שאמרו נשאר לך לחתום על הניירת הזאתי: הנדון לא חשוב בלה בלה בלה בלה בלה על החתום: אני הנדון מתחייב בזאת לשלם על המטוס עצמו העברתו לארץ והוצאת כל הניירת המתאימה כולל חניה בארץ ודלק + הוצאת רשיון טייס אלמוג, תקרא את השורות הקטנות למטה, זה יעזור לך בחיים :wink:
Omer k פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 כל הכבוד לאלמוג, ולמי שסיים את המירוץ, והמחב לא עשה איתו ברוגז, כמו המחשב שלי. :oops: המחשב ]שוט החליט שהוא עושה איתי ברוגז, ועל זה הוא הולך לשלם, אני מפרמט אותו כבר בשבוע הקרוב, ומכיוון שזאת הפעם הראשונה, אם למישהו יש עצות, אשמח לשמוע!!!
Moshe Bensal פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 לאף אחד מהמשתתפים אין תמונות ? הגזמתה, למי היה זמן להתעסק עם תמונות, טסנו מעמדה לעמדה, ותיכף נחיתה, לא היה זמן לזה.
Almog Atar פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 כל הכבוד לאלמוג, ולמי שסיים את המירוץ, והמחב לא עשה איתו ברוגז, כמו המחשב שלי. :oops: המחשב ]שוט החליט שהוא עושה איתי ברוגז, ועל זה הוא הולך לשלם, אני מפרמט אותו כבר בשבוע הקרוב, ומכיוון שזאת הפעם הראשונה, אם למישהו יש עצות, אשמח לשמוע!!! הגעתי הביתה ב14:00 בהצהריים וישבתי על המחשב עד שבע בערב כי הוא לא עבד :? בסוף סידרתי אותו, ואור אם הייתי קורא את סעיף א' (בלה בלה בלה) הייתה רואה שרשום נא לא להתייחס למילים הקטנות למטה וסעיף ב' עיט תעופה מתחייבת לשלם את כל ההוצאות על המטוס כולל שטיפה שבועית ווקס
Ido Rosenthal פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 כל הכבוד לאלמוג, ולמי שסיים את המירוץ, והמחב לא עשה איתו ברוגז, כמו המחשב שלי. :oops: המחשב ]שוט החליט שהוא עושה איתי ברוגז, ועל זה הוא הולך לשלם, אני מפרמט אותו כבר בשבוע הקרוב, ומכיוון שזאת הפעם הראשונה, אם למישהו יש עצות, אשמח לשמוע!!! הגעתי הביתה ב14:00 בהצהריים וישבתי על המחשב עד שבע בערב כי הוא לא עבד :? בסוף סידרתי אותו, ואור אם הייתי קורא את סעיף א' (בלה בלה בלה) הייתה רואה שרשום נא לא להתייחס למילים הקטנות למטה וסעיף ב' עיט תעופה מתחייבת לשלם את כל ההוצאות על המטוס כולל שטיפה שבועית ווקס אין בעיה עיט תשלם, אהה ד"א שכחתי לציין שאתה עדיין חייב לנו את הדמי רישום בסך 2 מליון דולר... :roll:
Almog Atar פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 כל הכבוד לאלמוג, ולמי שסיים את המירוץ, והמחב לא עשה איתו ברוגז, כמו המחשב שלי. :oops: המחשב ]שוט החליט שהוא עושה איתי ברוגז, ועל זה הוא הולך לשלם, אני מפרמט אותו כבר בשבוע הקרוב, ומכיוון שזאת הפעם הראשונה, אם למישהו יש עצות, אשמח לשמוע!!! הגעתי הביתה ב14:00 בהצהריים וישבתי על המחשב עד שבע בערב כי הוא לא עבד :? בסוף סידרתי אותו, ואור אם הייתי קורא את סעיף א' (בלה בלה בלה) הייתה רואה שרשום נא לא להתייחס למילים הקטנות למטה וסעיף ב' עיט תעופה מתחייבת לשלם את כל ההוצאות על המטוס כולל שטיפה שבועית ווקס אין בעיה עיט תשלם, אהה ד"א שכחתי לציין שאתה עדיין חייב לנו את הדמי רישום בסך 2 מליון דולר... :roll: ואל תשכח שהמטוס כבר מתעכב יותר מ12 שעות, אני תובע אותכם על סך 3 מיליון דולר
Shai B פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 מזל"ט טוב אלמוג וכל שאר המקומות!! מקווה להשתתף באירוע הבא...(ד"א כתוב איפושהו בעיט באתר שיהיה אירוע כל חודש... :roll: )
Ilan Jonas פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 כל הכבוד לעיט ולכל מי שנטל חלק - זה פשוט ארוע מדהים! תעשו עוד הרבה כאלה!
Moshe Bensal פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 * משה נפסל כי הוא לא הבין שיש לנווט לנקודות בסדר שהוא קיבל אותן, אלא הבין שהוא צריך לנווט אליהן לא משנה באיזה סדר. אני רוצה להתנצל בפניו אם זה לא היה מספיק ברור. עומרי, בשיחה שלי איתך 4 שעות לפני המירוץ, אמרת לי, ציטוט :טסים מ-X ל-Y ל-Z איך שרוצים. איך שרוצים, אני מבין שזה מנק' לנק' איך שנוח, ולדעתי זה מספיק ברור. אם תרצה אשלח לך את הקובץ של תיעוד השיחה שלי איתך, צור איתי קשר במסנג'ר בבקשה. אמנם לא ציפיתי להיות בין הראשונים, אבל לפסול אותי בגלל שלא הוסבר לי נכון, לדעתי זה לא הוגן.
OmriSoudry פורסם ינואר 30, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 30, 2005 שאלת אותי אם טסים לפי CVFR אז עניתי לך שטסים מ-X ל-Z ל-Y איך שבא לך - כלומר לא לפי חוקים מסוימים. ורשמתי לך שזה כל הקטע בתחרות ניווט. אם היה לך ספק, לא הבנת משהו בנהלים וכו' יכלת לשאול אותי אתה יודע שתמיד עניתי לך. פנה אליי במסנג'ר (יש לך אותו) אם אתה רוצה להמשיך בשיחה.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 * משה נפסל כי הוא לא הבין שיש לנווט לנקודות בסדר שהוא קיבל אותן, אלא הבין שהוא צריך לנווט אליהן לא משנה באיזה סדר. אני רוצה להתנצל בפניו אם זה לא היה מספיק ברור. עומרי, בשיחה שלי איתך 4 שעות לפני המירוץ, אמרת לי, ציטוט :טסים מ-X ל-Y ל-Z איך שרוצים. איך שרוצים, אני מבין שזה מנק' לנק' איך שנוח, ולדעתי זה מספיק ברור. אם תרצה אשלח לך את הקובץ של תיעוד השיחה שלי איתך, צור איתי קשר במסנג'ר בבקשה. אמנם לא ציפיתי להיות בין הראשונים, אבל לפסול אותי בגלל שלא הוסבר לי נכון, לדעתי זה לא הוגן. ההחלטה באה מכיוון שזה לא יהיה הוגן כלפי שאר המשתתפים, מכיוון שאתה עשית מסלול קצר הרבה יותר מכל השאר. אין לנו אפשרות לדרג אותך בין השאר, זה כמו להשוות בין זמן של מישהו שרץ 20 ק"מ למישהו שרץ 10....
Kobi David פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 תמשיכו את הוויכוח בפרטי. כל הכבוד לעיט על עוד אירוע מדהים. לא עוד אירוע בנאלי, פרי יצירתם מ א' ועד ת'.
Harry Potter פורסם ינואר 31, 2005 דיווח פורסם ינואר 31, 2005 ראשית, מזל"ט לעמלוג על הזכיה!!! שנית, עם כל הרצון שלי להשתתף באירוע, לא הצלחתי עקב בעיה מעצבנת ב SB. התוכנה זרקה לי ERROR ים על המסך וסירבה להתחבר. אחרי חצי שעה של ניסיונות, ויתרתי. מקווה שיהיה אירוע נוסף ועד אז יצא SB2 ויפתור את הבעיה.
Izik Bakshi פורסם ינואר 31, 2005 דיווח פורסם ינואר 31, 2005 אהלן חברים שוב להגיד לעיט כל הכבוד, לפקחים כל הכבוד, ולכל הטייסים על משמעת וניווט למופת באירוע. שכחתי שבבסיס נבטים יש אינטרנט אזרחי מה שעדיין אין בחצור. שיהיה לכם שבוע מקסים, קבלו ד"ש חם מנבטים. נ.ב תומר אפללו - קיבלתי את המייל שלך ורשמתי תגובה.
Moshe Bensal פורסם פברואר 1, 2005 דיווח פורסם פברואר 1, 2005 תמשיכו את הוויכוח בפרטי.כל הכבוד לעיט על עוד אירוע מדהים. לא עוד אירוע בנאלי, פרי יצירתם מ א' ועד ת'. אל דאגה קובי, גם בלי הערה שלך, לא הייתי ממשיך בויכוח, כי הבנתי עם מי יש לי עסק. התאכזבתי מעיט, ולקחתי לתשומת ליבי.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 1, 2005 דיווח פורסם פברואר 1, 2005 אל דאגה קובי, גם בלי הערה שלך, לא הייתי ממשיך בויכוח, כי הבנתי עם מי יש לי עסק. התאכזבתי מעיט, ולקחתי לתשומת ליבי. ממש לא לעניין התגובה הזו, אם יש לך בעיה עם צוות עיט או עם ניהול המרוץ אתה יכול לפנות אלי או לעומרי בפרטי, יש לך את המסנג'ר של שניינו. לא אני ולא עומרי קיבלנו ממך שום פניה לאחר הארוע. ובעצם דחיפת ההערה "הבנתי עם מי יש לי עסק" אתה ממשיך בויכוח המיותר הזה ופוגע בנו. ובאמת כדי לא לגרום לשרשור החגיגי הזה להנעל אם אתה רוצה את ההסברים שלנו תפנה אלינו