Koobe פורסם נובמבר 22, 2003 דיווח פורסם נובמבר 22, 2003 מי מוכן ליזום פרוייקט של AI-Traffic ייעודי לישראל? הכוונה ליצור לוח-זמנים מדויק של הטיסות היוצאות והנכנסות לכל שדות התעופה בישראל. בדגש על בן-גוריון, שדה-דב ואילת. חלק מהעבודה תהיה "כפולה" מכיוון שטיסות שיוצאות משדה-דב - נוחתות באילת כעבור 50 דקות. בכל מקרה - אני מוכן לעזור בכל מה שקשור בלוחות הזמנים של ארקיע וישראייר משדה-דב. רוב הטיסות (95%) הן ב-Schedule קבוע. יותר ריאליסטיות, יותר מטוסים בשמיים (בטיסה עצמאית, לא ברשת) והרבה יותר כיף.
Omer k פורסם נובמבר 22, 2003 דיווח פורסם נובמבר 22, 2003 אני מוכן ליזום ולעזור אבל לא הבנתי בדיוק מה אתה מתכוון...
e717 פורסם נובמבר 23, 2003 דיווח פורסם נובמבר 23, 2003 אחלה רעיון דורון אני מוכן לקחת את הפנים ארציות אבל אני אצטרך קצת עזרה מהאלוף...אורן גבע.....אם כך אוכל לקבל נתונים ולהעזר קצת באורן. שבוע טוב לכולם :!: :!: :!: :!:
oz פורסם נובמבר 25, 2003 דיווח פורסם נובמבר 25, 2003 ש תוכניות טיסה מוכנות כבר שניתן להוריד של ישראיר וארקיע ואצלי זה עובד פצצה אני בכל מקרה כבר הרבה זמן מתכנן AI להרצליה של מטוסי הבתי ספר ללימוד שם וAI חדש לארקיע כי הישן טוב נו הישן כבר ישן מידי....