Tomer Aflalo פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 שמעתי שהחברה פה בפורום יכולים לעזור לי בכל מה שקשור לפלייט סימולטורר כך שהגעתי למקום הנכון למה יש לי בעיות תודה מראש על עזרה ומקווה להאקלם טוב פה!
ohadn747 פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 או קיי... קודם כל ברוכים הבאים! אך שים לב :!: יש לקרוא את חוקי הפורום! יש לחתום בשמך האמיתי! וכאן זה לא פורום הסברה לפלייט סים! פה זה פורום דיונים על פלייט סים\תעופה
Yoav פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 ברוך הבא need help......נא לחתום בשמך האמיתי! :? אוהד, תרגיע, הוא עוד חדש, וכן, אם הוא צריך עזרה אז הוא יקבל אותה! אינדקס קישורים מועילים: www.vatism.net - אני מעריך שאתה יודע מה זה.... www.elalva.com - אל על הוירטואלית - VA המדמה את אל על(ובלי שום קשר במציאות!) www.israelairlines.org - ישראל איירליינס, VA המדמה את פעילות שלושת החברות הגדולות(כרגע האתר נפל...) www.ait-air.org - עיט-תעופה, חברה וירטואלית המתמחה בתחום של הקלים (ובקרוב עוד אחת...) www.vfs-il.net - VFS - בית הספר לטיסה וירטואלית, יסביר לך הכל מא' ועד ת'!(מומלץ בחום!!!) ד"א עומרי(סודרי) - הפעם הקדמתי אותך עם אינדקס הקישורים... *עריכה* עומרי תיקנתי, מצטער זו פעם ראשונה(ולא אחרונה ) :oops:
OmriSoudry פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 יואב, זה "עיט תעופה" לא עיט-איר :? - ולמה לקחת לי את התפקיד? יש לי תפקיד אחד בפורום הזה ואני אבצע אותו כמו שצריך!! ו-NEED HELP, יש סיכוי שתעבור על הטקסט שכתבת לפני שאתה מפרסם? יש לך יותר מדי שגיאות ואני צריך לנסות להבין מה אתה רוצה כדי לעזור לך...
Ilan Cohen פורסם ינואר 30, 2005 דיווח פורסם ינואר 30, 2005 זה בסדר שאתה חדש אבל אין צורך ליפתוח הודעות בכל הפורום על זה.
Tomer Aflalo פורסם ינואר 30, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 30, 2005 תודה רבה על העזרה רק אתם יכולים לענות לי על השאלה? לגבי השרוול והמטוסים בשדה תעופה!