tsh פורסם נובמבר 22, 2003 דיווח פורסם נובמבר 22, 2003 היי חברים, ראשית- שיהיה לכם שבוע טוב, למה אין בASRC את קרית שמונה, וחבל שאין סינרי כי במציאות זה שדה די פעיל שכדאי להשתמש בו, תודה רבה על התשובות
Omer k פורסם נובמבר 22, 2003 דיווח פורסם נובמבר 22, 2003 אל פי מה שאני זוכר יש... וסינרי זה באמת חבל רצוי להוציא... אני מוכן לקחת את זה על עצמאי... בסדר?
tsh פורסם נובמבר 22, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 22, 2003 על פי מה שזכור לך לא עוזר כלכך כי אין בדקתי לא פעם ולא פעמים ודבר שני - בקשר לסינרי קודם נשמע את הסיבה לחוסר קיומו של המנחת ולאחר מכן עדיף לדעתי שמישהו שמכיר את המנחת או יש לו תמונות שיבנה את הסינרי בכל מקרה תודה לך עומר
Omer k פורסם נובמבר 23, 2003 דיווח פורסם נובמבר 23, 2003 אני חושב שהוא לא קיים בגלל חוסר זמן קודם בנו את החשובים יותר - ואז הגיע 2004 והיה צריך לסדר חלק מהם עכשיו יתפנו בשביל לכסות את כל שאר המנחתים והשדות בארץ - יש הרבה מאוד ואמרתי שאני מוכן לעזור - ברור שעדיף מישהו שיש לו צילומים והכל...
Izik Bakshi פורסם נובמבר 25, 2003 דיווח פורסם נובמבר 25, 2003 שלום טל קיים ב ASRC את השדה שבקרית שמונה.... בתור פקח של תל אביב השתמשתי בו לא מעט...