yossid פורסם נובמבר 25, 2003 דיווח פורסם נובמבר 25, 2003 שלום, אני חדש (יחסית) ואתמול (אחרי כמעט חודשיים של טיסות offline) התחברתי בפעם הראשונה לרשת. כאשר הפעלתי את הסרבאינפו מצאתי שיש פיקוח בישראל (נדמה לי צפריר), אבל כאשר ביקשתי להתחבר עם ה-rw קיבלתי הודעה שהקו חסוי ולא ניתן להתחבר אליו. ניסיתי לבצע טיסה מנתב"ג (קיוויתי שאם אהיה בטיסה אוכל לבצע התקשרות) - אבל לא הצלחתי. מאידך - הצלחתי להתחבר ולבצע טיסה עם פיקוח ביוון. שאלתי היא - במצב כמו אתמול, כאשר אני מקבל הודעה שקו התקשורת איננו פתוח ולא ניתן להצטרף אליו - איך אני מדבר עם הפקח ב-rw? דרך אגב - שלחתי הודעה כתובה ולא קיבלתי מענה. יוסי
Atar_Omri פורסם נובמבר 25, 2003 דיווח פורסם נובמבר 25, 2003 אם יש בעיה בדיבור בקול חייבים לעבור להשתמש בטקסט. בגלל שמדובר כאן במחשב, ושרתי הקול נוטים לא לעבוד לעיתים תכופות (בעיקר בעומס) עוברים לשיטה המשנית וזה שימוש בטקסט.
yossid פורסם נובמבר 25, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 25, 2003 שלחתי הודעה כתובה אבל לא קיבלתי תשובה. כפי שכתבתי - ביוון הפיקוח היה קולי וגם נעזרתי בהודעות כתובות.
אורח פורסם נובמבר 25, 2003 דיווח פורסם נובמבר 25, 2003 האם אתה מתחבר לשרת הקול דרך ה Servinfo ? בזמן טיסה און-ליין ההתחברות לשרת הקול עם ה RW מתבצעת דרך ה SB בלבד. אני לא זוכר את הסיבה המדוייקת אך זה קשור איך שהוא לזיהוי שלך אצלו במסך. הפקחים בארץ חוסמים בדר"כ את הגישה ל VOICE שלהם דרך servinfo. רן.
yossid פורסם נובמבר 25, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 25, 2003 מתחבר ל-rw רק דרך ה-sb. האינפוסרב משמש רק למידע. ב-sb כאשר אני ב-atc directory אני מקבל אפשרות חיבור ל"תדר כללי" (122.8 אם אני זוכר נכון). יוסי
Izik Bakshi פורסם נובמבר 25, 2003 דיווח פורסם נובמבר 25, 2003 הסיבה שמבקשים להתחבר רק דרך SB היא בגלל שמתי שמתחברים דרך סרבראינפו זה מחבר את הטייס רק לערוץ הקולי ולא לערוץ טקסט לכן חשוב מאוד להתחבר לפקח דרך SB. יוסי תפנה אלי במסנגר או ב ICQ ונבדוק את הבעיה לעומק אני מאמין שיהיה יותר קל בגלל שעכשיו כבר אין את RW
yossid פורסם נובמבר 26, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 26, 2003 חבריה שלום, אתמול (25.11.03) הצלחתי להתחבר, שוחחתי עם פיקוח בן גוריון והצלחתי לבצע טיסה. (אמנם הבן הגדול שלי "הסתלבט" עלי אבל אני סולח לו). בהזדמנות זו אבקש להודות למי שהיו בפיקוח - עמרי ואנטולי (אני מקווה שזכרתי את השמות אבל אלה הן בעיות הגיל ומי עם שהיו בפיקוח הסליחה) - על אורך הרוח שגילו על אף הטעויות שהיו לי :oops: (בכל זאת פעם ראשונה). לאיציק vatil5 - תודה ואני שומר לעצמי את הזכות לפנות אליך אם אתקל בבעיות. יוסי
Atar_Omri פורסם נובמבר 26, 2003 דיווח פורסם נובמבר 26, 2003 הטעויות שהיו לך על הקרקע אתמול לא נוראיות בכלל, היית על הקרקע בסדר גמור בשביל פעם ראשונה. אני לא יודע איך היית אחרי המראה, אבל תחת הפיקוח שלי היית בסדר.