Erez Savir פורסם פברואר 6, 2005 דיווח פורסם פברואר 6, 2005 קרקע מגדל גישה ותל אביב פתוחים כרגע.בואו לטוס...
Shai B פורסם פברואר 6, 2005 דיווח פורסם פברואר 6, 2005 אני עכשיו בשיעור של VFS...אני אבוא לטוס מאוחר יותר אם תהיו מחוברים...רק חסר עכשיו DEL
the pilot פורסם פברואר 6, 2005 דיווח פורסם פברואר 6, 2005 אני עכשיו בשיעור של VFS...אני אבוא לטוס מאוחר יותר אם תהיו מחוברים...רק חסר עכשיו DEL לא נורא,יש שני קרקע :wink:
Erez Savir פורסם פברואר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 6, 2005 כרגע יש הרבה תנועה זרה,כדאי לבוא לטוס... ש"ד נפתח גם..
Izik Bakshi פורסם פברואר 6, 2005 דיווח פורסם פברואר 6, 2005 לכל הפקחים החדשים והותיקים, תשתדלו לרשום את שעות הפיקוח שלכם במערכת ההרשמה באתר, וככה טייסים זרים יוכלו לדעת עד איזו שעה אתם בפיקוח.
Shai B פורסם פברואר 6, 2005 דיווח פורסם פברואר 6, 2005 לכל הפקחים החדשים והותיקים, תשתדלו לרשום את שעות הפיקוח שלכם במערכת ההרשמה באתר, וככה טייסים זרים יוכלו לדעת עד איזו שעה אתם בפיקוח. זה רעיון טוב איציק וזה עוזר גם לטייסים לא זרים מישראל כמו שאתה תמיד רושם זה באמת נוח...ואני רואה שרובכם כבר מחוברים שעתיים, כל הכבוד!