אורח פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 http://www.squawkbox.ca/main.php ימות משיח, בעקרון, מעבר לתיקוני באגים קריטיים וכמה חורים ושיפצורים אחרים, לא יהיו שינויים בקוד. לפי האתר, ברגע ש VATSIM נותנת את האור הירוק, הוא עושה את השיופים האחרונים ו SB3 יוצאת אל העולם. לולולולולוללוולולולוולולוללולולולו
Yoav פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 ב"ה, תודה לאל, ואני בטוח שתך פחות מחודש(טוב נו פבואר זה אחד קצר אז חודש וחצי :wink: ) אנחנו נטוס איתו. בהצלחה למפתח!
Yahav Barzilay פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 כן כן!! שיבוא כבר!! פפפפ כמה שזה ישפר את חווית הרשת! יקפיץ אותה בכמה מדרגות..! וכך גם נוכל לקיים טיסות מבנה נורמליות!
Shai B פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 וואי מצויין אני לא יכול לחכות, מקווה שבאמת לא יהיו קפיצות...
milan פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אל תישכחו שאנחנו עדין משתמשים ב SB2.35 BETA!!! נקווה שבאמת תיצא גירסה בזמן הקרוב
mickey lip פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אני , משיח לא בא , הוא גם לא מטלפן. העיקר שהתוכנה תצא בקרוב ולא נראה יותר מטוסים שעוברים דרכנו בהסעה.
moti פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 המשיח בדרך חבר'ה. אני מקווה שהוא יגיע לפני התוכנה, מה לעשות- אלה סדרי העדיפויות שלי אני כבר מחכה בקוצר רוח לתוכנה הזאת, שתטפל בכל הבעיות שאיתן אנו טסים עכשיו.
Or Netzer פורסם פברואר 10, 2005 דיווח פורסם פברואר 10, 2005 האם יש עידכון לגבי FSINN? נותנים לך אצבע אתה רוצה את כל היד?
אורח פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=1033 הצליחו לשחרר הצהרונות מכיוון ריצ'רד קריז. מאחר והולך להכנס פרוטוקול אבטחה חדש שמחייב את FSINN, SB3 וה ASRC לעבוד איתו. הוא אומר שמפתחי התוכנות קיבלו את הספסיפקציות של הפרוטוקול וכי כל כתיבת הקוד הסתיימה. הבדיקה תערך כחודש לפחות אבל לא פחות ושתי התוכנות נמצאות באותו השלב של הבדיקה. בכל מיקרה התוכונות יצאו לאויר העולם בחצי הראשון של 2005. נקווה שיותר קרוב לתחילת החצי והסוף שלו :roll:
Izik Bakshi פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 גדול, ניראה לך שיש תיאום נסתר בין LDS :oops: למפתחים של SB ו FSINN??? :roll:
Jonathan Perelmuter פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 גדול, ניראה לך שיש תיאום נסתר בין LSD למפתחים של SB ו FSINN??? :roll: LSD איציק?? :roll: :roll: אתה רוצה לספר לנו משהו? הלוואי שיהיה תיאום! זה יהיה פשוט מדהים
אורח פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 גדול, ניראה לך שיש תיאום נסתר בין LSD למפתחים של SB ו FSINN??? :roll: LSD איציק?? :roll: :roll: אתה רוצה לספר לנו משהו? הלוואי שיהיה תיאום! זה יהיה פשוט מדהים LOL X3
Ilan Jonas פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 אני רוצה לספר לכם משהו: הLDS יצא עוד בערך שבועיים...
BlackRaven פורסם פברואר 11, 2005 דיווח פורסם פברואר 11, 2005 אני רוצה לספר לכם משהו: הLDS יצא עוד בערך שבועיים... משום מה נראה לי שלא כדאי לפתח יותר מדי ציפיות...
אורח פורסם פברואר 12, 2005 דיווח פורסם פברואר 12, 2005 אני רוצה לספר לכם משהו: הLDS יצא עוד בערך שבועיים... היי בוס, שמתי הודעה נפרדת על כך היום בבוקר
Or Netzer פורסם פברואר 12, 2005 דיווח פורסם פברואר 12, 2005 אני רוצה לספר לכם משהו: הLDS יצא עוד בערך שבועיים... היי בוס, שמתי הודעה נפרדת על כך היום בבוקר אני רואה שאתה משחק עכשיו באש
Yoav פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 עידכון: ע"פ האתר שלהם ( http://www.squawkbox.ca/main.php ) שוחררה RC2, ונשארו לו 3 באגים. ע"פ הטענות שלו, מה שנשארלו להכין זה: 1. תיקון קל של הפרוטוקול להתאמה עם הFSINN והASRC החדש(לטענותיו אלו דברים מינוריים) 2. סיום החוברת הוראות(מפחיד :oops: ) 3 +4. אישורים בVATSIM. לטענותיו של ג'ואל, המתכנת של התוכנה הזו, היא לא רחוקה משיחרור לציבור. כמו כן, יהיו לנו 1455 מטוסים בVIP :shock: נ.ב מצטער על ההקפצה אבל לדעתי חבל לפתוח נושא חדש
Izik Bakshi פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 תודה על העידכון יואב, ימות המשיח קרובים מתמיד...
אורח פורסם פברואר 21, 2005 דיווח פורסם פברואר 21, 2005 עידכון:ע"פ האתר שלהם ( http://www.squawkbox.ca/main.php ) שוחררה RC2, ונשארו לו 3 באגים. ע"פ הטענות שלו, מה שנשארלו להכין זה: 1. תיקון קל של הפרוטוקול להתאמה עם הFSINN והASRC החדש(לטענותיו אלו דברים מינוריים) 2. סיום החוברת הוראות(מפחיד :oops: ) 3 +4. אישורים בVATSIM. לטענותיו של ג'ואל, המתכנת של התוכנה הזו, היא לא רחוקה משיחרור לציבור. כמו כן, יהיו לנו 1455 מטוסים בVIP :shock: נ.ב מצטער על ההקפצה אבל לדעתי חבל לפתוח נושא חדש הקפצה מהסוג הנכון חביבי, תודה על העדכון