DanPadnos פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 בשנת 2029 הוא יאמר לכם הרבה. חתיכת הסלע ברוחב 300 המטר הזאת, תחלוף יותר קרוב לכדור הארץ מכל אסטרואיד מתועד. ומה הקטע הכי טוב? שניתן יהיה לצפות בתופעה הזו בעין בלתי מזוינת מאירופה, אפריקה, ומערב אסיה - בקיצור גם אצלנו. http://www.space.com/spacewatch/050204_2004_mn4.html תהנו, מאמר די נחמד.
Shai B פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 וואי תודה...כל עוד לא יפגע בנו אני לא יכול לחכות ומעניין איך זה מהמטוס... לי יהיה משהו בסימ' בתאריך הזה, ב-FS2030
Yoav פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 וואי תודה...כל עוד לא יפגע בנו אני לא יכול לחכות ומעניין איך זה מהמטוס... לי יהיה משהו בסימ' בתאריך הזה, ב-FS2030 אל תדאג שי עד אז אנחנו כבר נבנה את הסימולטורים האלה תודה על הידיעה דן, שמעתי שיש דבר כזה שהולך לעבור אותנו בתקופה ה"קרובה"(הכל יחסי :wink: )אבל לא ידעתי כלום אודותיו
Shai B פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 וואי תודה...כל עוד לא יפגע בנו אני לא יכול לחכות ומעניין איך זה מהמטוס... לי יהיה משהו בסימ' בתאריך הזה, ב-FS2030 אל תדאג שי עד אז אנחנו כבר נבנה את הסימולטורים האלה או שעד אז כבר נטיס מטוסים במציאות ולא נצטרך לטוס סימ' כדי לראות את זה במציאות נשמע אפילו יותר טוב אה?
Or Netzer פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אל תתרגשו :!: גם אמרו שיפגע בכדור הארץ אסטרואיד עוד כמה שנים וזה השתנה האסטרואידים כמו אלעל לא צפויים בזמן