Oren-ELY3 פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 היום ב 2000, אני ואביב נעלה APP/TMA ונתחלף מידי פעם. זהו זמן טוב לתרגולים שונים בב"ג ולטיסות מעניינות במרחב ה TMA. כולם מוזמנים וצפו לתהליכים מעניינים בב"ג
Yoav פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 TMA :shock: :shock: וואוו לראשונה מאז הצטרפותי לחטיבה!! יהיה סנטר?
Kobi David פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אני בא! זאת הזדמנות נהדרת לבדוק את הצעצוע החדש שלי....
Erez Savir פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 מגדל לא יהיה פתוח,אני טס,מקווה שיהיה מגדל... פיקוח נעים לכולם...
אורח פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אני בא!זאת הזדמנות נהדרת לבדוק את הצעצוע החדש שלי.... ובתקווה שלא תשבור אותו שוב
Or Netzer פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אני בא!זאת הזדמנות נהדרת לבדוק את הצעצוע החדש שלי.... ובתקווה שלא תשבור אותו שוב :mrgreen: אם הוא מתאים תבקר גם בשדה דוב
Kobi David פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אני בא!זאת הזדמנות נהדרת לבדוק את הצעצוע החדש שלי.... ובתקווה שלא תשבור אותו שוב :mrgreen: אם הוא מתאים תבקר גם בשדה דוב אני מכחיש כל קשר מישהו חסך על הדבק כנראה....
GILG פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 רן עולה מגדל אילת אל תגידו "לא ידעתי" תכינו דפיות וקדימה לJ10
Itamar Koren פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אני בנתיים במגדל בן גוריון טיסה נעימה :wink:
Shai B פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 חבל שאני לא מרגיש טוב, אני מקווה שיהיה את ה-TMA שוב...עשו לי חיסון היום והתופעות לוואי...
e_dor פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 חבל שאני לא מרגיש טוב, אני מקווה שיהיה את ה-TMA שוב...עשו לי חיסון היום והתופעות לוואי... אה זה ארצי ? גם אצלנו עשו. בכל אופן - סחתיין על כל הפקחים שבאו לפקח אבל אני עייף היום לאללה (אין קשר לחיסון, זה כלום) אז סלחו לי בבקשה. גם אני מקווה שתעלו שוב בקרוב
Shai B פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 רק חסר DEL...אם מישהו יפתח DELIVERY זה יהיה פשוט ענק...מושלם...פשוט לראות את הסרבאינפו עם הרבה פיקוח ותנועה מנתק אותי מכל השאר, אפילו מהכאב ראש שלי, ואני רואה ומרגיש רק את המטוס, ניראה לי אני אבוא להפריע גם קצת :wink:
Itai Ganor פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אנשים מחזה נדיר ביותר: :shock: :shock: זה לא מחזה כזה נדיר יואב פתחו כמה פעמים את הTMA..
Brock פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אם כבר מדברים, אמצע השבוע זה לא משהו... אבל, יום שישי, זה היום לעשות פיקוח. יום שישי הזה יהיה קר מהרגיל כמו שכולם יודעים, אולי אפילו רוחות וגשם.. אני חושב שזה יהיה יום מושלם לעשות פיקוח של TMA בערב, ובכלל של כמה שיותר עמדות. מעניין לכמה עמדות אפשר יהיה להגיע ביום שישי בהתראה של פחות משבוע לפני... תחשבו על זה, ברוק
Elad Zeierman פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אם כבר מדברים, אמצע השבוע זה לא משהו...אבל, יום שישי, זה היום לעשות פיקוח. יום שישי הזה יהיה קר מהרגיל כמו שכולם יודעים, אולי אפילו רוחות וגשם.. אני חושב שזה יהיה יום מושלם לעשות פיקוח של TMA בערב, ובכלל של כמה שיותר עמדות. מעניין לכמה עמדות אפשר יהיה להגיע ביום שישי בהתראה של פחות משבוע לפני... תחשבו על זה, ברוק לא משהו אז אל תטוס זה מה יש באמת במקום לתקוע כאן הודעות מיותרות- אני בעבודה עכשיו והלוואי והייתי יכול להצטרף לחגיגה
Brock פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אם כבר מדברים, אמצע השבוע זה לא משהו...אבל, יום שישי, זה היום לעשות פיקוח. יום שישי הזה יהיה קר מהרגיל כמו שכולם יודעים, אולי אפילו רוחות וגשם.. אני חושב שזה יהיה יום מושלם לעשות פיקוח של TMA בערב, ובכלל של כמה שיותר עמדות. מעניין לכמה עמדות אפשר יהיה להגיע ביום שישי בהתראה של פחות משבוע לפני... תחשבו על זה, ברוק לא משהו אז אל תטוס זה מה יש באמת במקום לתקוע כאן הודעות מיותרות- אני בעבודה עכשיו והלוואי והייתי יכול להצטרף לחגיגה רק הערה בונה, כמובן שאני שמח מאוד שיש ערנות כזאתי לגבי הפיקוח, אני חושב שלא הבנת אותי נכון, אני רק חושב שזה יהיה נחמד אם גם יהיה ביום שישי (הלא משהו הזה כמובן נבע מאכזבתי, כי אני לא יכול לטוס היום, בעיקר מהסיבה שלא ידעתי מראש שיהיה פיקוח :? ), בכל אופן לכל אלה שמפקחים עכשיו, אתם עושים כמעט מצווה (בואו לא נמעיט בערך המצוות), ואני מודה לכם למרות שלא יכולתי לטוס. אני מקווה שאין אי הבנות למיניהן. בתודה, ברוק
Moshe Bensal פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 אביב, הרשה לי להגיד לך 'כל הכבוד', על הסבלנות שלך מול 4X-MJB , אני בתור מאזין כבר לא יכולתי להתאפק מצחוק. אני מניח ש-לך לא היה קל, אבל כל הכבוד.
×�פיק פורסם פברואר 7, 2005 דיווח פורסם פברואר 7, 2005 תודה למי שבא לטוס היום בב"ג ובכלל. נתתם לי רגעים קטנים של עומס (גם זה משהו). תודה.
אורח פורסם פברואר 8, 2005 דיווח פורסם פברואר 8, 2005 אחרי כמה שעות על ה APP לחזור לאילת זה פשוט תענוג. ה CTR הכי כיפי שיש ובייחוד שיש תנועה על ה J10 ממנו ואליו. תודה לכל הטייסים שבאו לבקר. נעשה זאת שוב בקרוב, אולי אפילו מעמדה גבוהה יותר