jambo7 פורסם פברואר 12, 2005 דיווח פורסם פברואר 12, 2005 שלום בגלל הלימודים נטשתי את הסימולטור בקרוב אני מתכוון לחזור ולטוס ביקרתי באתרים השונים אבל לא הצלחצי להכנס לישראלאירליינס. מישהו יודע מה קורה עם האתר הזה תודה
Izik Bakshi פורסם פברואר 12, 2005 דיווח פורסם פברואר 12, 2005 ברוך שובך צביקה היקר באמת הרבה זמן שלא ראיתי אותך בפורום וברשת, לגבי האתר, אני לא יודע.
OmriSoudry פורסם פברואר 13, 2005 דיווח פורסם פברואר 13, 2005 שלום צביקה! וואו באמת המון המון זמן לא ראיתי אותך בפורומים כאן... בכל מקרה, מאז שעזבת חודשו כמה דברים והתווספו כמה VA לחטיבה. אז כדאי שתרענן את עצמך בקשר לחידושים ותיכנס לאתר החטיבה www.vatil.org, לך לתפריט ל-VA ותסתכל שם - אולי תראה דברים שלא ידעת שקיימים בחטיבה. ברוך השב!
iroth פורסם פברואר 13, 2005 דיווח פורסם פברואר 13, 2005 באמת תמהנו לאחרונה לאן נעלם הג'מבו מאור-יהודה... ברוך שובך! מעניין, אבל במקרה גם אני ניסיתי להכנס והגעתי למקום שמבטיח שישובו בקרוב... פעם אחרונה שמעתי שמתבשלים שם כל מיני שיפורים, אבל מאז שקט.
Ben Bogin פורסם פברואר 14, 2005 דיווח פורסם פברואר 14, 2005 אהלן, וברוך השב ! האתר אכן ירד לשבוע האחרון, אך כעת חזר לפעילות, ונמצא זמין באותה הכתובת. השקט אמנם יימשך גם בעתיד הקרוב, אך המון חידושים עתידים להופיע בתום תקופת היובש הזו.
jambo7 פורסם פברואר 17, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 17, 2005 תודה למשיבים התחלתי לדאוג חשבתי שהאתר הפסיק לפעול.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 ברוך השב שלומי אולי חלס להקפיץ הודעות ישנות, הקפצת כבר 4 הודעות מלפני חודש... שים לב...