Izik Bakshi פורסם נובמבר 27, 2003 דיווח פורסם נובמבר 27, 2003 שלום חברים, אני רוצה להדגיש כמה דברים בתוכנה הקול החדשה AVC כדי שתבינו את החשיבות שלה: 1) את התוכנה ניתן להוריד מהאתר הראשי של ואטסים בו נמצאת ההודעה הרשמית 2) לאלו מביניכם שמשתמשים ב RW ולאחרונה שמו לב שהפקחים נשמעים חזק מאוד אז הסיבה לכך היא שיצאה גרסה חדשה של ASRC 1.1 ובגרסה זו לא קיים RW אלה קיימת תוכנה פנימית שדומה ל AVC והסיבה לקול החזק היא בגלל ש RW מאוד פרימיטבי ומעוות את הקול של הפקח וגורם לו להשמע חזק וגבוה, והטייסים מביניכם שכבר עברו ל AVC יוכלו להעיד שהם שומעים עכשיו את הפקח בצורה הרבה יותר טובה מהעבר. 3) כאשר אתם מגדירים את AVC חשוב להגדיר הקלטת WAV (האמת היא שלא בדקתי איך הוא פועל עם הקלטת DIRECT לכן אם יש טייס שעובד עם DIRECT ויכול לדווח מה הן התוצאות אני ישמח) אבל בינתיים בבקשה מכולם לעבוד עם WAV. 4) תוכנת ה AVC דורשת מהטייס לרשום את הקוד והסיסמא שלו בואטסים כי בלעדיה אי אפשר להתחבר לרשת, התוכנה גם מבקשת את השרת שבו אתם מחוברים ברשת ואטסים וזאת כדי לאמת את החיבור. 5) התוכנה תאפשר לכם להתחבר לערוץ הקול של הפקח רק כאשר אתם מחוברים לרשת דרך SB, זאת אומרת שמי שרוצה להאזין לפקח יכול לעשות זאת רק דרך התחברות לרשת ואז להתחבר לפקח ואחרי זה להתנתק מהרשת מהסיבה שהוא לא טס, היתרון בכך הוא שעכשיו נוכל לנטרל ולחסום מפריעים על הערוצים. אז קדימה לעבור לתוכנה המדהימה שנבנת במיוחד עבור רשת ואטסים, ולכל מי שיש מידע נוסף שהוא רוצה להוסיף שאני לא הוספתי אז בשמחה. סוף שבוע טוב לכולם
Almog Atar פורסם נובמבר 27, 2003 דיווח פורסם נובמבר 27, 2003 אני מחזק את הדברים של איציק דרך אגב למי שמעוניין יש כפתור שעושה שהפקחים והטייסים כולל אני ישמע כמו טייס\פקח אמיתי זה משנה טיפה טיפה את הקול ואתה נשמע מעולה.... הרקע של הסאונד הופך לאמיתי וזה משנה את הקול טיפה הכפתור נמצא בAUDIO SETUP וקוראים לו REALISTIC DISTOROTION שווה!!! ודרך אגב אני עם DIRECT ואני לא מרגיש שינוי........... תנסו גם אתם תוסיפו עוד אם שכחתי
shir פורסם נובמבר 27, 2003 דיווח פורסם נובמבר 27, 2003 חשוב להדגיש שב- audio setup יש כפתור שנקרא: setup mic כפתור זה מתאם את ההגדרות ווליום ועוד כמה שטויות בדיוק לקול שלך. חשוב לעשות את זה