Or Netzer פורסם פברואר 14, 2005 דיווח פורסם פברואר 14, 2005 כנ"ל מגדל בן גוריון שדה דוב תחת השגחה תעזרו לו לסיים איתה.. בואו לטוס שם יש מקום לכווווווווווווווווווולם
Or Netzer פורסם פברואר 14, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 14, 2005 תודה לכל המתעללים לא ציפיתי לכזאת כמות (וגם אוהד) :mrgreen: העיקר שגרמתם לו להתנשם
yoni revivo פורסם פברואר 15, 2005 דיווח פורסם פברואר 15, 2005 תודה לכולם היה ממש כיף :]תודה רן בהצלחה. רק הערה קטנה בקשר למקרה על ה-K אתמול: ברגע שמטוס מסיע מהקושרות הצפוניות (C, D ו-E), ובאותו הזמן מטוס מסיע מה-J (הרחבה המזרחית, של הקלים), פשוט תציין למטוס הראשון לדוגמה: "CHM, מה-D תסיע 17 עד לצומת". (הצומת של R ו-K כמובן).. לאחר החליפת של המטוס על ה-28 הוא פשוט יכנס ל10 וזהו, בלי בלאגנים. אה ו.. תקפיד על שלישיות ירוקים! :x בהצלחה
Ohad Shalev פורסם פברואר 15, 2005 דיווח פורסם פברואר 15, 2005 תודה לכולם היה ממש כיף :]תודה רן בהצלחה. רק הערה קטנה בקשר למקרה על ה-K אתמול: ברגע שמטוס מסיע מהקושרות הצפוניות (C, D ו-E), ובאותו הזמן מטוס מסיע מה-J (הרחבה המזרחית, של הקלים), פשוט תציין למטוס הראשון לדוגמה: "CHM, מה-D תסיע 17 עד לצומת". (הצומת של R ו-K כמובן).. לאחר החליפת של המטוס על ה-28 הוא פשוט יכנס ל10 וזהו, בלי בלאגנים. אה ו.. תקפיד על שלישיות ירוקים! :x בהצלחה בקשר למקרה הבנתי שבמציאות בכלל לא מדווחים על זה פשוט תמיד עושים את מה שאני הודעתי לשני המטוסים לעשות... בכל מקרה לקחתי לצומת לבי באמת לא חשבתי על בעיה כזאת עכשיו מוכרת לי... צודק בקשר לשלוש ירוקים :] אני פשוט לא מצליח להתרגל לזה.... חרא של נדב"ר יש בש"ד...