Eran Granola פורסם פברואר 15, 2005 דיווח פורסם פברואר 15, 2005 מתארגנת קבוצה לסיור בנתב"ג 2000 טרמינל 3. כדי לקבל אישור לביקור צריך להרשם. נותרו עוד מספר מקומות - פרטים מלאים בקישור הבא: http://www.vfs-il.net/forum/index.php?showtopic=415 ערן.
Itay Zecharia פורסם פברואר 16, 2005 דיווח פורסם פברואר 16, 2005 שלום ערן, יש תאריך משוער לאירוע? או שעדיין יש לשלוח את הפרטים לחברת אלעל לבירור תאריכים?
Eran Granola פורסם פברואר 16, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 16, 2005 שלום ערן,יש תאריך משוער לאירוע? או שעדיין יש לשלוח את הפרטים לחברת אלעל לבירור תאריכים? שלום איתי וכל המתעניינים כפי שכתבתי בתחילת ההודעה, הסיור יערך בסביבות סוף חודש מרץ - אפריל. אין קשר לחברת אלעל הסיור הוא של רשות שדות התעופה. סיור נוסף באלעל, יהיה ככל הניראה, במועד אחר. השאיפה שלי היא שהסיור יותאם לחופשה מבית הספר, אך זה עדיין לא אושר על ידי הרשות. ערן.
Erez Savir פורסם פברואר 16, 2005 דיווח פורסם פברואר 16, 2005 האם תוכל להגיד אם זה יהיה בשטח האווירי כמו שהיה בסיור של אל על לפני כמה שבועות,או רק בתוך הטרמינל ונראה את המטוסים דרך החלונות?
Itay Zecharia פורסם פברואר 16, 2005 דיווח פורסם פברואר 16, 2005 האם תוכל להגיד אם זה יהיה בשטח האווירי כמו שהיה בסיור של אל על לפני כמה שבועות,או רק בתוך הטרמינל ונראה את המטוסים דרך החלונות? אם כך, רק בתוך הטרמינל.
Yahav Barzilay פורסם פברואר 16, 2005 דיווח פורסם פברואר 16, 2005 האם תוכל להגיד אם זה יהיה בשטח האווירי כמו שהיה בסיור של אל על לפני כמה שבועות,או רק בתוך הטרמינל ונראה את המטוסים דרך החלונות? אם כך, רק בתוך הטרמינל. חבר'ה אבל תקחו בחשבון שאם זה יהיה יום יפה ללא ביה"ס נוכל לארגן אחרי זה איזה יציאה לפיינל.
Eran Granola פורסם פברואר 25, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 25, 2005 מתארגנת קבוצה לסיור בנתב"ג 2000 טרמינל 3.כדי לקבל אישור לביקור צריך להרשם. נותרו עוד מספר מקומות - פרטים מלאים בקישור הבא: http://www.vfs-il.net/forum/index.php?showtopic=415 ערן. תודה לכל מי שנירשם לסיור בנתב"ג הרשימה הועברה לרשות שדות התעופה. אנו ממתינים לאישור ולתאריך. כאמור מדובר בסוף מרץ תחילת אפריל. בדיקת הרשות לוקחת זמן היעזרו בסבלנות. מצפה לנו סיור מעניין מאוד שכולל כניסה ל"איזורים סטריליים". ערן.