Ilan Jonas פורסם פברואר 19, 2005 דיווח פורסם פברואר 19, 2005 אני לא יכול להגיע בסוף :cry: אני עוקב אחריכם בסרבאינפו לפחות, מקווה שהכל הולך בסדר!!
Or Netzer פורסם פברואר 19, 2005 דיווח פורסם פברואר 19, 2005 תרגע ביג בוס הכל תקין חוץ מכמות מאכזבת של תנועה :cry:
Itai Ganor פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 נראה לי זה אחד האירועים שהכי הרבה זרים היו בו.,.זה מה שקורה שמפרסמים באתר הראשי של וואטסים.
אורח פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 אני לא חושב שהיתה כמות מאכזבת של תנועה - צריך לזכור שהיה אירוע של VATITA, VATUK ו BAW בין איטליה לאנגליה באותן שעות שלא ידענו עליו עד יום רביעי. בהתחשב במצב, כמות הגרמנים, יוונים וכן, היו גם אנגלים בכל זאת(!) לא היתה רעה בכלל. סיכום מסודר שלנו יפורסם בהמשך.
matan פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 וגם תמונות אורן!!!! ראיתי שגם ארז סביר טס אתמול(ויש לו תמונת מדהימות נכון ארז? )אז אנא תרסמו תמונות,שיהיה לנו על מה ל"התענג"בבוקר.
moti פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 אני לא יודע מה אתם מדברים...היה אחלה אירוע וכמות מטוסים מטורפת בסביבות 23:00. תשאלו את אור במגדל שהמתנתי אצלו בנקודת ההמתנה למסלול 12 בסביבות 25 דקות. הוא אמר לי לצפות לחכות הרבה זמן ותאמינו לי שנהניתי לראות את התנועה, לא כל יום אנחנו רואים בנתב"ג (ברשת) שמונה מטוסים בגישה. כל הכבוד למארגנים!
Shmulik Lin פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 חברים כמו שקובי אמר סיכום בהמשך מבחינת הרבה או מעט תנועות זה עניין יחסי אחד יחשוב ש-8 בגישה זה המון והאחר יחשוב שלא בגדול ולפני הסיכום שלי לאירוע הייתי מגדירו כאירוע בינוני מבחינת תנועות ואם הקפריסאי בניקוסיה לא היה מכניס לי כל הזמן ובעקביות 2 מטוסים לסולין ביחד ובאותו גובה וע"י כך לא הייתי מרתק את אחד מהם , הייתי מגדיר את האירוע כנחמד ורגיל. סיכומים יותר בהמשך בכל מקרה תודה למי שנטל חלק ....לכולם
yossid פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 אני יודע שסיכום רישמי יפורסם בהמשך אבל... ראשית - תודה לכל מי שנטלו חלק בארגון האירוע. הייתי בין הראשונים שניצלו את פתיחת המרחב ויצאו לטיסה (במקרה שלי - בן גוריון-לרנקה-בן גוריון). אז: תודה ליובל (בהלוך) ולאורן (בחזור) שניהלו את קרקע בן גוריון; אור במגדל; רן בגישה ושמוליק בתל אביב. תודה לקובי שהתחיל כניקוסיה קונטרול ותודה לאנטוניס שנטל את המושכות והחליף את קובי. בהזדמנות זאת - התנצלותי בפני שמוליק על ביצוע גרוע של ריתוק :oops: (אם ניתן לקרוא למה שעשיתי ריתוק), ההנחיה הגיעה אחרי שעברתי את הנקודה בה נתבקשתי לבצע את הריתוק.
Shmulik Lin פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 יוסי זה קרה בשל אי העברה בזמן מניקוסיה אלי (אנטוניס-כנראה שתה משהו) הוא העביר לי את שניכם בסולין התנצל בפני ואני רואה זאת כסגור