Itai Ganor פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 כמה תמונות של הצביעות http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... 9528&page= (קרדיט לארז.ס) סרטון.. טיסה ממיאמי לאטלנטה דלתא 763. http://library.avsim.net/download.php?DLID=53956 סרטון למי שלא ראה מניו יורק כעיקרון למוסקובה.. http://www.simradar.com/File/3002/Level ... _UUEE.html ולהזיל ריר.. ושיהיה לכולנו השבוע LDS! או בקיצור Level-D-Sim
Aviv Giladi פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.... :cry: :multi: :mrgreen: :cry:
Itai Ganor פורסם פברואר 20, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 20, 2005 שנייהם, שזה יוצא לשוק מומלץ לקחת כדור הרגעה..
matan פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 איתי זה סגור שזה יהיה יום שיש או שבת?או שזה שוב בגדר השערה:oops:
אורח Ofek פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 נראה כזה טוב,אני לא יכול לחכות. נקווה שבקרוב לכל הצביעות הטובות האלה תצטרף גם אחת של אלעל (ועם לא מקסימום אני יקמבן אחת )
Jonathan Perelmuter פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 איתי זה סגור שזה יהיה יום שיש או שבת?או שזה שוב בגדר השערה:oops: אף אחד פרט למפתחי הLDS לא יודע 100 אחוז מתי הLDS ייצא ככה שהשאלה לא ממש במקום
Yoav פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 איתי זה סגור שזה יהיה יום שיש או שבת?או שזה שוב בגדר השערה:oops: אף אחד פרט למפתחי הLDS לא יודע 100 אחוז מתי הLDS ייצא ככה שהשאלה לא ממש במקום אני לא בטוח שגם הם יודעים תאמת ראיתי את הסירטון השני(ממיאמי לאטלנטה נדמה לי) וזה היה מדהים, אבל מה שאיכזב אותי קצת היה הסאונד שלפי הסירטון לא בדיוק היה ה-דבר..... :? ) אבל חוץ מזה זה מטוס שאני אשכרה אזז תתחת ואלמד אותו :shock: עריכה: איתי, אופסססססססססססססס :oops:
Itai Ganor פורסם פברואר 20, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 20, 2005 יואב אל תשכח שהסרטון שדיברת עליו הוא מהחופש הגדול(ספטמבר 2004) אני מניח שעד עכשיו הם צי'פרו אותו.. אז לא לדאוג.
Moshico Biller פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 משהו מדהים :shock: :shock: :shock: :shock: אפילו יותר ממאפנט אני כבר מתכנן לחרוש עליו טיסה ראשונה לניו יורק שלי תיהיה עם הLDS הבנתי שגם אפשר לסדר שבטיסה יהיה קברניט וטייס משנה? באותה הטיסה?!?!?! ככה הבנתי תקנו אותי אם אני טועה.
eA פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 מישהו יודע אם הוא יהיה כבד כמו ה PMDG כי ה PMDG ממש זוחל אצלי ואם כבר מדברים על יש יש משהו לעשות ש ה PMDG יעבוד נורמלי?
ha5mvo פורסם פברואר 21, 2005 דיווח פורסם פברואר 21, 2005 eA, can you tell us what your specs are? and what kind of frames are you getting? what are your FS settings? with heavy scenery, dense traffic and all sliders at max, even the default cessna will "crawl" as yu put it //Michael
Moshico Biller פורסם פברואר 21, 2005 דיווח פורסם פברואר 21, 2005 מישהו יודע אם הוא יהיה כבד כמו ה PMDGכי ה PMDG ממש זוחל אצלי ואם כבר מדברים על יש יש משהו לעשות ש ה PMDG יעבוד נורמלי? תוכל בבקשה לתת את מפרט המחשב שלך?
Itai Ganor פורסם פברואר 21, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 21, 2005 מישהו יודע אם הוא יהיה כבד כמו ה PMDGכי ה PMDG ממש זוחל אצלי ואם כבר מדברים על יש יש משהו לעשות ש ה PMDG יעבוד נורמלי? תוכל להגיד לי מה זה קשור לדיון הזה? יש את פורום תמיכה שם מומולץ לכתוב הודעות כאלה..
eA פורסם פברואר 21, 2005 דיווח פורסם פברואר 21, 2005 פתחתי דיון ב תמיכה מקווה לתגובות ולא קשור לאשכול אני שאלתי באשכול עם מישהו יודע מבחינת גרפית אם הוא יהיה כמו ה PMDG?
Itai Ganor פורסם פברואר 21, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 21, 2005 איפה כתבת על הגראפיקה? ציטוט: מישהו יודע אם הוא יהיה כבד כמו ה PMDG כי ה PMDG ממש זוחל אצלי ואם כבר מדברים על יש יש משהו לעשות ש ה PMDG יעבוד נורמלי? יש כבר אשכול שעשית על עליו חבל שפתחת עוד אחד..