Or Netzer פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 אתמול יום שבת ה19.2 כידוע לכם התקיים אירוע להשקת טרמינל 3. האירוע עבר ללא אירועים חריגים ועבר בהצלחה. כמות הטייסים הזרים הייתה לשם שינוי יותר מכמות הטייסים הישראליים. באירוע עברו במשך 3 שעות אצל 5 פקחי התעבורה בבן גוריון 34 מטוסיי נוסעים ועוד 10 מטוסים קלים ופרטיים וצבאיים. (בלי להתחשב בתנועת הCVFR שלא נכנסה לבן גוריון ) במשך האירוע 90 אחוז מבקרות אירופה היו פתוחות ויצרו קו שלם של כיסוי בקרות תעבורה מישראל ועד לונדון. בישראל פעלו מהשעה 8 בערב עד לשעה 00:30 בערב 9 בקרות מדליברי בן גוריון ועד ת"א כולל שדה דוב הרצליה ופיקוח דרום שעלו והתחלפו ועל כן תודה לפקחים שנטלו חלק באירוע: אורן גבע : דליברי ב"ג הראל ישי : קרקע מזרח יובל אלבז: קרקע מערב אנוכי : מגדל בן גוריון רן פינקלס : גישה ב"ג שמוליק לין : ת"א סנטר אוהד שלו : שדה דוב אלמוג עטר וערן רגנשטרייף : הרצליה קובי דוד : פיקוח דרום בשלב זה אני רוצה להודות גם לקובי רן אורן ואיציק על העזרה הרבה באירגון ובעבודה "מאחורי הקלעים" כמו למרטין מהחטיבה האירופאית על הרמת יורוקונטרול ולאנטוניס מהחטיבה הקפריסאית על ניקוסיה, ולכל העומלים במלאכה תודה רבה! להלן כמה תמונות שצילמתי בזמן עבודה על מגדל בן גוריון :
Izik Bakshi פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 תודה רבה לכל הפקחים והטייסים שלקחו חלק, פשוט תענוג לראות את התנועה.
moti פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 כל הכבוד למארגנים! היה אחלה של אירוע, אני נהניתי, אני בטוח שגם אתם.
Itai Ganor פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 כל הכבוד על אירוע למרות שלא טסתי שמתי לב לתנועה הערה בשטח, כל הכבוד אירוע מוצלח מאוד מבחינת הזרים שבאו. כל הכבוד שוב.
אורח פורסם פברואר 20, 2005 דיווח פורסם פברואר 20, 2005 הלו הלו. אורן גבע דליברי בן גוריון וקרקע מערב! :wink: היה אחלה, נהניתי, אבל פעם הבאה אני טס כי בתמונות אתם לא רציניים!
the pilot פורסם פברואר 21, 2005 דיווח פורסם פברואר 21, 2005 היה מהנה מאוד לפקח על כמות הטייסים שהייתה..(למרות שרובם לא היו לי ). בכל מקרה נורא נהנתי,כן ירבו ארועים כאלו :wink: