asaf raviv פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3049486,00.html ללא ספק אישיות מדהימה (מסיפורים של המשחםה שלי שמכירה אותו אישית) שיהיה בהצלחה!
אורח Ofek פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 תמיד ידעתי שדני יהיה הרמטכ"ל,גאווה לכל החיל .שיהיה לו בהצלחה ! אגב ידעתם שהוא יהיה הרמטכ"ל הכי זקן של צה"ל? (בן 57)
Ido Rosenthal פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 פעם ראשונה גם שיש רמטכ"ל טייס אם אני לא טועה
oz פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 פעם ראשונה גם שיש רמטכ"ל טייס אם אני לא טועה רמטכ"ל טייס לא היה את רפאל איתן ז"ל הוא היה טייס שקיבל כנפי טייס מחיל האוויר רק בגלל שהוא היה בדרגה גבוה וביקש יפה אבל זאת פעם ראשונה שהרמטכ"ל יהיה טייס שצמח בחיל האוויר ואופק נכון הוא מבוגר אבל 56 לא 57:)
אורח Ofek פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 עוז'ילקה,אמרו בחדשות 57,אבל עם אתה אומר אז אני מאמין
Itay Zecharia פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 אם כבר מדברים על דן חלוץ, קודם כל שיהיה לו המון בהצלחה ומזל טוב. את זה אני אאחל לו כבר באופן אישי, מכיוון שאני יוצא עם האחיינית שלו, מור, ילדה מקסימה, ואני בטוח אהיה בשמחת המשפחה . כבוד גדול, ולעונג לי להיות בחלקת המשפחה . לכו תדעו, ויטמין P לא יזיק לי בחייל האוויר, במיוחד בקורס טייס
Yahav Barzilay פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 אם כבר מדברים על דן חלוץ, קודם כל שיהיה לו המון בהצלחה ומזל טוב.את זה אני אאחל לו כבר באופן אישי, מכיוון שאני יוצא עם האחיינית שלו, מור, ילדה מקסימה, ואני בטוח אהיה בשמחת המשפחה . כבוד גדול, ולעונג לי להיות בחלקת המשפחה . לכו תדעו, ויטמין P לא יזיק לי בחייל האוויר, במיוחד בקורס טייס אוו וואה מעכשיו מתחילים לדבר על פרוטקציות? יש כאן אולי כוונה נסתרת? סתם איתי בצחוק שיהיה לרמטכ"ל החדש דן חלוץ בהצלחה במיוחד במשימה הראשונה הקשה שהוטלה עליו- הפינוי.
Yoav פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 אם כבר מדברים על דן חלוץ, קודם כל שיהיה לו המון בהצלחה ומזל טוב.את זה אני אאחל לו כבר באופן אישי, מכיוון שאני יוצא עם האחיינית שלו, מור, ילדה מקסימה, ואני בטוח אהיה בשמחת המשפחה . כבוד גדול, ולעונג לי להיות בחלקת המשפחה . לכו תדעו, ויטמין P לא יזיק לי בחייל האוויר, במיוחד בקורס טייס פרוטקציות אה......(דבר בפרטי אני צריך כמה מספרי טלפון :wink: ) אני מאחל למר חלוץ הרבה הצלחה בתפקיד ושיתן יצוג הכי מכובד שאפשר לקהילת הטייסים(וגם הוירטואליים ) בארץ!
אורח פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 מה הקשר של הדיון הזה לפורום? למה צריך לפרסם פה הודעה שאפשר לראות בכל אתר חדשות ולא קשורה בשום צורה לתעופה? אם כבר מדברים על דן חלוץ, קודם כל שיהיה לו המון בהצלחה ומזל טוב.את זה אני אאחל לו כבר באופן אישי, מכיוון שאני יוצא עם האחיינית שלו, מור, ילדה מקסימה, ואני בטוח אהיה בשמחת המשפחה . כבוד גדול, ולעונג לי להיות בחלקת המשפחה . לכו תדעו, ויטמין P לא יזיק לי בחייל האוויר, במיוחד בקורס טייס איתי, אל תשלה את עצמך. ברמות האלה לא מתלכלכים ב"לסדר" איזה ילד בקורס. יותר יעיל להכיר איזה רב סרן בבקו"מ.
ohadn747 פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 אם כבר מדברים על דן חלוץ, קודם כל שיהיה לו המון בהצלחה ומזל טוב.את זה אני אאחל לו כבר באופן אישי, מכיוון שאני יוצא עם האחיינית שלו, מור, ילדה מקסימה, ואני בטוח אהיה בשמחת המשפחה . כבוד גדול, ולעונג לי להיות בחלקת המשפחה . לכו תדעו, ויטמין P לא יזיק לי בחייל האוויר, במיוחד בקורס טייס אורן מסכים איתך! אתה חושב שרק בגלל שאתה חבר של האחיינית בת ה15-16 (לא יודע בדיוק את הגיל) הוא יסדר לך להיות בקורס טיס? בשביל להגיע לשם "אתה צריך פרופיל גבוה וראש טוב" (ציטוט של חבר של אבא שלי שבמקרה מפקד טייסת F-15) נ.ב. למה הנושא הקשור לפה? רק בגלל שהוא היה טייס?? :?:
E.Z פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 אם כבר מדברים על דן חלוץ, קודם כל שיהיה לו המון בהצלחה ומזל טוב.את זה אני אאחל לו כבר באופן אישי, מכיוון שאני יוצא עם האחיינית שלו, מור, ילדה מקסימה, ואני בטוח אהיה בשמחת המשפחה . כבוד גדול, ולעונג לי להיות בחלקת המשפחה . לכו תדעו, ויטמין P לא יזיק לי בחייל האוויר, במיוחד בקורס טייס אורן מסכים איתך! אתה חושב שרק בגלל שאתה חבר של האחיינית בת ה15-16 (לא יודע בדיוק את הגיל) הוא יסדר לך להיות בקורס טיס? בשביל להגיע לשם "אתה צריך פרופיל גבוה וראש טוב" (ציטוט של חבר של אבא שלי שבמקרה מפקד טייסת F-15) נ.ב. למה הנושא הקשור לפה? רק בגלל שהוא היה טייס?? :?: בקיצור מה שהוא מנסה לומר לך זה שבמקום לחפש פרוטקציות עדיף ששתתמקד בחברה שלך למה אחרת אתה תעוף ולא מקורס טיס של חייל האוויר אלא כמו טיל נ"מ מחברה שלך. בהצלחה. ובאמת זה לא קשור לפה אנחנו לא מסוף של YNET ואנחנו יודעים לקרוא עיתונים ובאמת שאין לזה קשר מינימאלי ל VATSIM או למה שאנחנו עוסקים בו.
asaf raviv פורסם פברואר 23, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 23, 2005 מה הקשר של הדיון הזה לפורום? למה צריך לפרסם פה הודעה שאפשר לראות בכל אתר חדשות ולא קשורה בשום צורה לתעופה?. דווקא אני חושב שזה קשור כיוון שדן חלוץ פעל הרבה שנים בחיל האויר, וגם כמובן היה מפקד החיל. :wink: אבל לא נתווכח על זה, את מוזמן לעשות כרצונך באשכול הזה!
אורח פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 ולבוס שלי יש יומולדת בעוד שבוע. זה קשור בגלל שהוא היה פקח בפלוטו בשירותו הצבאי.
Kobi David פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 אבל לא נתווכח על זה, את מוזמן לעשות כרצונך באשכול הזה! ואכן נעשה.