Yoav פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 למשחק קוראים AIRPRO 2000 והוא בעצם משחק סימולציה של ניהול חברת תעופה. השחקן בעצם מנהל חברת תעופה ומתמודד מול המחשב(עד שלושה מתחרים נגדו) או עד נגד 3 שחקנים, אבל רק על אותו מחשב(משחק ישן = אין מולטיפלייר :/). במשחק הזה אתה יכול להחיל משנת 1049 אם אני זוכר נכון עד שנת 2000 ובשנת 2028 השנה "נתקעת". המטרה - כמובן - להשיג כמה שיותר כסף. אתה יכול לבחור לכל מטוס שתקנה שדה בית, רק בגרמניה, ושדה יעד, בכל העולם (כולל ת"א ואילת). הורדה: http://www.cruiseferry.de/airpro/ אפשר להוריד משם קבצי מדינות נוספות ובכך להתחיל מהן(ויש שם גם ישראל )
moti פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 מצטרף להמלצה, המשחק הזה פשוט מעולה! בנוסף לזה אני רוצה להמליץ על ה AIRPORT TYCOON 3, שבו מנהלים חברת תעופה בנמל תעופה מסוים (טוקיו, פריז או ניו יורק אם אני זוכר נכון) ונלחמים בשלוש חברות תעופה אחרות על קווי ומקום בנמל התעופה.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 מצטרף להמלצה, המשחק הזה פשוט מעולה!בנוסף לזה אני רוצה להמליץ על ה AIRPORT TYCOON 3, שבו מנהלים חברת תעופה בנמל תעופה מסוים (טוקיו, פריז או ניו יורק אם אני זוכר נכון) ונלחמים בשלוש חברות תעופה אחרות על קווי ומקום בנמל התעופה. אתה מתבלבל, AIRPORT TYCOON זה לבנות שדה תעופה, לחתום על חוזים עם חברות, להשכיר מקומות לחנויות בטרמינל וכו'... משחק עם רעיון חביב שעשוי גרוע לדעתי
moti פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 צודק, באמת התבלבלתי. למשחק שהתכוונתי והתבלבלתי בינו לבין האירפורט טייקון קוראים :AIRLINE TYCOON. באירפורט טייקון בונים נמל תעופה מאפס וכמו שעידו אמר רעיון טוב וביצוע גרוע. האירליין טייקון מומלץ!
Shai B פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 תודה רבה, נשמע נחמד מאוד אני אוהב משחקי בנייה וניהול כאלה...וראיתי שאתם קוראים לזה משחק, ואולי לזה מילא, אבל בבקשה-אל תקראו לסימולטור משחק...
Yoav פורסם פברואר 23, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 23, 2005 תודה רבה משחק ממש מגניב.רק אני לא מבין, יש לי צי של 20-25 מטוסים ולמתחרים האחרים יש צי של 100-200 מטוסים אך אני מוביל עליהם בהרבה מה הכוונה מוביל? אם תשים לב, הם קונים/שוכרים בכל תור מטוסים, בעוד אתה, לא. ד"א אני ממליץ להתחיל לשחק במשחק הזה נגד עצמך בלבד וככה מול אחד, שניים ולושה כי זה ממש קשה (אפילו אח שלי, "גאון" מתמטי/פיננסי[עשה לי את עבודת החופש בכיתה ב' שהוא היה בגן חובה במתמטיקה וכשהייתה טעות רצתי להאשים אותו ] לא הצליח מול 3 מתחרים...)