Moshico Biller פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 אהלן חברה. זמן נכנסתי לאתר של PilotinCommand (wilco) וראיתי שהם עובדים על A380 גם עם קבינת נוסעים.... ישנם תמונות בקישור הבא זה ניראה טוב מאד!!!! http://www.wilcopub.com/index.cfm?fuseaction=prod_380 ויש שמה להורדה איזה סירטון אם אינני טועה
אורח פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 איך זה יכול להיות מוצר רציני לפני שהמטוס יצא? לפני שמישהו ראה את התפריטים ב-FMC שלו? לפני שמישהו מכיר את המשקלים והביצועים שלו? לפני שמישהו יודע מהי צריכת הדלק?
talkaplan פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 מממ. אורן תרשה לי לחלוק על דעתך ה A380 כבר יצא..... תקנו אותי עם אני טועה
E.Z פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 מממ. אורן תרשה לי לחלוק על דעתך ה A380 כבר יצא.....תקנו אותי עם אני טועה ה -380 יצא אבל ייקח לפחות עוד חצי שנה עד שהוא יעלה לאוויר רוב המערכות שלו עדיין לו מורכבות ולא מופתחות בקיצור חארטה בארטה- הגזימו המוצר היחיד של WILCO שהוא נורמאלי הוא PIC וגם אותו הם לא בדיוק כתבו.
אורח פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 מממ. אורן תרשה לי לחלוק על דעתך ה A380 כבר יצא.....תקנו אותי עם אני טועה כן. השילדה יצאה בנסיעה מההאנגר... זה נכון. אני בטוח גם שאיירבאס מסרה את כל התוכניות של המערכות לווילקו, כדי שהם יספיקו להוציא את זה בזמן.
E.Z פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 מממ. אורן תרשה לי לחלוק על דעתך ה A380 כבר יצא.....תקנו אותי עם אני טועה כן. השילדה יצאה בנסיעה מההאנגר... זה נכון. אני בטוח גם שאיירבאס מסרה את כל התוכניות של המערכות לווילקו, כדי שהם יספיקו להוציא את זה בזמן. מה שיוצא בגלילה בדרך כלל זאת קופסה שצבועה יפה שאבא שלי עבד על איזה פרוייקט של מטוס איזה מטוס סיור ימי רק חצי שנה אחר בערך רק הניעו את המנועים שלו פעם ראשונה ורק 3 חודשים אחר כך לטיסת ניסוי.. הגלילה זה אין טקס רישמי להציק את המטוס לעולם זה לא יותר מקוסמטיקה
Kobi David פורסם פברואר 22, 2005 דיווח פורסם פברואר 22, 2005 אלעד למה להשמיץ סתם.... ווילקו זכורים לי לטובה מ FS98, אז הם הוציאו את AIRPORT Vol.1 שהכניס חיים לסימולטור השומם שהיה אז. ההמשכים היו על אותו קונספט, אבל אז כבר היה SATCO......
אורח פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 אלעד למה להשמיץ סתם....ווילקו זכורים לי לטובה מ FS98, אז הם הוציאו את AIRPORT Vol.1 שהכניס חיים לסימולטור השומם שהיה אז. ההמשכים היו על אותו קונספט, אבל אז כבר היה SATCO...... אבל זה לא WILCO עצמם כתבו אלה הפיצו, כמו ש F1 יפיצו את ה LDS. ולכן הם גם ניקראים Wilco Publishing אם אני זוכר נכון. לגבי ה AP VOL1 אכן הוא היה מדהים והכניס חיים חדשים ל FS והיה גם את ה VOL3 שלהם שהיה טוב.
Baruch Spiegel פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 ביצועים שמביצועים , מה זה משנה? העיקר יש כבר דיוטי פרי וקזינו וירטואלי עובדים? רק על זה מגיע להם צ'פחה לא?... מספרים תמיד אפשר לשנות. דווקא מעניין הקישור הזה. תודה מושיקו
Izik Bakshi פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 לי ניראה שהם עשו בדיוק מה שאירבאס עשו, פשוט פרסמו את השלדה, ככה זה ניראה לפחות על פי התמונות, תאריך השחרור שיש נכון לעכשיו הוא "SOON" ואני חושב שכולנו מבינים מה זה אומר, הקיצר תנו להם קצת צ'אנס, בסוף עוד תופתעו לטובה... :wink:
אורח פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 אולי נופתע ואולי לא. לי יש הרגשה שנראה את הווילקו הזה טס לפני הדבר האמיתי. את המוצרים האלה הרבה יותר פשוט להוציא מאשר PIC או PMDG שצריכים לנסות להיות נאמנים למציאות...