עבור לתוכן
itai

747-400 לFS9

Recommended Posts

פורסם

PMDG עובדים על 744 חדש שייצא מתישהו בעשור הקרוב.

777-2ER יצא גם הוא בעשור הנוכחי מבית PSS שמוציאים גם 752 חדש.

פורסם
PMDG עובדים על 744 חדש שייצא מתישהו בעשור הקרוב.

777-2ER יצא גם הוא בעשור הנוכחי מבית PSS שמוציאים גם 752 חדש.

חברים, כשרן אומר בעשור הקרוב, הכוונה שלו היא למאה הבא..רצוי להכין צוואה,,חלקת אדמה קטנה עם מקום למחשב ומדף קטן לשם עליו את הPMDG של 747....ואל תשכחו לספר את זה לנכדים שלכם.. :oops: :oops:

פורסם

העדכון ל 2004 של PSS לא ריאלסטי ברמה של 3D או גם בתצורה רגילה?

מעניין אותי להמשיך להשתמש בFMC ובשאר הגודיס

בכל מקרה, יש דגם של מטוס אלעל 744 שאפשר לשתול את זה עליו?

פורסם

מה שמעצבן אותי ב744 של הPMDG זה שכמו שזה נראה הם לא מתאמצים בכלל להתקדם בו הם מוצאים עוד B1900 מתקדמים בMD11 וב744 כלום :x :cry:

פורסם
מה שמעצבן אותי ב744 של הPMDG זה שכמו שזה נראה הם לא מתאמצים בכלל להתקדם בו הם מוצאים עוד B1900 מתקדמים בMD11 וב744 כלום :x :cry:

איך אתה יודע שהם לא מתאמצים? אני בטוח שהם שוברים את הת*** כדי להביא לך את המוצר הכי טוב שראית, הB1900 כנראה היה לפניו ושיחררו אותו.

פורסם
ד"א איך תהיה ההסבה מה737NG שלהם ל744 שלהם? זה אומר ללמוד הכל מחדש, ואת הFMC בפרט, מחדש או לא?

נו מה ניראה לך ?? שיהיה לו את הפנל של ה NG רק עם 4 מנועים ??

זה מטוס שונה לגמרי וכן תצטרך ללמוד מחדש כמו שמי שטס על כל מטוס חדש ולא משנה מאיזה חברה הוא מגיע, לומד להטיס אותו מאפס.

פורסם

מבחינת ה FMC אני מניח שצריך להיות דמיון כזה או אחר... אחרי הכל זו תוכנה ש Boeing פיתחה ולמה שכל פעם יבנו אחת חדשה לכל מטוס? הרי זה אותו עיקרון בדיוק, אין דבר שה FMC של ה 737 לא יכול לבצע וה FMC של ה 747 יכול... :roll:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...