shir פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 כולם מוזמנים קובי פיקוח דרום אורן אלקובי פלוטו איציק ת"א אני גישה אפיק קרקע בן גוריון כולם לבוא!
Or Netzer פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 זה הזמן לכל אלה שאומרים שאין פיקוח בימי חול, לטוס הארץ מלאה בפיקוח הדבר היחיד שחסר לפקחים זה הדברים הירוקים האלה על המסך אני מאמין שאלו מטוסים יאללללה לכו ללכלך את המכ"ם
×�פיק פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 מכוסה בפקחים. כולה שני ירוקים אני רואה על המסך שלי :cry:
Omer k פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 מצטער מצוות בית הספר לטיסה אנחנו פשוט עסוקים כרגע ביצירת נקודות ירוקות כאלה מבחן סולו סיום קורס.
moti פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 מפוצץ בפיקוח! בואו לטוס, אני נהנתי, תהנו גם אתם!
Ido Rosenthal פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 היה ענק !!!!!!!!!!!!! סוף סוף....... שנים שלא טסתי עם פיקוח ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 אוף איזה באסה, לא מצליח להגיע לזה לפחות הפעם הסיבה משמחת: שלשום היה יומהולדת לשלשת ילדי החמודים: יובל שחר ורועי. יובל בן 4, שחר ורועי בני שנתיים:new-bday: אתמול עוד אספנו את ההריסות... אני רוצה חודש על אי בודד עם מחשב, חיבור לרשת וFS... או לחלופין, תקציב לעשר שעות טיסה בC152 או זלין. נפתחה מגבית... תרומות ניתן להעביר למס' חשבון....
Shai B פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 אני שמח שנהניתם מזל"ט לילדים שך ברוכי אני לא יכול לטוס עד שיהיה לי סטיק כי הלוגיטק הדפוק שלי לא עובד וקונים לי אותו עוד שבוע שבועיים אני מקווה שתהיה חגיגת פיקוח כזאת בחנוכת הסטיק החדש שלי! אני שמח שנהניתם ראיתי כמה נהניתם בסרב אינפו...
אורח פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 אוף איזה באסה, לא מצליח להגיע לזהלפחות הפעם הסיבה משמחת: שלשום היה יומהולדת לשלשת ילדי החמודים: יובל שחר ורועי. יובל בן 4, שחר ורועי בני שנתיים:new-bday: אתמול עוד אספנו את ההריסות... אני רוצה חודש על אי בודד עם מחשב, חיבור לרשת וFS... או לחלופין, תקציב לעשר שעות טיסה בC152 או זלין. נפתחה מגבית... תרומות ניתן להעביר למס' חשבון.... מזל טוב ברוכי :new-bday: הצעה, השחר שלי בן 4 ואני משלב אותו בחלק משעות המחשב שלי, אמנם הוא חולה סימולטורים, אבל של מרוצי מכוניות. הוא מתחיל לעשות סימנים של אהבה לטיסה, אבל מעדיף לחסל מטוסי אוייב עם הספיטפייר. נו טוב 744 לא עושה רעש של פיצוצים. ככה שנינו נהנים
Ido Rosenthal פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 ברוכי מזל"ט ! לשלושתם יומהולדת באותו יום ? ממש חסכוני !
Or Netzer פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 ברוכי מזל"ט !לשלושתם יומהולדת באותו יום ? ממש חסכוני ! חסכוני במסיבה במתנות זה ממש לא :wink: מזל"ט גבר
Baruch Spiegel פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 תודה לכולם. לפי התאריך העברי, שחר ורועי נולדו יומיים אחרי התאריך של יובל לפי הלועזי יש הבדל של 18 יום (!) בכל מקרה בגלל עוד יציקות אחרות שהיו לי ולאשתי על הראש דחינו את המסיבה בשבועיים. חיסכון? בהחלט. מתנות? אין לכם מושג מה זה לקבל 3 מתנות כפול כ-20 מוזמנים. כל הבית מלא רעשים וציפצופים מכל מני מכוניות מטוסים טרקטורים שנוסעים וגם שרים, אני שוקל אולי להשתלט על חברת דורסל כי נראה לי שזה ייצא יותר זול לקנות את החברה מאשר לקנות 30 חבילות כל שבוע. אין לי שקע פנוי להטעין סוללות בבית. חוץ מזה כבר אין מקום לשבת מרוב צעצועים וכבר מזמן שכחתי איך נראים הבלאטות. אבל מה - שמח ועליז אצלנו - שווה הכל!!!!!!
Izik Bakshi פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 תל אביב פתוח גם היום לכבוד האירוע בשארם, אתם מוזמנים להגיע...