Boeing744 פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 משום מה יש פה מטוסים שסאן דור וארקיע "היו מתות" שיהיה להן!!!!
yuval_el פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 חחחחח... לא השקיעו בחלק של המטוסים במיני-ישראל
Boeing744 פורסם פברואר 23, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 23, 2005 מה זה התמונה הזו ? זה מודלים... זו תמונה ממיני ישראל
אורח Ofek פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 וואי מיני ישראל,הייתי שם לפני כמה חודשים,צילמתי גם כמה תמונות של המטוסים. אגב לארקיע דווקא יש 747ים,הם פשוט מוחכרים לחברות שונות מסביב לעולם (לכל מי שמעניין לערער בנושא שיבדוק קודם באתר של ארקיע)
אורח פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 יפה ומעצבן כאחד. השקיעו כל כך הרבה בפרוייקט הנהדר הזה, למה לא לעשות תחקיר נורמלי? החובבנות הישראלית הזו כל כך מעצבנת אותי... עוד דוגמא לזה היתה לפני שבועיים ב"חדר מלחמה". הם דיברו שם על מנהיג חיזבאללה שנפגש עם הסורים והעלו מטוסים לאוויר. מישהו שם שאל "מה יש לנו באוויר?". ענו לו "F15". אח"כ שאלו "מה אנחנו מכוונים עליהם?" והתשובה - "הלפייר". למה סתם?! למה לא לבדוק יזה טילים F15 יכול לירות, זה לוקח דקה באינטרנט. יושב הבנאדם וכותב את הקישקוש הזה, מפיקים את זה בעלות אדירה, ואח"כ כל עם ישראל יושב ורואה שטויות בטלויזיה.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 23, 2005 דיווח פורסם פברואר 23, 2005 יפה ומעצבן כאחד.השקיעו כל כך הרבה בפרוייקט הנהדר הזה, למה לא לעשות תחקיר נורמלי? החובבנות הישראלית הזו כל כך מעצבנת אותי... עוד דוגמא לזה היתה לפני שבועיים ב"חדר מלחמה". הם דיברו שם על מנהיג חיזבאללה שנפגש עם הסורים והעלו מטוסים לאוויר. מישהו שם שאל "מה יש לנו באוויר?". ענו לו "F15". אח"כ שאלו "מה אנחנו מכוונים עליהם?" והתשובה - "הלפייר". למה סתם?! למה לא לבדוק יזה טילים F15 יכול לירות, זה לוקח דקה באינטרנט. יושב הבנאדם וכותב את הקישקוש הזה, מפיקים את זה בעלות אדירה, ואח"כ כל עם ישראל יושב ורואה שטויות בטלויזיה. נכון ! חברה שלי לא הבינה מה מצחיק בזה...
oz פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 אני אף פעם לא יבין את מיני ישראל יצא לי להיות שם פעמיים פעם אחת עוד בהקמה פעם שניה שכבר סימו כמעט הכל בפעם השניה בקשתי את המנהל שם אז הקטע של המטוסים עוד לא היה מוכן אבל המטוסים כבר היו במקומם ודיברתי איתו על הקטע של המטוסים....... הוא אמר לי שמע כשתיכננו את זה לא לקחנו בחשבון שיהיו מטוסים אמיתים לחברות אז ככה זה יצא....... תשובה מעפנה לפי דעתי :|
hagay פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 ואח"כ כל עם ישראל יושב ורואה שטויות בטלויזיה. מה לעשות זה לא הדבר היחיד, יש עוד הרבה שטויות שמראים בטלויזיה.
אבישי פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 נחמד...כשאני הייתי שם בחופש הגדול אז לא היו צביעות למטוסים(לפי מה שאני זוכר)..גם לא היה את כל אילת..זה היה בחודש הראשון של "מיני-ישראל" בערך...
Shai B פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 אני לא רוצה להפריע לדיון, אבל מזה "מיני ישראל"?
Ilan Cohen פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 אני לא רוצה להפריע לדיון,אבל מזה "מיני ישראל"? http://www.minisrael.co.il/
אורח פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 אוקיי, אז היו מטוסים בלי צביעות. מקובל. עכשיו החלטתם לצבוע. אבל למה סתם?!
DanPadnos פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 יפה ומעצבן כאחד.השקיעו כל כך הרבה בפרוייקט הנהדר הזה, למה לא לעשות תחקיר נורמלי? החובבנות הישראלית הזו כל כך מעצבנת אותי... עוד דוגמא לזה היתה לפני שבועיים ב"חדר מלחמה". הם דיברו שם על מנהיג חיזבאללה שנפגש עם הסורים והעלו מטוסים לאוויר. מישהו שם שאל "מה יש לנו באוויר?". ענו לו "F15". אח"כ שאלו "מה אנחנו מכוונים עליהם?" והתשובה - "הלפייר". למה סתם?! למה לא לבדוק יזה טילים F15 יכול לירות, זה לוקח דקה באינטרנט. יושב הבנאדם וכותב את הקישקוש הזה, מפיקים את זה בעלות אדירה, ואח"כ כל עם ישראל יושב ורואה שטויות בטלויזיה. ובהמשך לדברים שלך אני פונה ליאיר לפיד בקריאה נרגשת - עשה טובה, תחזור לטוק שואו!
BlackRaven פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 יפה ומעצבן כאחד.השקיעו כל כך הרבה בפרוייקט הנהדר הזה, למה לא לעשות תחקיר נורמלי? החובבנות הישראלית הזו כל כך מעצבנת אותי... עוד דוגמא לזה היתה לפני שבועיים ב"חדר מלחמה". הם דיברו שם על מנהיג חיזבאללה שנפגש עם הסורים והעלו מטוסים לאוויר. מישהו שם שאל "מה יש לנו באוויר?". ענו לו "F15". אח"כ שאלו "מה אנחנו מכוונים עליהם?" והתשובה - "הלפייר". למה סתם?! למה לא לבדוק יזה טילים F15 יכול לירות, זה לוקח דקה באינטרנט. יושב הבנאדם וכותב את הקישקוש הזה, מפיקים את זה בעלות אדירה, ואח"כ כל עם ישראל יושב ורואה שטויות בטלויזיה. כי אז יהיה צריך לעשות הרבה מחקרים קטנים. הרי שאלו שבאמת עבודתם בבטחון צוחקים על החובבניות של "חדר מלחמה", החבר'ה של מטכ"ל צוחקים משום ששם המשקפת שרענן הזכיר בכלל לא קיים, הרופאים צוחקים על התרופה שהוזכרה לאחר המשקפת, החברה בפיתוח של החץ צוחקים על התמונה שלקחו, וכו' וכו'(הכל פרי הדמיון שיל, אבל זה רק בשביל להבין את הכוונה). אבל זה לא נורא, זה סה"כ סדרת טלויזיה. מה שכן, במיני-ישראל אני בהחלט מסכים שהיו צריכים לברר לפני הבנייה, זה לא עוד סתם תוכנית טלויזיה ואם כבר בונים מקום כזה, בונים אותו בצורה מקצועית, ולא הופכים את ארץ ישראל לעגולה. הייתי שם, והייתי בעוד מקום בהולנד(שכחתי את השם) - עולם אחר לגמרי.
Yoav פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 יפה ומעצבן כאחד.השקיעו כל כך הרבה בפרוייקט הנהדר הזה, למה לא לעשות תחקיר נורמלי? החובבנות הישראלית הזו כל כך מעצבנת אותי... עוד דוגמא לזה היתה לפני שבועיים ב"חדר מלחמה". הם דיברו שם על מנהיג חיזבאללה שנפגש עם הסורים והעלו מטוסים לאוויר. מישהו שם שאל "מה יש לנו באוויר?". ענו לו "F15". אח"כ שאלו "מה אנחנו מכוונים עליהם?" והתשובה - "הלפייר". למה סתם?! למה לא לבדוק יזה טילים F15 יכול לירות, זה לוקח דקה באינטרנט. יושב הבנאדם וכותב את הקישקוש הזה, מפיקים את זה בעלות אדירה, ואח"כ כל עם ישראל יושב ורואה שטויות בטלויזיה. כי אז יהיה צריך לעשות הרבה מחקרים קטנים. הרי שאלו שבאמת עבודתם בבטחון צוחקים על החובבניות של "חדר מלחמה", החבר'ה של מטכ"ל צוחקים משום ששם המשקפת שרענן הזכיר בכלל לא קיים, הרופאים צוחקים על התרופה שהוזכרה לאחר המשקפת, החברה בפיתוח של החץ צוחקים על התמונה שלקחו, וכו' וכו'(הכל פרי הדמיון שיל, אבל זה רק בשביל להבין את הכוונה). אבל זה לא נורא, זה סה"כ סדרת טלויזיה. מה שכן, במיני-ישראל אני בהחלט מסכים שהיו צריכים לברר לפני הבנייה, זה לא עוד סתם תוכנית טלויזיה ואם כבר בונים מקום כזה, בונים אותו בצורה מקצועית, ולא הופכים את ארץ ישראל לעגולה. הייתי שם, והייתי בעוד מקום בהולנד(שכחתי את השם) - עולם אחר לגמרי. אתה מתכוון למדוראדם? בהחלט מקום מקסים, פי אלף לפחות על המיני ישראל, לפי התמונות...
אבישי פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 יפה ומעצבן כאחד.השקיעו כל כך הרבה בפרוייקט הנהדר הזה, למה לא לעשות תחקיר נורמלי? החובבנות הישראלית הזו כל כך מעצבנת אותי... עוד דוגמא לזה היתה לפני שבועיים ב"חדר מלחמה". הם דיברו שם על מנהיג חיזבאללה שנפגש עם הסורים והעלו מטוסים לאוויר. מישהו שם שאל "מה יש לנו באוויר?". ענו לו "F15". אח"כ שאלו "מה אנחנו מכוונים עליהם?" והתשובה - "הלפייר". למה סתם?! למה לא לבדוק יזה טילים F15 יכול לירות, זה לוקח דקה באינטרנט. יושב הבנאדם וכותב את הקישקוש הזה, מפיקים את זה בעלות אדירה, ואח"כ כל עם ישראל יושב ורואה שטויות בטלויזיה. כי אז יהיה צריך לעשות הרבה מחקרים קטנים. הרי שאלו שבאמת עבודתם בבטחון צוחקים על החובבניות של "חדר מלחמה", החבר'ה של מטכ"ל צוחקים משום ששם המשקפת שרענן הזכיר בכלל לא קיים, הרופאים צוחקים על התרופה שהוזכרה לאחר המשקפת, החברה בפיתוח של החץ צוחקים על התמונה שלקחו, וכו' וכו'(הכל פרי הדמיון שיל, אבל זה רק בשביל להבין את הכוונה). אבל זה לא נורא, זה סה"כ סדרת טלויזיה. מה שכן, במיני-ישראל אני בהחלט מסכים שהיו צריכים לברר לפני הבנייה, זה לא עוד סתם תוכנית טלויזיה ואם כבר בונים מקום כזה, בונים אותו בצורה מקצועית, ולא הופכים את ארץ ישראל לעגולה. הייתי שם, והייתי בעוד מקום בהולנד(שכחתי את השם) - עולם אחר לגמרי. הם עשו את ישראל עגולה כדי שיצא בשבילים מגן-דוד אם לא שמת לב...זה שבהולנד יש דברים יפים יותר אז שיהיה בכיף..כל מקום והשקעה שבו..כנראה שפה לא מעריכים מספיק ת'ארץ..
×�פיק פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 טוב כמה תגובות שלי על השירשור. דבר ראשון כן זה מדורודאם. הייתי שם. מקום מדהים במ' הידעה באמת מדהים. דבר שני, את המגן דוד של מיני ישראל לא יצרו כי רצו לצור מגן דוד. אחת העובדות שם הסבירה לנו שזה פשוט כי לי היה מקום. אנחנו הגענו לשם והתאכזבנו שזה לא בצורת המדינה! היו שם עוד בעיה ודברים לא הגיוניים שנורא נורא הציקו לי, אבל זה לדיון אחר.
אורח פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 טל, בין השאר זו "סתם" סדרת טלויזיה בגלל שלא עושים תחקיר כמו שצריך. כשעושים תכנית ברצינות מקפידים על הפרטים. וכאן לא מקפידים על התכנית כמו שלא מקפידים במיני ישראל, וכמו שלא מקפידים במעקות על הכבישים, וכמו שלא מקפידים על מנייני הפלקל ועוד ועוד ועוד...
Itay Zecharia פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 גם אני ביקרתי באמסטרדם, הולנד, בעיר המיניאטורית של הולנד. היה פשוט מדהים, מדוראדם. וסכיהפול, היה פשוט מדהים ומדוייק להפליא! וגם התנועה הדינמית שם, הייתה ראווה לעיניים.
Yoav פורסם פברואר 24, 2005 דיווח פורסם פברואר 24, 2005 גם אני ביקרתי בהאג, הולנד, בעיר המיניאטורית של הולנד.היה פשוט מדהים, מדוראדם. וסכיהפול, היה פשוט מדהים ומדוייק להפליא! וגם התנועה הדינמית שם, הייתה ראווה לעיניים.
e_dor פורסם פברואר 25, 2005 דיווח פורסם פברואר 25, 2005 אכן יואב - המוזיאון בדן-האג,עיר הבירה של הולנד, סחתיין על התיקון הנה שתי תמונות מהמדוראדם של EAE שחונה שם סלחו לי על הקרדיטים הבולטים - פשוט שמסתובבים ברשת אנשים שלא יודעים חוק זכויות היוצרים מהו. מקווה שבכל זאת תשמחו לראות את אלעל בקטן התמונות צולמו בפילם - לכן האיכות הזאת, אבל לדעתי היא סבירה ... נ.ב באמת אין מה להשוות בין מדוראדם למיני ישראל אבל נסיון יפה מצד הישראלים :wink:
OmriSoudry פורסם פברואר 25, 2005 דיווח פורסם פברואר 25, 2005 דרך אגב, יש מקרים שחקרו בהם קצת יותר מדי ודברים לא חשובים...ואני אתן דוגמא... כולנו שמענו על הסרט מאטריקס, נכון? למי שלא שמע, זהו סרט מדע בדיוני שמתרחש בעתיד הרחוק של כדור הארץ והאנושות. בכל מקרה, יש קטע באחד מסרטי הטרילוגיה שניאו (הגיבור הראשי של הסרט) אומר תאריך כלשהו בשנה עתידנית רחוקה מאוד ואומר משהו כמו "זה יוצא ביום שני". אם תלכו ותבדקו איזה יום יצא בתאריך ההוא בשנה הזו (1000 שנה מהיום לפי דעתי) - תגלו שזה באמת יצא יום שני... האמריקאים אלופים בשטויות האלה
אורח פורסם פברואר 25, 2005 דיווח פורסם פברואר 25, 2005 יפה שההולנדים ידעו לדאוג לשים מטוסים נכונים במודל שלהם כולל מספר רישוי וכו'. האמריקאים אלופים ב"שטויות" האלה, בגלל זה הם כנראה מעצמה. הדברים האלה עובדים כמו בצבא (עד כמה שזו קלישאה כשזה בא מפי המפקדים). כמו שאתה שורך את הנעליים ושם גומיים במכנסיים, ככה אח"כ אתה מנקה את הנשק, מטפל בטנק, מבצע תרגולות תחת אש. כמו שאנחנו לא מקפידים על ה"שטויות" של צביעת מטוסים במיני ישראל, ככה אח"כ (או קודם, כי זו לאו דוקא סיבה, אלא במידה רבה פשוט מאפיין של הוויתינו כאן) התוכנית בטליזיה לא משכנעות, נתב"ג אלפיים נתפח בסוף 2004, בניין מספר 3 בעזריאלי לא גמור והחוץ לא פוגע.