×�ביר×� פורסם אוגוסט 23, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2003 יש לי בעיה כשאני פותח עונה במולטיפלייר ואחרי זה אני מפעיל את ה SB ושהוא מחפש את העונה שלי הוא לא מוצא אותה , הוא רושם שהוא מחפש עונה , והוא לא מוצא חשבתי אולי לוקח לו קצת זמן אבל מתברר שהוא לא מוצא בכלל. ניסיתי להכניס שוב את הקובץ FSUIPC.dll ועדיין הוא עשה לי את אותה בעיה ומחקתי גם את הפלייט והתקנתי שוב והוא עדיין עם אותה בעיה. אני יודע שצריך לשנות גם בתפריט של המודלס מתוך הפלייט צריך לשנות משהו שיניתי הבעיה נימשכת כבר יומיים ואני לא יכול לטוס ברשת. בבקשה בבקשה עזרו לי תודה מראש אבירם
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 23, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2003 שלום אבירם פיתרון ראשון הוא אם מותקן אצלך פייר-וואל אז עליך לנתק אותו בשלב החיבור ואם הינך גולש בחיבור מהיר ואתה משתמש ב XP תבדוק שהפייר-וואל של ה-XP גם לא פועל. פיתרון שני הוא לרשום בחלון חיפוש IP של ה- SB את המילה הבאה: LOCAL HOST לא זכור לי אם רושמים זאת ביחד או בנפרד לכן תנסה פעמיים. מקווה שעזרתי....שבת שלום
Shayt פורסם אוגוסט 23, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2003 פיתרון נוסף זה לרשום 127.0.0.1 בהצלחה, :wink: שי
Noam פורסם אוגוסט 24, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2003 אם יש לך רשת בבית אז תוודא שכל המחשבים עובדים ומחוברים לרשת, אחרת לא תוכל להתחבר לסימולטור עם התכנה. ואת המילה localhost כותבים כמו שרשמתי במילה אחת.