Kobi David פורסם פברואר 26, 2005 דיווח פורסם פברואר 26, 2005 אהלן חברים, פסח קרב ובא, ואנחנו לא ניתן לו לעבור בלי חדר בקרה! אנחנו מתחילים לגבש רעיונות, ומיישמים את שלמדנו מהאירועים הקודמים. הדבר הראשון שעומד בפנינו, זה המקום בו ייערך חדר הבקרה. בניגוד לפעמים הקודמות, כל חברי החטיבה המעוניינם לארח או שיש להם מקום להמליץ עליו יכולים לקחת חלק בבחירת המקום. אירוע חדר הבקרה יימשך 48 רצופות, כמיטב המסורת. ישנם צרכים מסויימים, בלעדיהם חדר הבקרה לא יוכל לתפקד כראוי, לכן אנחנו מביאים בפניכם את הקריטריונים להגשת הצעה: 1. חדר מרווח מספיק על מנת להכיל עד 8 מחשבים לכל היותר 2. חדר מרווח מספיק על מנת לאפשר הימצאותם של 7 אנשים לכל הפחות 3. אפשרות לינה של 3 אנשים לכל היותר לפרק זמן של לילה אחד 4. חיבור לאינטרנט בפס רחב לכל הצעה לאירוח חדר בקרה יש לציין את מידות החדר המיועד - אם ניתן להכין תרשים פשוט מה טוב. התכנון כאמור הוא לסופ"ש בפסח - התאריך המדוייק יקבע יחד עם מגיש ההצעה שתיבחר. תתיכן אפשרות שהאירוע יערך בימים שבת - ראשון. כל מי שמעוניין לארח ולקחת חלק פעיל בתכנון האירוע, מוזמן לפנות למייל הבא: event@vatil.org כל הצעה תזכה לתגובה בין אם נבחרה ובין אם לא. נתראה בפסח!
Koobe פורסם מרץ 6, 2005 דיווח פורסם מרץ 6, 2005 האירוע כולו יתועד למטרת סרט התדמית על VATIL (פרלמוטר - תתכונן!). ...כולל החישובים (אמיר - תתכונן..), התכנונים, הקמת התשתית, החברים, הטייסים, הפקחים, הפיצות באמצע הלילה, החבר'ה המתעפצים על השטיח באמצע הלילה, הבחורות באמצע הלילה (אלעד - תתכונן... טוב, או שלא... ;-)) וכל מה שיעלה על דעתי באותו סוף שבוע. אל תבנו על פרטיות, המצלמה תהיה בכל מקום. כל הכבוד על היוזמה!
OmriSoudry פורסם מרץ 6, 2005 דיווח פורסם מרץ 6, 2005 דורון יא גנב תפקידים, אני רציתי לצלם בכל מקרה, הצעתי את הבית שלי, אז אני מקווה שהאירוע יקרא "חדר בקרה: אשדוד 2005" ואם כבר מדברים על אשדוד...אם לא בוחרים בבית שלי - אני יודע איפה אתם גרים!
Almog Atar פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אשדוד זה מצויין הבעיה היא: עומרי מה תעשה עם לילה ?!
OmriSoudry פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 למי שלא יודע, לילה זאת החתולה שלי...והיא שחורה :| ואלמוג, מה אתה דואג? אתה חושב שלא לימדתי אותה נדב"ר?
Almog Atar פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 למי שלא יודע, לילה זאת החתולה שלי...והיא שחורה :| ואלמוג, מה אתה דואג? אתה חושב שלא לימדתי אותה נדב"ר? הייתי נותן לה CTR
×�פיק פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 לפי התמונה במסנג'ר הוא פינצ'ר לא? קטלני... קשוח... קטן!
Elad Zeierman פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 העיקר שהיא לא תוקפנית כמו הכלב של אלעד אחרי שהסתדרתם עם רוג'ר הכל קטן עלייכם למה מה זה חתול לעומת פינצ'ר דפקט?
OmriSoudry פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 העיקר שהיא לא תוקפנית כמו הכלב של אלעד הלוואי שהיא תתקרב אליי כדי לתקוף...היא חתולה של רמת אביב ג'... דג חיית מחמד יותר טובה ממנה, היא נחמדה רק לפני שמביאים לה אוכל או מה שהיא רוצה. אחרי זה, היא תברח לאנשהוא ולא תראה אותה יותר בבית עד הפעם הבאה שהיא רעבה [אלא אם כן היא נרדמה בתוך המייבש כביסה...יש לי תמונות גם של זה ]. סוף דיון על לילה!
moti פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 העיקר שהיא לא תוקפנית כמו הכלב של אלעד אחרי שהסתדרתם עם רוג'ר הכל קטן עלייכם למה מה זה חתול לעומת פינצ'ר דפקט? אני זוכר איך בהדרכה על טרמינל 3 הוא התחיל לנבוח כמו מטורף , יחסית לגודל הוא נבח חזק
Kobi David פורסם מרץ 19, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 19, 2005 עדכון קטן... על מנת להיערך בהתאם מבחינת לוח זמנים, ניתן להגיש הצעות עד ליום שני ה 21.03.2005.
Ben Cohen פורסם מרץ 19, 2005 דיווח פורסם מרץ 19, 2005 תסבירו לי בבקשה קצת על חדר הבקרה, מה יש שם, מי יהיה, מה עושים...
OmriSoudry פורסם מרץ 20, 2005 דיווח פורסם מרץ 20, 2005 חדר בקרה זה אירוע שבו זמן רב (48 שעות למשל) ר-צ-ו-ף יש פיקוח ווירטואלי ברשת בארץ ישראל, כאשר הפקחים נמצאים כולם פיזית תחת קורת גג אחת (שמתחתיה המון מחשבים ) ומחליפים משמרות ביניהם במהלך 48 שעות. לפי מה שאני זוכר, הכניסה היא לפקחים ולאנשי צוות החטיבה ולאנשים שתיאמו כניסה יחד עם מארגני האירוע. אני חושב שזה הכל...
Ben Cohen פורסם מרץ 21, 2005 דיווח פורסם מרץ 21, 2005 חדר בקרה זה אירוע שבו זמן רב (48 שעות למשל) ר-צ-ו-ף יש פיקוח ווירטואלי ברשת בארץ ישראל, כאשר הפקחים נמצאים כולם פיזית תחת קורת גג אחת (שמתחתיה המון מחשבים ) ומחליפים משמרות ביניהם במהלך 48 שעות. לפי מה שאני זוכר, הכניסה היא לפקחים ולאנשי צוות החטיבה ולאנשים שתיאמו כניסה יחד עם מארגני האירוע.אני חושב שזה הכל... הבנתי, באתי לכאן בעיקר ללמוד לטוס ב - FS, אני עכשיו בעיקר קורא ולא מגיב, האם אני יכול להיות פקח גם בלי להיות טייס ובלי ידע ב - FS ? עם איזו תוכנה אני יכול לפקח וללמוד? מצטער על השאלות הרבות, תודה מראש.
אורח פורסם מרץ 21, 2005 דיווח פורסם מרץ 21, 2005 חדר בקרה זה אירוע שבו זמן רב (48 שעות למשל) ר-צ-ו-ף יש פיקוח ווירטואלי ברשת בארץ ישראל, כאשר הפקחים נמצאים כולם פיזית תחת קורת גג אחת (שמתחתיה המון מחשבים ) ומחליפים משמרות ביניהם במהלך 48 שעות. לפי מה שאני זוכר, הכניסה היא לפקחים ולאנשי צוות החטיבה ולאנשים שתיאמו כניסה יחד עם מארגני האירוע.אני חושב שזה הכל... הבנתי, באתי לכאן בעיקר ללמוד לטוס ב - FS, אני עכשיו בעיקר קורא ולא מגיב, האם אני יכול להיות פקח גם בלי להיות טייס ובלי ידע ב - FS ? עם איזו תוכנה אני יכול לפקח וללמוד? מצטער על השאלות הרבות, תודה מראש. במנוגד לעולם האמיתי, ברשת, פקח חייב להיות טייס עם כמות שעות (לא זוכר כרגע כמה) ועם נסיון מספק, ידע של הנהלים ולא פחות חשוב נדב"ר נכון. תוכנת הפיקוח היא ASRC ולפני שמתחברים איתה, חובה לקרא את המדריך שלה ולדעת לתפעל אותה ובייחוד את הצ'ט שלה (במיוחד כש Suppervisor קורא לך). זהו, תתחיל לטוס, תלמד איך העסק עובד ואז תתחיל לחשוב על פיקוח. בכל מיקרה בארוע חדר הבקרה הזה, לדעתי יופעלו הפקחים המנוסים יותר. הסברים בעתיד הקרוב מאוד .... תתכן חניכה ללמדים
Ben Cohen פורסם מרץ 21, 2005 דיווח פורסם מרץ 21, 2005 חדר בקרה זה אירוע שבו זמן רב (48 שעות למשל) ר-צ-ו-ף יש פיקוח ווירטואלי ברשת בארץ ישראל, כאשר הפקחים נמצאים כולם פיזית תחת קורת גג אחת (שמתחתיה המון מחשבים ) ומחליפים משמרות ביניהם במהלך 48 שעות. לפי מה שאני זוכר, הכניסה היא לפקחים ולאנשי צוות החטיבה ולאנשים שתיאמו כניסה יחד עם מארגני האירוע.אני חושב שזה הכל... הבנתי, באתי לכאן בעיקר ללמוד לטוס ב - FS, אני עכשיו בעיקר קורא ולא מגיב, האם אני יכול להיות פקח גם בלי להיות טייס ובלי ידע ב - FS ? עם איזו תוכנה אני יכול לפקח וללמוד? מצטער על השאלות הרבות, תודה מראש. במנוגד לעולם האמיתי, ברשת, פקח חייב להיות טייס עם כמות שעות (לא זוכר כרגע כמה) ועם נסיון מספק, ידע של הנהלים ולא פחות חשוב נדב"ר נכון. תוכנת הפיקוח היא ASRC ולפני שמתחברים איתה, חובה לקרא את המדריך שלה ולדעת לתפעל אותה ובייחוד את הצ'ט שלה (במיוחד כש Suppervisor קורא לך). זהו, תתחיל לטוס, תלמד איך העסק עובד ואז תתחיל לחשוב על פיקוח. בכל מיקרה בארוע חדר הבקרה הזה, לדעתי יופעלו הפקחים המנוסים יותר. הסברים בעתיד הקרוב מאוד .... תתכן חניכה ללמדים אני מת לטוס וזה נשמע ממש מסובך אבל אני אתמיד... בנתיים תתכוננו או לטיול לארה"ב בחופש הגדול או לפראג בפסח...(תמונות...)
Eliran-VFS1 פורסם מרץ 21, 2005 דיווח פורסם מרץ 21, 2005 אני מת לטוס וזה נשמע ממש מסובך אבל אני אתמיד... בנתיים תתכוננו או לטיול לארה"ב בחופש הגדול או לפראג בפסח...(תמונות...) שבוע וחצי ואתה טייס מעולה! וזה רק נשמע מסובך :!: http://www.vfs-il.net
Kobi David פורסם מרץ 30, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 30, 2005 אהלן חברים, הימים לחדר בקרה 2005 הולכים ומתקרבים. אני רוצה לפנות לכל האנשים אשר לקחו חלק בחדרי הבקרה הקודמים, להקדיש דקה מזמנם, ולשלוח אלינו הצעות, חידושים, הערות, על סמך נסיונכם בעבר. כמו כן גם מי שלא השתתף, ומעוניין לשתף אותנו ברעיונות מוזמן בהחלט לעשות זאת. בקישור הבא תמצאו טופס אותו ניתן למלא: http://www.vatil.org/vatil/index.php?page=contact.php יחד נרים אירוע גדול! מנהל האירוע לחדר הבקרה 2005 הוא אלעד זיירמן. אלעד השתתף בכל חדרי הבקרה שנערכו עד כה, ואירח בביתו פעמיים את חדר הבקרה. אני בטוח שיש לו את הנסיון והכלים, ובעזרתנו האירוע יהיה להצלחה. מחכים לשמוע מכם
Elad Zeierman פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 אנשים זה מתייחס בעיקר למי שבילה את רוב בשעות ובעיקר ישן בחדר תזרימו הצעות הגיוניות כמובן ..
dvir blashar פורסם אפריל 11, 2005 דיווח פורסם אפריל 11, 2005 אנשים יש כל שהם עידכונים? יש תאריך מדויק לזמן שזה היה ?